Mikio zvuči baš loše da što prije prodje, ja sam baš pisala da je i moj malac nervozan već 3 dana to je ludilo isto imamo problem s uspavljivanje nije baš ko kod vas ali eto
A cure treba mi pomoć on kad god hoće da kaki svaki dan je to naginjanje al baš ogromno naginjanje baš ga to muči plaće vrišti pa se smiri pa opet počne da se napinje i sve u krug dok se ne polako al to je tako svaki dan ne znam je li to normalno ako bi mi ko mogao odgovoriti
Lavica hvala na odgovoru znači moram sacekat još dvije sedmice
Cao zenice drage, mene dugo nije bilo...
Nadam se da je sve ok s vama i bebama. Nisam vas stigla ni citati niti pisati...mali mi puni 4 mjeseca za par dana i tek su nam sad prosli grcevi, vjerujte da mi se povraca kad se sjetim kako su nam dani izgledali zbog toga.
Naravno da nema odmora i opustanja jer su krenuli i zubici...
Malac mi je inace jako zahtjevan i stalno trazi moju paznju, slabo hoce u kolica i jos se sam ne zabavlja...ali dobro, bar ga vise ne nosim po 10 sati dnevno...
Spava mi 11-12 sati po noci, uz jedno budjenje, a po danu svako 2 sata, najcesce po 45 min.
Mene je Korona spasila jer mi je muz stalno kuci, bila sam na rubu iscrpljenosti, pila sam andole da jutri mogu ustat, koljena me i sad bole za poludit...
Tako da ne vrijedi ona "ajde bar ti spava cijelu noc", jer vam beba stigne napravit pakao i po danu😁
Ima li tko sa zubicima, kako ublazavate nervozu?
Mada moram reci da su meni zubici nista naspram grceva, pjesmica🤣
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mikio zvuči baš loše da što prije prodje, ja sam baš pisala da je i moj malac nervozan već 3 dana to je ludilo isto imamo problem s uspavljivanje nije baš ko kod vas ali eto
A cure treba mi pomoć on kad god hoće da kaki svaki dan je to naginjanje al baš ogromno naginjanje baš ga to muči plaće vrišti pa se smiri pa opet počne da se napinje i sve u krug dok se ne polako al to je tako svaki dan ne znam je li to normalno ako bi mi ko mogao odgovoriti
Lavica hvala na odgovoru znači moram sacekat još dvije sedmice
Mozda da mu kupis neki probiotik?
Mi smo od pedijatrice dobili Waya kapi za lakse kakanje :) i nju bi isto jadnicu mucilo...
.
Mikio daj boze da ti sto prije prodje.. uzas! Ne zelim ni zamisliti....
Jutro mamacite!
Malac sinoć jeo u 20h, zaspao oko 21h i do 6.30 odradio . Mislila sam spavati još do sljedećeg hranjenja, jer sam kasno sinoć legla, ali sam umjesto toga skuhala kavicu i surfam. Njega sam malo mazila, uspavao se i pušta mamu da chilla
.
-
Nismo ga još krstili, nit' znamo kada ćemo .
-
Ja imam stvarno puno tetrica i raznih gazica, tako da ih perem jednom tjedno. I otprilike isto i robicu njegovu, ovisno o tome kakav nam je tjedan bio što se tiče bljuckanja jer on stvarno nekad bljuca svaki obrok, a nekada ne bljuca danima. Sušilicu nemamo, mama nam htjela kupiti, ja nisam dala preživjeli smo "zimu" bez nje, a sad je već lakše.
