ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    12. Travanj 2020. 11:49

Mikio ak imas ergobaby ima vjezbi s nosiljkom, carifit se zove, na youtube-u. Ja sam to mislila probati 😂
    Netko je pitao jucer za melem kremu, mi nismo to koristili. Ja sam prvo sa hipp al je bila preslaba, pa s a-derma kaj ko je Mrgud preporucila al mu je bilo sve gore. Na kraju je pedijatrica dala kortikosteroide i sad se smirilo. Rekla je kad se povuce da nastavim s tom kremom od Mrgud. A za kupanje imamo Mustela uljnu kupku.
    Annika nama isto popozaj za kakanje pali 🤣
    Grizli skroz te kuzim, ja nekad mislim da ce mi srce puknuti od srece kad ga gledam 🤦🏼‍♀️ Muz mi se stalno smije jer ga ja stalno nosim, mirisim, ljubim 😂 on bude tak razmazen da to nije normalno. Al bas me briga, nakon svega kaj smo prosli...
    I ja si isto izgledam navecer ko da sam trudna, cak mi je par puta palo na pamet jel mozda moguce da jesam 😂
    Simbalija a koji joj je izasao? Ja sam bila uvjerena da prvo idu donji sjekutici i onda naletim na neki clanak di pise da idu gornji 🤦🏼‍♀️

• mom12
    12. Travanj 2020. 12:38

Cure sretan Uskrs svima koji slave...meni bas cudno kao da i nije blagdan...al bar sam sa mamom i bratom...fali nas jos dosta....al nadam se da ce bar Bozic bit drukciji...kako sam rodila par dana prije Bozica nisam imala osjecaj ni tada...valjda ce iduci bit onako bas blagdanski osjecaj☺☺

• AnnA
    12. Travanj 2020. 13:44

Sretan Uskrs i od nas. 
    Ja sam vec krenula sa vjezbanjem i prehranom pa se svakako pridruzujem. 
    Mene bas neka depra pere. Ali proci ce i to

samojed
    12. Travanj 2020. 14:55

Cure sretan vam uskrs sve najljepše 🎉🎊
    Ja se nisam javljala jer doslovno nemam vremena ni za wc malac je tako nervozan već 3-ci dan da sam na rubu živaca samo plaće nervozan je pa ne može da kaki nateze se pa onda kad kaki to je proliv ne znam nema temperature al baš je užas živi po noći svako 45 minuta do sat vremena se budi baš me je izcrpio ne znam sta se dešava možda jednostavno mu nadoalo al stvarno je iscrpljujuće ne znam je li ikad ovakav bio
    Vidim imamo i prvi zubić Simbalija cestitam ❤️❤️❤️
    Ne znam sve sam sad čitala nisam ništa zapamtila 🙃
    Vidim kreće se i sa korigiranjem ishrane pa sretno
    Ja bi htjela da nastavimo pošto sam i prije vježbala pa sad ne znam da li smijem sad već krenuti da intenzivnim vježbama zbog carskog reza da li se smijem vratiti intenzivnom vježbanju da li neka zna od vas ?

Simbalija
    12. Travanj 2020. 15:54

Red Fox

Mikioak imas ergobaby ima vjezbi s nosiljkom, carifit se zove, na youtube-u. Ja sam to mislila probati 😂
    Netko je pitao jucer za melem kremu, mi nismo to koristili. Ja sam prvo sa hipp al je bila preslaba, pa s a-derma kaj ko je Mrgud preporucila al mu je bilo sve gore. Na kraju je pedijatrica dala kortikosteroide i sad se smirilo. Rekla je kad se povuce da nastavim s tom kremom od Mrgud. A za kupanje imamo Mustela uljnu kupku.
    Annikanama isto popozaj za kakanje pali 🤣
    Grizliskroz te kuzim, ja nekad mislim da ce mi srce puknuti od srece kad ga gledam 🤦🏼‍♀️ Muz mi se stalno smije jer ga ja stalno nosim, mirisim, ljubim 😂 on bude tak razmazen da to nije normalno. Al bas me briga, nakon svega kaj smo prosli…
    I ja si isto izgledam navecer ko da sam trudna, cak mi je par puta palo na pamet jel mozda moguce da jesam 😂
    Simbalija a koji joj je izasao? Ja sam bila uvjerena da prvo idu donji sjekutici i onda naletim na neki clanak di pise da idu gornji 🤦🏼‍♀️

Donji sjekutić, jedan za sad, ali je i drugi tvrd pod rukom. A gornji su mekani. Ja sam čitala da idu donji, samo sam mislila malo kasnije 🙈 ali frendici je maloj došao prvo gornji, tako da ima izuzetaka.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Valkris
    12. Travanj 2020. 16:38

Sretan Uskrs i od nas 💞💞

Damnarexx 🌺
    12. Travanj 2020. 16:52

Sretan Uskrs curke! 🤗🐣
    Bome i moja vaga ide na gore😪 haha a isto jedem kao inace...samo se ne krecem kao inace i eto vraga🤯 za sad nabila kilu. Vidjet cemo dalje😂.
    .
    Takodjer, i nama je cudno..prvi put sami nas troje za Uskrs, inace smo uvijek ili kod mojih ili njegovih.
    Ah jebiga..samo nek ovo prođe🤷
    .
    Ja sam inace kao i vi oblacila dugi bodi, i gore pidjamica/odjelce..i danas joj skinuli odjelce i stavila joj hlacice/stramplice..fkt je zakuhalo!
    A ja nekako nisam mjerilo za vrucinu jer otkako sam dosla iz rodilista sam u majicama bez rukava(za dojenje). A u stanu nam oko 22. Prali me hormoni uzaaaasno. 
    .
    Sinoc poslije kupanja sam joj primjetila malo suhe koze oko zapesca.. mislim da cu otici po Melem Baby. 
    Koliko vi mazete svoje bebe? Svako drugo-trece-cetvrto kupanje cijelo tjelo ili ne jos?🤔

Valkris
    12. Travanj 2020. 16:52

Htjela sam pitati cure koje ste radile power pumping ima li poboljsanja kakvog s kolicinom mlijeka? 

• Hani
    12. Travanj 2020. 19:06

Sretan Uskrs!🐣🐇
    Taman pohvatala zaostatke.  
    Mene je beban dvije noći počastio spavanjem od 22 do 6, 7, i onda jos tri sata. Bas me zanima hoce li se nastavit😉
    Kremu za njegu tijela jos nisam koristila. Kupam ga jednom tjedno, ali primijetila sam tjemenicu pa cu odsad  svaka 2-3dana.
    Ne peglam. Robicu i sve njegovo perem na 40 svakih 10ak dana, platnene pelene svako 5-6 dana na 60. 
    Voli kupanje, nisam ga prekrivala tetrom.
    Voli i presvlacenje, on bi se nonstop oblacio. Nikad nije zaplaka na prematalici. 
    Samo je par večeri bio cendrav, stvarno je dobar, da se ne ureknem.
    Mogla bih i ja skinut koju kilicu sa trbuha, ali ne volim vjezbanje, pa se nadam da ce same od sebe nestat uz radove u vrtu😉😋
    Aparate za kašice necu kupovat.
    Radovala sam se slicicama sinsay  i druge robice, kad ono nista. Ajmo fotke na sunce😊
    Koliko je vas krstilo djecu dosad? Ako niste, šta planirate s obzirom na situaciju?

12. Travanj 2020. 19:32

Hani kako izdrzis da 10 dana ne petres  Meni se svaki 2-3 dan nakupi i morala bi prat 3-4 masine odjednom da dulje cekam.
    Ja sam primijetila suhu kozu i ekcemice na par mjesta te sam kupila Mustelin balzam i kupku za atopijski i cini mi se da ide na bolje. Mazem ga dva puta dnevno cijelo tijelo.
    Primijetila sam da u zadnje vrijeme radije pije ad nego moj izdojeno mlijeko. Aptamil pije bas onako u gust dok moje mlijeko prevrce dudu od bocice i slabo vuce. Jel to moguce, da mu je ad finiji?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.