Joj tak sam ljubomorna za smoothie:P mi u Zegejubi imamo multipraktik, blender, sokovnik... ovdje nista. Bas mi fale ti mixevi...
Ej drage moje, od subote zadnheg posts se nisam mogla ulogirati a ne odjavljujem se.. Želim vam sa kašnjenjem sretan Uskrs! Nadam se da ste ga lijepo provele unatoč koroni. Mi smo 3 noći imali urnebes, pa u subotu i nedjelju od 21 do 5 spavao, noćas od 20:30 do pol 2, boca, zaspao za 20 min i do pol 6. Ja trpam sve i svašta a ostala još kg viška od trudnoće. Netko je pisao za prestanak dojenja, izdajanja, ja se ne stignem više izdajati, zadnjih mjesec dana ako se 1 u toku dana izdojim to je super, mlijeka još imam, kad stisnem to u mlazovima curi, mali gospodin jučer na sisi opet zaspao. Inače se dere čim ju izvadim, al jučer je stalno hvatao za majicu ustima i samo ju utrpala, počeo sisat kao tasmanijska neman..
Jutro cure! Nama napokon bila dobra noć s dva kratka buđenja za papanje.. Sad je opet na jutarnjem spavanju 😊
Promatrala sam je na trbuhu, jednu ruku drži malo napodlaktici malo na laktu, a drugu ispruženu naprijed na dlanu i s njom ide lijevo desno. Mijenja ruke, ali rijetko drži baš obje na laktovima skupa. Jel ovo ok ili da je ispravljam?
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Zaboravih napisati, imam ja dudu grickalicu iz dm-a, meni se čini dosta tvrda, ali beba je voli grickati, a inače ne želi dudu. Ovo čak i pridržava da joj ne padne samo to traje kratko 🙈
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Red foxnazalost curka vise ne zeli ni vidjeti sisu, ja mlijeka sve manje, po sat vremena mi treba da izdojim jedva 60 ml, a to joj je pola obroka.
A kako smo krenuli vjezbati sat vremena, pa izdajanje sat i dok jede pola sata,menj ostaje da popijem casu vode i krecem ispocetka.. bez setnje, bez igranja i mazenja i stvarno to vise nisam mogla.
Tako da sad hodam s oblozima od kupusa i izdajam samo dok prođe prepunjenost ( i opet to traje sat vremena)…
ali psihicki sam se preoporodila jer sam skuzila koliko sam izgubila vremena sa svojim djetetom sto je jako zalosno.
Btw, ako je netko isto prekidao dojenje, ima li jos kakav savjet osim kupusa jer mi se stvaraju kvrge?!
Mislim da ovo i mene uskoro ceka. Trenutno smo na 4 moja obroka, 3 dohrane... Jedva.
Vremenski mi puno vise treba nego inace. Visim po 1h, ako ne i vise za 1 i pol obrok.
Koliko mi ide na zivce to izdajanje, opet ce mi bit zao kad nestane mlijeka...a bit ce mi lakse 🤷
Gurat cu, pa koliko ide - ide.
Nitaa pratim ovo, pa ako negdje zapnem, tebe cu pitat :)
Sto se tice vjezbanja, neemam volje😣😣
Karantena style +1kg prijavljujem😂😂 za sada.
Deedee same here... Samo da je coksa iii da je Kinder😍😍😍 bas se tovim ko 🐷 i ne zelim se uopce tog odrec. Tjesim se kad ovo sranje prodje, kad se vratim starim aktivnostima (puno setnji) da ce se sve to istopiti.
Jutro zene! Mikio pridruzujem se opet tvom klubu nespavanja. Bas sam se ponadala nakon proslig tj i par dobrih dana da cemo tak nastavit al sipak. Znaci samo za primjer, nocas jeo u pol 4. Od 4-pol 5 ga uspavljujem. I u 5:00 opet budan. Znaci zaspe mi cak na rukama, cim mu dupe dotakne kinderbet odma meskoljenje, drama. Na kraju je ostao sa mnom u krevetu jos sam ga 2 put hranila (ukupno valjda 5 puta nocas 🙄) pa smo bar pred jutro malo odspavali..
tako da sto se prehrane tice, s ovim tempom to je jedino sto me drzi na zivotu 🙈. Sinoc sam pojela 2 kremanite i 2 snite pince s nutelom. I mislim da je to jedini razlog zasto sam prezivjela noc 😂. Ja sam u minusu jedno 5 kila od prije teudnoce al fakat sam misla da nakon kaj on napuni 3 mj cu imat vremena malo vjezbat i utegnut se. Al nema sanse. Cak i da imam snage nemam kad
Hej cure...mi smo imale dobru noc ali smo se cijelu vecer uspavljivali. Od 21.30 do ponoci se svako malo budila. Zaspe na rukama, spustimo je, spava 5-10 min pa dreka...pa nosaj, zaspe i opet isto. Ali onda se valjda smorila pa spavala od ponoci do 9.00.
Isto se zadnjih par noci tako budila i derala sto inace ne radi, sigurno je skok sa 3 mj...i nadam se da je ova noc znacila da je proslo.
Mi smo od jucer poceli davati AD poslje sisanja. Zadnjih par dana je pred kraj sisanja bas bila nervozna, udara nogicama, otima se...i kad joj dam jos bocicu smiri se. Jucer je 9
L 💛
Aaa...slucajno sam poslala a nisam dovrsila haha
Ugl...jucer je poslje sisanja pojela jos 90 ml na bocicu, jutros 60 ml...tako da joj je ocito falilo. Sad cemo tako kombinirati, nadam se da necu bas ostati bez mlijeka jer bi volila bar jos 2-3 mjeseca da dojim al vidjet cemo kako ce ici s ovim jer ne zelim ni da bude gladna.
L 💛
Mikio ja prijavljujem posnj sir, pola tune i jaje na oko za doručak ;)
Ni ja ne sladim caj za dojilje,ok mi je bez. Ja i kavu bez secera pijem.
Moram se natjerat vode opet pit,prije bi po 2-3l na dan sad jedva stignem 3-4 case u danu...
Nasa noc banana,sto hranjenja, sav se posemerio jer smo ustali prerano,u 7 i jeo je vec par puta i spavao vec dva puta😳🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji