Posto mi ovo treca trudnoca treba biti ali nakon tolikog pokusavanja vise neznam dali haliram da vidim crticu svjetliju pa bi trebala pomoc...hvala
https://photos.app.goo.gl/sEhtoqrT5okQoiun9
Nazire se.. ponovi test, ako ti je na više testova tako, onda valjda je 🤞🤞💓
[/url
Dobro jutro curke!
Sretan Uskrs svima koji ga slave 🐰🐣🐥💐❤
Neka nam bebice budu zdrave, sretne i vesele zajedno sa njihovom bracom i sekama, ovisno kog imaju🥰❤😘
Upravo se izdojila pa idem servirat dorucak. Ono sto mi danas bude falilo je veliko obiteljsko okupljanje kao i za svaki blagdan, bas nam to izrazito fali...
Ja se jedva dokopala mobitela, moj je ovih dana bas jako zahtjevan. Sjecate se kak sam se brinula kak previse spava po noci? Nocas smo imali dva budenja 🤦🏼♀️ Cijeli dan se malo igra pa cendra, nece bas jesti, samo si grize ruke. Simbalija koji su kod tebe bili znakovi zubica?
Mikioja sam bas proslo tjedan narucia kapice sa emorium, jeftine su i za prvu ruku su super.
Lavicaja sam isto za korekciju prehrane 😃 danas sam nadobudno pocela popodne sa zelenom salatom i oslicem iz konzerve da bi nakon bdjenja zavrsila sa sunkom i francuskom 😂 al dobro to je tradicija kod nas u familiji, samo je danas bas bilo cudno kak smo bili samo muz i ja.
Mrgudja ti imam ergobaby omni 360 i obozavam ga, nismo izasli u kolicima vec mjesec dana 🤦🏼♀️ Mislim da se vise ne bude htio ni voziti.
Super da ste spomenule robicu, bas sam se i ja pitala kak da ga oblacim. Ja mu doma stavim bodi dugih rukava i tanku majcu. Nemam nijedan kratkih rukava, cekam next da otvori online. Vec sam zapikirala par stvari.
Laku noc svima i sretan Uskrs 🐣 lijepo se provedite u drustvu vasih najdrazih
Hm znak zubića je pojačana slina, ali moja slini ko velika od mjesec i pol života, nosi slinčeke. Tako da meni to nije nagovještavalo ništa. A zadnjih par dana je užasno spavala, uopće nije tvrdo spavala već se stalno budila i tražila sisu, inače se budi dva eventualno tri puta od 8 navečer do 9 ujutro, a sad je svako pola sata nekako tužno cvilila dok joj ne bi dala cicu.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Cure sretan Uskrs od ♥️ svima koje slavite! Da bude radostan i proveden u ljubavi 💕
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Sretan Uskrs svima koji ga slave! 🥚🐣 Mene su danas oprale emocije da sam se rasplakala kad smo se slikali nas troje. Predivan osjecaj je imati nase cudoviste malo! Uzivajte iako nismo sa svima s kojima bi htjeli. 😘
Moja misica danas fino vec 4 put cica ocito slijedi tjedan klopanja.
Sortiraj odgovore
Najstariji