ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Reserved123
    12. Travanj 2020. 22:02

Lavica27

E da,sretan Uskrs 😁
    P.s. Redfox s kceri sam smrsavila tek nakon sto sam prestala dojiti😳

Tom se i ja nadam s obzirom da sad vaga stalno ide prema gore 😅

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

annika
    12. Travanj 2020. 22:04

Sretan vam Uskrs svima! 
    Malisa napokon odspavao lijepo i jutros se opet covjek pokakao u wc pa sam se ohrabrila i obukla mu platnene pelene- tj. tetru i cover. Jest da sam mijenjala svako malo ali nisu procurile

[iimg]

mrgud_zg
    12. Travanj 2020. 23:03

deedee to ti moze bit i skok pa je glad/utjeha. meni je u 12-13 tjednu trazio staaalno jest. to je trajalo jedno 3-4 dana i poslje se opet normaliziralo
    sto se tice nespavanja, ja kao funckioniram do nekog doba dana, onda samo nemrem vise, ko da mi se iza cca 6 popodne isprazne baterije. s tim da nemrem uopce usporedivat kolko manje radim svega po kuci odkad sam rodila (od kuhanja gdje mi mama i svekrva uskacu, ciscenje kuce gdje muz potegne...) kad se sjetim faze tamo kad je on imao mjesec dana i puno spavao, napravila sam generalku kuhinje hahaha, sad ne stignem nis. opet smo imali dan od 4 spavanja po 20 min. a u pogonu od 6. 
    lavice fakat ti fino dobiva. dost vise nego moj u cijelom zanjem mjesecu. al jede kolko trazi pa se ne zivciram
    mi smo isto prekrsili izolaciju, bili su nam svekar i svekrva. al imamo terasu od 15 kvadrata pa smo svak sjedili na svojoj strani, nismo se ljubili ni grlili. i svi se pazimo i ne idemo ni inace nikud pa jbg
    mi smo krstitke odgodili do daljnjega. mislim ocito ni nemremo nis, al necu se ni zivcirat. ako se stanje smiri i otvore ceste ici cu na more da iskoristim bar malo porodiljni za uzivanje, a krstitke cemo ostavit za kasnije onda..
    ja vesa perem tipa jednom tjedno njegovo svijetlo, jednom njegovo sareno, i jednom tetre/rucnike i sl. dan dva plus minus. al susilica koju mi je mama kupila za njegovo rodenje je najbolji poklon ikad!

• mom12
    12. Travanj 2020. 23:38

Meni je krstenje ispalo na kraju pun pogodak..ja sam tila da se krsti u 4 mj a muz navalio u 2.mj onda sam bila ljuta sta moram na brzinu nac sta obuc sebi bebi itd itd...ja volim sve laganini...al medutim ispostavilo se da je dobro to sto je tio ranije i sta je bilo ranije...sad bome nebi mogli nikako...robu perem stalno majke mi ne brojim....sta svoju i od muza...sta rucnike...od male robicu..koda imam malu praonu😂😂...a ad dodavanje vidit ces kad joj bude malo....al mislim da si prosla fazu kad ce joj trebat...ja sam se zeznila tu...sama sam kriva zbog nadodavanja i mislim da joj nisam dala ad da bi i danas dojila i izdajala....al ok....
    Izolaciju preksila do sad 3 puta😂😂...al sad imam propusnicu i mogu se kretat a otkad je imam ne mrdam😂🤣...u mene sve naopako...😁😁😁...

• mom12
    12. Travanj 2020. 23:41

E da i ima 2 dana mala mi je toliko nervozna popodne da je to cudo...2 3 sata je uhvati bas neko cendranje plac...nezz ni ja vise sta...slini ajme....a spava po noci..da je boli pa nebi spavala.?!?..sto nekih faza..
    Cas jedno cas drugo...bas se stalno nesto mjenja😐😐

• Zarica
    13. Travanj 2020. 04:54

evo mene u nocnoj... Ja budna mali spava, najgora kombinacija🙄 odlucila ga ne budit vise prije moga odlaska u krevet i evo vec dva dana spava od cca 9 do cca 4, papanje i i onda jos do 7. Milina, uzivam dok traje:) 
    Ja robu perem stalno, stalno ima nesto za masinu, em on pobljuca posere popisa, em te tetre kaj se stalno vuku posvuda po kuci, pa svasta muzevog, on isto sve zaprlja zacas:)
    .
    Losa ad ima malo bogatiji, sladji okus. To je jos jedan od razloga zbog kojih je bebe tesko prebaciti s ad bocica na dojenje.
    .
    Ja zvala svecenika dan prije uvodjenja zabrane ako bi ga mogli krstit odmah samo nas dvoje s kumovima po brzom postupku. Nije proslo na zalost. Sad ko zna, jos se moraju izredat sva ova odgodjena vjencanja i krstitke...
    .
    Za trbuh, ja sam isto znala bas pomislit pa jesam opet trudna...al onda se moram ponovo sjetit da je to nemoguce🤣

• Zarica
    13. Travanj 2020. 05:07

Svaki put kad napis post se zablejim u ovu lentu. Vec smo dobro zagrizli u 4ti mjesec, pa kud prije. 
    .
    Mrgud, isto uzela neki dan ergobaby omni 360. Malac se kao i kod mikio buni jer ne vidi, ali brzo se uspava pa se samo malo strpim. Bojim se da se stalno izmigoljava iz idealnog polozaja kad se tako napinje. Inace nosiljka je top i imam cool air verziju i mogu rec da mi je meka. Jedva cekam da malac poraste pa da probamo i ostale poze:) Gledala sam i bazzinge, totalna fora su mi.

Prvo bi trebali donji sjekutici izbit ali curke mislim da se ne moramo jos oko zubica brinut, bas je rijetko da su oni problem prije 3,4 mjeseca. 

• Zarica
    13. Travanj 2020. 05:12

Mikio drzte se💪 valjda vas nece zadesiti ta najgora verzija od 8 tjedana. Jeste zvali pedicu za svaki slucaj ako ima koji savjet? 
    Bas mi koma zvuci:(

13. Travanj 2020. 05:55

mikio zadnjih mjesec dana moj isto kad je umoran pocne cendrati no srecom nocu spava. No danju zna biti cendranja po sat vremena. Ono sto kod njega pali je voznja u kolicima po travi gdje je neravno pa poskakuje  Odmah zaspi no zna se i bezo probuditi.
    Kad citam vas sa skokovima uvijek si mislim jel moje dijete ok... do sad ni jedan skok nisam primijetila.
    Mi smo trebali krstiti iduci vikend i rekao svecenik da mogu samo roditelji i kumovi no kum nam zapeo u inozemstvu tako da odgadamo do daljnjeg...

DeeDee
    13. Travanj 2020. 07:13

Jutro cure, hvala na savjetima za AD. Annika i Mrgud tako nekako i ja mislim..glupo mi sad na svoju ruku kupovat kad ne znam ni šta, ni treba li. Do sad je super dobivala, ali me malo pokolebalo to što puno više traži cicu a mogu samo odokativno znat koliko dobiva, tj. preko kućne vage + dva puta suha pelena u duljem periodu, iako nakon toga faza mijenjanja pelene stalno jer budu popišane na najjače.. da bar imam gdje kupiti one male bočice pa kad je baš kriza probam dat.
    Zaboravila sam ostalo, iznenadile ste me s 2 stranice 😁
    .
    Ajme Mikio užasno 😳 🤞da što prije prođe

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.