Znate možda da li u Lidlu ima hipp čaja za dojilje? Sutra ide dečko raditi a Lidl mu je puno više usput od Bipe pa da ga ne šaljem bezveze..
Btw, otkrila sam da mi je dijete sadist 🙄😬😅
Smirila se tek nakon šta smo odustali od svega, stavili je u i ljuljačku i ja krenula vježbati i usput je animirati. Znači ja umirem s pilates loptom i na onom "tanjuru" za ravnotežu, ona se smije od svega srca. Ako prestanem na dulje od minute počne plakat. Evo napokon i meni trenera čija motivacija djeluje 😂😂😂😂
[/url
Jedva cekam rezim i sutra jer se bas muzu zalim da mi se povraca. Dal'od silne mesine od jutros ili cega al sam prekrcana.
Imamo DeeDee,LoSu,Mikio,Red fox, Annika ...ko jos?
Ja planiram izbaciti kruh i ine pekarske proizvode,slatkise, cipseve kokice sokove. Ostaje meso,povrce,voce. Zvuci pis of kejk,sve se bojim😂
Red fox nazalost curka vise ne zeli ni vidjeti sisu, ja mlijeka sve manje, po sat vremena mi treba da izdojim jedva 60 ml, a to joj je pola obroka.
A kako smo krenuli vjezbati sat vremena, pa izdajanje sat i dok jede pola sata,menj ostaje da popijem casu vode i krecem ispocetka.. bez setnje, bez igranja i mazenja i stvarno to vise nisam mogla.
Tako da sad hodam s oblozima od kupusa i izdajam samo dok prođe prepunjenost ( i opet to traje sat vremena)...
ali psihicki sam se preoporodila jer sam skuzila koliko sam izgubila vremena sa svojim djetetom sto je jako zalosno.
Btw, ako je netko isto prekidao dojenje, ima li jos kakav savjet osim kupusa jer mi se stvaraju kvrge?!
Mikio to je taj ko stitnik, iz baby centra. Budem javila kak bude mu se svidalo.
Lavica ja sam za isti rezim, bez slatkog, sokova, kruha, vise povrca, jaja i mesa 😊 al imam jos francuske za sutra 🙊
Nita pa zato te i pitam kak prekidas. Jer je meni ta prepunjenost sama od sebe prestala. On sad cica ujutro i navecer da se uspava i ne osjecam nikakvu prepunjenost. Ne znam kak to ide kad se dijete odbija od sise. Frendica mi je rekla da je njen mali samo jedan dan rekao da nece i jednom se izdojila nakon toga i to je to. Al sad joj i 2 mjeseca poslije ide mlijeko kad stisne sisu 🤷🏼♀️ Ja sam se bojala da cu ostati bez mlijeka al i dalje ovak funkcioniramo. Pokusavam malo cesce dojiti al sad su krenuli problemi sa zubima pa nece ni flasicu
E valkris pet puta sam zaboravila odg. Ja nisam radila power pumping al sam ubacila tri izdajanja pored dojenja u danu par dana za redom i povećala mi se kolicina mlijeka, npr cetvrti dan sam navečer izdojila 80ml a nikad preko 40nisam dotad (iz obje).
Di je petraB?
Nita mislim da bi ti mogli pomoci hladni oblozi, sorry kaj naknadno odgovaram. Mozes cak staviti one frescopad kaj inace imamo za cijepljenje za sprjecavanje kvrga.
Red fox nije kasno, bez brige jer je upravo kupus stavljen 😀 pa dk sutra stignem sve procitati... da, mogla bih probati i frescopad.. hvala ti
Red Fox znam da je neka od cura stavljala sliku ali ne znam na kojoj je stranici pa ako može ko da stavi opet tu pozu za kakanje i malo me plasi smije li ta poza zbog kukica imal određeno od kad se smije koristiti ili ?
Grizli hahahahaha posteno si me nasmijala hahha koja kraljica stvarno što oni mogu pomisliti to ne može niko 😄😂😄😂
Valkris meni kad je beba ostala u bolnici kupila sam izdajalicu izdajala se ali mlijeko se je smanjila valjda stres i sve ostalo i kad je izašao iz bolnice prvih par dana davala sam mu dohranu jer mu nije moglo biti a tih dana bi njega nahrani i poslije uprazno za izdajalicom po nekih 10tak min i vjeruj meni je baš upalilo doslovno kroz nekih 3-5 dana meni se je mlijeko vratilo u normalnu i više nikako dohranu nisam dala
Sortiraj odgovore
Najstariji