Cure da vam javim da smo obavili uzv kukova privatno u poliklinici kvaternik. 300kn cijena. Znam da su vas otkazivali pa eto da znate. Nama je bilo hitno ici zbog labavog kuka i povijesti nosenja remencica u obitelji.
..
Molim jos jednom mame koje su radile power pumping da jave jesu li navukle vise mlijeka 😉
Cure koje dojite i dajete dohranu, a malo ste stariji od nas, da li ste mijenjali flow duda na bocicama nakon 3 mjeseca?
DeeDee bas sam htjela napisat da nije mozda do promjene. Moja je danas uobičajeno vec cendrava kad je promjena na lose vrijeme. 🤷♀️A sta cu volim je i takvu.
Valkris ja nisam radila power pumping al meni je pomoglo navuc vise mlijeka sta sam opet uvela 2 caja za dojilje i to onaj iz dm, bolji ucinak mi ima. Hippov ništa i jos prdimo ko prasice. I stavljala sam ju 1 podoj vise tokom dana par dana, i obavezno nakon cicanja jos jedno 2-3 min sa izdajalicom se iako ništa nije curilo. Upalilo je, sad dal slucajno ili zbog svega toga ne znam.
Jaaaooo mislim da ce me svekrva prijaviti socijalnoj. 🤦♀️🙈 Uglavnom mm pricao s njom na telefon, nisam skuzila da prica i krenem mu govoriti da se mala ne da da joj orezem nokte na nogama i da cu cemo ju morat uspavat. Zena pitala mm da s cime cemo malu uspavat i da nismo normalni. Ona je shvatila da cemo ju uspavat ono anestezija i tako to...
Valkris ja sam radila power pumping i mislim da nisam ništa uspješno odradila, čak štoviše, upravo sam na prekidanju mlijeka.
Ali ne mora značiti da tebi neće pomoći, probaj, ne možeš si odmoći kad već svagdje piše da to uvelike pomaže
Mikio mome ti se vide obe jedinice dole vec mjesec ipo dana, al nisu izbile. To sam ugledala kad su mu bila 2.5mj.
Ja ih ocekujem brzo posto su svi u mojoj obitelji dobili zube s najvise 4 mjeseca. Ne mora znacit, al vidit cemo...
Bas puno slini, stalno mijenjam majice...po podu sve puno krugova od sline...jer kad ga nosimo, sve mu iz usta ispada po podu...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Macutica ja svog hranim svojim mlijekom na bocicu i promijenila sam mu dudu i sad puno lakse jede. Prije je znao biti nervozan jer mu je vjerojatno islo presporo.
I moj je danas malo nervozan... uobicajno kad je južina... mali meteoropata i mjesečar.
I da... moj slini i non stop gura jednu ili obje ruke i sve do cega dođe u usta. Obavezno mi grize prst ili ruku kad je u blizini. Dolje se meni cinilo da je nešto bijelo ko zubici pa mi se mama smijsla da je to kost. Nems otecene desni ni nista. Samo voli gricksti sve do cega dođe. Čak i onu prečku od gyma jednom
Macutica ja svog hranim svojim mlijekom na bocicu i promijenila sam mu dudu i sad puno lakse jede. Prije je znao biti nervozan jer mu je vjerojatno islo presporo.
I moj je danas malo nervozan… uobicajno kad je južina… mali meteoropatai mjesečar.
Pripremila sam nove dude za bocice, pa cekam da promijenim. Inace doji i pije na bocicu, a meni se cini da brze i jace ide moje mlijeko, nego bocica, pa nezz kad je pravo vrijeme za promijeniti, tocno kad napuni 3mj ili mogu vec sada.. Hlapljivo i nervozno jede na bocicu vec sada, da mi mi je rano to promijeniti?
Ja koristim avent bocice i dude imaju 1 i 2...trenutno koristimo 1..a neznam kad ide br 2?jer na velikim bocicama sam dobila 2 dudu al je nisam koriatila..nego stavila 1...
Macutica ja sam promjenila, avent bocicu imamo.
Mikio on grize ruke bas jako jako, svrbi se sa sakicama i jako vristi. Kad muz skaklja desni sa grickom ima tak blazenu facu. Sutra mi dolazi iz baby centra neka gricka ko duda pa bumo vidjeli jel bude pomogla.
Nita kak to mislis da si na prekidanju mlijeka?
Mi se jos dobro drzimo sa novalacom i par cicanja na dan
Sortiraj odgovore
Najstariji