Lavica, malo mi je lakše kada znam da nismo jedini :P Skok znači? Nadam se da mu je jedna noć bila dovoljna, jos 2-3 takve i ja neću funkcionirat uopće
Na kraju je zaspao tada oko 6:20 i ja se ukomirala, al se opet probudio u 6:50 h. Značiiiiiiii Opet ga prebacila sebi i nekako do 8 "spavali". Ustala se polomljena. Sad leži kraj mene u baby gymu i smije mi se, doslovno gleda u mene i smije mi se. Srećom pa je mm napravio doručak fini pa sam imala motivaciju za ustajanjem iz kreveta :D
Vidim i mikio, mrgud ista priča...
samojed, crnokosa svaka cast za normalno funkcioniranje uz ovakve noći. Meni osobno nije problem ustat se u noći i dojiti ga koliko god trazi, ali da zaspe poslje. Ovo mi nije normalno kada se budi 20 minuta nakon sto zaspe ili leži kraj mene 2 sata i samo dudu trazi stalno...
DeeDee, nek se barem tvoja vratila spavanju
DeeSB, moguće da je to samo faza i da ćete se normalno vratiti dojenju jer tako smo i mi. Tjedan dana je tražio više nego što se nudi a onda se vratio samo dojenju. Normalno da ćeš joj davati ad ako je još gladna
-
Joj prehrana .... dosta kruha jedem jer stalno moram nesto jesti pa ne stignem uvijek nesto pripremiti. Meni isto čokolada porok, ali nisam ju spremna izbaciti! :D Caj za dojilje ne šećerim jer ima okej okus, a i pijem ga jer mi treba, ne zato jer mi se pije.
Vidim spominjete variva, kakva variva jedete? Meni što god padne na pamet ima neke mahunarke ili kupusnjače pa onda nista slicno ni ne kuham...
Nita ja sam prestala dojit...ja sam se jedva izdajala kao i ti 60 al ja bi onda spajala 2 itdajanja za jedan obrok...s vremneom vise nisam mogla 20 i tako nekako samo od sebe prestalo...nisam nista stavljala niti pila...jednostavano je nekako nestalo...kad sam krenila 10 ml izdajat po "obroku" nisam ni izdajala vise...
Taani, bas neki dan radila cuspajz poriluk, mljac. Muz radio prekjucer varivo s lecom. Ricet smo isto jeli par dana za redom, sve nes na zlicu fino 😋
DeeDeeeeee, hvala ti za spajzu! Ne znam s kojeg planeta sam da to vec nisam otkrila. Bas ima pregrst stvari, odusevljena sam. Moram jos usporedit cijene, do sad mi TZH bila uvjerljivo jajjeftinija, al nema ni priblizno tako bogat asortiman. I jos svijeze stvari, super!
Ja sam od danas na opustenom lchf-u. Prije trudnoce i u trudnoci sam se tako hranila a onda nakon poroda horor- cokolade, keksici, kruh, kolaci...No nisam se uopce udebljala. Svejedno moram skinut onaj visak od prije trudnoce.... ili bar ne raditi masakar od vlastitog tijela lošom prehranom.
Cure koje imate probleme s kakanjem, mislim da je to faza. Eto moj 2× kakao u razmaku od 7 dana pa se smanjilo na 3 dana i sad opet kaka svaki dan. Meni je pedijatrica reklane davati cepic jer se tomorasamo popraviti.
Ja sam isto htjela pitat za variva, od čega radite? Mi smo prije ful često ali uvijek s cvjetačom i brokulom kao bazom, sad uopće ne znam kako bi a da bude fino..