-
samojed, moj većinom kaka u tišini, a kada mu se dogodi da zaplače dok pokušava kakati, da mislim da ga boli, pomognem mu tako da ga držim na ramenu, sjednem na pilates loptu i lagano skakučem. Taj ritam mu paše, a kad je u uspravnom lakše se pokaka. Kada se desi da se tako pati s kakanjem, uvijek mislim da je nešto u mojoj prehrani . Ne mora biti jer uglavnom jedem jedno te isto, ali eto, prvo krivim sebe...
mikio, nadamo se da ćete svi skupa uskoro naspavati ako imate pilates loptu, probajte s njom ili možda kada vam je na rukama, radite polučučnjeve, isti efekt. Kod nas jedino taj ritam pali kakav god problem imali
Hani 10 dana zbilja ja mislim da bi joj ladica bila prazna, a imamo stvarno puno robice za nju. Al mozda je i u meni problem sta mjenjam robu 2-3 puta na dana. Ja inace sve perem na 40 njeno, perem masinu svakih 3-4 dana, između ide naše. U njeno sto perem u masinu kod praska stavim sode, a u omeksivac alkoholni ocat. Mislim da je to dovoljna "dezinfekcija" robe, posto sve peglam sa parom. E a ovisi i kolike masine imamo, nasa je od 6kg pa mozda i to ovisi koliko cesto koja pere.
DeeDee moja je imala tu neku fazu zadnjih 10-tak dana, dobivala svega po 10 gr dnevno. Al evo jucer i danas vratila se na staro cicanje i pocica dovoljno jer ju vazem. Sad pocica prosjecno 100-120 ml, a zadnjih 10 dana je bilo puta kad je jedva 60. Mislim da joj je to samo faza. 🤷♀️
Krstenje smo isto trebali imati 19.4.,a kad ce sad biti bo...
Grizli a to ti je razlika 😁
Ti tri puta dnevno, ja svaki drugi dan, ako se ne pobljuca u međuvremenu, vjerojatno i Hani kao ja🤷🙂
Ja isto koristim alkoholni ocat kao omekšivač / dezinficijens
[/url
Mikio meni te bas zao, stalno neszo te muci i prati da ne mozes ni malo odmoriti i predahnuti. Ndam se da ce brzo proc.
Samojed moja puno lakše kaka ako ja svaki dan jedem jogurt bez obzira dal obican ili probiotik. I naravno ljuljacka koja vibrira. Par dana jogurt nisam jela i zbilja je tesko kakala i kasno navecer. Ovako inace tokom prije podneva obavi u 2 navrata konkretno bas.
Mala.le drago mi je da si se javila i da svu prosli grcevi. Sretno sad sa zubicima.
Kako ste puno pisale o zubicima isla ja mojoj vidit i ima bas bijelo i dole i gore. Dole puno vise. Morat cu joj probat taknut to zubno dal je tvrdo.
Mikio možda su i tvojoj zubi, sličan mi scenario kao kod mene, ja sam isto sumnjala na regresiju sna i sve pročitala o tome 🙈
DeeDee mislim da se dohrana daje ukoliko nema dovoljno popišanih pelena i ako ne napreduje na težini.. A to što stalno traži cicu, welcome to my world. Moja oduvijek često jede po dani, ali kratko. Ako jede više onda izbljuca višak tako da vjerujem da joj ovo odgovara za mali želudac. Njoj je cica sve i za utjehu i za zube i za uspavljivanje i za žeđ i za hranu.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Grizli moja je pak imala uuuuužasno jake grčeve od mog svakodnevnog jogurta. sigurna sam jer od kad ga ne jedem nema, pojela jednom nakon toga za probu, opet počelo.. ma nema pravila 🤷
Simbalija ma znam, ali nismo bili kod pedijatrice mjesec i pol i u zadnja dva dana je imala dva puta suhu pelenu nakon par sati presvlačenja, to me i potaklo na razmišljanje o tome a opet, ne zelim se zaletavat. Ma vjerojatno samo mijenja navike.. manje više svaka je popišana i počela je češće kakat tako da se neću previše opterećivati, ali definitivno mislim sutra zvat pedijatricu da vidim ako bi mogli neki pregled ipak ubaciti 🤷 i zbog vaganja i cijepljenja i kukova
[/url
Bome 4 mj je proletilo… A zubici vidis da su nam krenuli u grupi s 3 i pol mj kod simbalija… Ja sam dijete kojem je s 4 mj izbio prvi zub tak da svasta je moguce 🙈
Ma da, znam za simbaliju, mislila sam da je ona ispunila kvotu za statisticku pogresku ali cini se da ima jos puno kandidata :)
Sortiraj odgovore
Najstariji