Ma ja sam debela od puberteta 🙄
Mene su sjebali hormoni na najjače s dolaskom prve menstruacije, baš sam neki dan nešto tražila po knjižici cijepljenja, unutra su i mjerenja, znači potisnula sam to pa me šokiralo. Za 13. rođendan sam u točno 4 mjeseca dobila deset (10!!!) kila i istovremeno narasla puna 2cm. Bože me sačuvaj. Od tad nikad nisam bila ispod 70kg ali sam se godinama držala između 70-75, do pred jedno dvije, tri godine kad sam se opet počela debljat. Od kad sam otvorila firmu sam se teoretski skroz prestala kretati (prije sam ful puno hodala, a i vježbala na faze) a jela bi samo navečer (nadoknada cijelog dana) i tako uspješno natukla još 10 kila. Tako da sam na prekrasnih 86 (1 ostala od trudnoće) a visoka sam 173.
[/url
mah, mah svima. ja pijem kavu i glava me rastura. doručkovala jaja, sad idem napraviti neki međuobrok- voće, malo zobenih. ručak je junetina u saftu i riža, a za sutra ću kelj. ja sam prošlih par dana jela kekse ali očito i to dovoljno da kile ne mrdaju
sad mi žao što prije nisam krenula s platnenima, stvarno nije problem.
moj mališa zna kad ga vratim u krevet nakon noćnog sisanja plakati, ja ga pustim 10-15 min i obično sam zaspe natrag nakon ture deračine. inače visi non-stop na meni, sisa i slini.
[iimg]
Zarice puno je veći asortiman da, ono što ima TZH je kod njih (većinom) dosta jeftinije jer jbg uvoze oooooogromne, neusporedivo veće količine, dok Špajza uglavnom ima hrvatske opg-ove.
LoSa LCHF je super tko može, ja sam bila skoro 3 godine ali sam pukla nakon toga i počela se baš tovit, teška nadoknada. Ne mogu ja dugoročno živjet bez toliko toga, nema šanse, a ni ne želim u biti. Pozitivno je što mi je iz te faze ostala navika pa sam potpuno izbacila šećer iz svakodnevne upotrebe + prestala se bojati zdravih masti
[/url
šyo se tiče kakanja- ja svog stavljam odmah ujutro i dosta puta tijekom dana u onu pozu za kakanje.
ja sam oduviek bila mršava i zapravo tek nakon što sam rodila postala pravo 'žensko'. i onda s 30 godina imala periode debljanja i mršavljenja. prije ove trudnoće sam bila na 56 kg a visoka 163 i baš se ufurala u treniranje i pazila što jedem.
[iimg]
Annika meni su platnene zaaaakon 🥰
Danas sam je baš fotkala u najdražem coveru jer mislim da ga možda zadnji put nosi ☹️🙃
Dobili smo 3 paketa pampersica u babinje, potrošili smo jedan cijeli, jedan nećemo ni stići otvoriti, a u jednom još ima 11 pelena 😁
Tako da fakat ušteda i pol
[/url
Dakle zene vi koje krecete sa rezimom posaljem vam moju adresu pa vi sve fino slatko i masno posaljite meni. Zrtvovat cu se za vas... Ja sto vise jedem to manje kila imam... (nemojte me mrziti sad) pa cu dobrovoljno uskladistiti vase slatkise da vi ne padate u napast. Posebno onaj veliko kinder primam i polovice 🤣... DeeDee sa tim tvojim doruckom umrla bi 3.dan sigurno! Moj dorucak je 2-3 snite kruha sa maslacem i dzemom ili mlijecni/sir nesto, bijela kava i keksici plazma ili bebivita. Onda u 10 marenda, keksi, banana ili jogurt, ako mala doji do tog sada 3.put onda ide konkterno sendvic. Pa rucak kuhano svadta nešto. Pa popodne slatko sve i svasta od pudinga, jogurta, cokolada, kroasana, kolaca, voca... Vecera i prije spavanja još jedna hrpa gluposti. Jedem vise nego ikad u svojoj povjesti, a imam manje kila nego prije 15 godina. 😏 Cak ni ovo uskrsnje prezderavanje nije ostavilo efekta.
DeeDee ozbiljno Spajza dostavlja i van Rijeke? 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji