ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    11. Travanj 2020. 21:03

Lavice ja sam za skidanje kg. već par večeri vježbam uz habitus by lana novota- vježbe poslije poroda jer me leđa užasno bole. i hranu sam relativno sredila osim jučer i danas jer je trebalo pojesti sve ostatke filova. najviše mi fali kretanja jer ja jako svaki tren dok mali  spava potrošim na kuhanje za klince. pokušavam ovo vrijeme što su kući iskoristiti da se što kvalitetnije hrane pa im nakuhavam tako da njih uposlim da malog šetaju.
    u ova dva dana sam spavala sve skupa 7 sati, mislim da ću skupa s malim u 22 u krpe
    inače, ona poza za kakanje- pun pogodak. mališa je jučer- 6. dan, nešto malo kakao ali je nastavio prditi i plakati. ja sam ga stavljala u taj položaj obučenog, a večeras ga poslije kupanja stavila golog iznad wc školjke i iskakao se za par minuta. sad ćemo vidjeti hoće što mirnije spavati

[iimg]

Lavica27
    11. Travanj 2020. 21:26

Annika i mene.strahovito bole ledja, em od nocnog krivljenja dok ga dojim u krevetu pa zaspim spigana sva em od letanja po kuci,mogu misliti kako je tek tebi...  Ironija je sto sam za rodjendan dobila dva poklon bona za masazu ledja i cijelog tijela i taman korona sve zatvorila. Mogu se dragat po ledjima s tim bonovima🙄
    Svaka cast sto nadjes vremena za vjezbanje,ja jedva uguram ovo setanje kad svi spavaju. Imam pametan sat i dan mi ne prodje bez 12000koraka i kad ne idem u setnju, sve si mislim da sam već trebala otopiti višak😳
    Ok,onda startamo iza Uskrsnog ponedjeljka 🤘

annika
    11. Travanj 2020. 22:36

ja ne mogu reći da su se meni kile topile poslije poroda makar sam uvijek bila na sto strana i sigurno bih natukla koraka kao i ti Lavice , jer sam s njih dvoje još studirala i vraćala se natrag na faks dok su bili par  mjeseci. tako da kužim tvoje čuđenje da taj željeni višak nije otišao. nešto mi zvoni u glavi kao da  sam čitala da kod nekih žena hormoni održavaju taj višak dok dojimo. 

[iimg]

Macutica
    11. Travanj 2020. 22:37

Lavica27

Mi smo jutros bili dva sata unsetnji,uzeli si od doma kavu,kakav preporod🥰 Mali je prespavao sve naravno. Evo ga sad ubm drugoj rundi spavanca sa sekom a ja sve obavila za Uskrs po kuci napokon.
    Macutica kako to mislis dva bodija? Ne kuzim bas…to je kao da mi imamo dvije potkosulje? Ja svog oblacim po doma dugi bodi, hlacice,carapice. Ako smo vani ujutro onda ide dekica i hoodica gore a ako je popodne ide bodi kratkih rukava i preko nesto na cif.
    Inace opako me počele iritirati ove +2kg od poroda,odnosno izgled tog donjeg dijela trbuha,nekako me sve steze. Pocela sam svaku drugu vecer setati po 3km ,onda legnem doma i onesvijestim se. Razmisljam nakon Uskrsa "korigirati"prehranu,necu reci ici na dijetu jer ne mislim nista drasticno,samp izbaciti gluposti koje usput pojedem a ionako mi ne trebaju… hoce jos koja samnom😁😁😁
    Sto se tice slinjenja i trpanja u usta,to je faza da… mi smo bas svaki zubic itekako osjetili s prvom,nikakvog spavanja samo zabava po noci🙈
    Mikio preduvjet da se rola vamo tamo je da samostalno okrece glavu lijevo desno na trbuhu sto radi sigurno vec koji mjesec. Uci je kad je na trbuhu oslon na laktove,mi smo to na vjezbicama radili.

Znaci obucem donji bijeli bodi kratkih rukava i preko majicu dugih ili bodi dugih.. Ali sad cu samo bodi dugih i to je to, mislim da je dovoljno toplo.. 

Macutica
    11. Travanj 2020. 22:50

Meni cura ne zeli na trbuh, animiramo s igrackicama, lovimo kad je dobre volje, ali jedva ju nekako dobijemo i to tako kratko traje, isto pazim da ne siri ruke, ali ona super dize i drzi glavu. Vec ju nosimo onako okrenutu prema svijetu, to voli da sve prati i pazimo na glavicu, ali ju bas dobro drzi.
    Joj ja jedva cekam malo trbusnjake i cucnjeve kucne, sva sam omlohavila i leđa me također bole, ko starica se osjecam, mada ajde vratila mi se kilaza. Leđa sam ubila kod dojenja dok ju namjestam kad luduje i ima epizode.
    Da li vama trbuh na dane bude veci, na dane manji? 

annika
    11. Travanj 2020. 22:55

Macutica da, ali meni je tako i inače. jako brzo jedem i natrpam se hranom i odmah se napušem

[iimg]

Red Fox
    12. Travanj 2020. 00:35

Ja se jedva dokopala mobitela, moj je ovih dana bas jako zahtjevan. Sjecate se kak sam se brinula kak previse spava po noci? Nocas smo imali dva budenja 🤦🏼‍♀️ Cijeli dan se malo igra pa cendra, nece bas jesti, samo si grize ruke. Simbalija koji su kod tebe bili znakovi zubica?
    Mikio ja sam bas proslo tjedan narucia kapice sa emorium, jeftine su i za prvu ruku su super.
    Lavica ja sam isto za korekciju prehrane 😃 danas sam nadobudno pocela popodne sa zelenom salatom i oslicem iz konzerve da bi nakon bdjenja zavrsila sa sunkom i francuskom 😂 al dobro to je tradicija kod nas u familiji, samo je danas bas bilo cudno kak smo bili samo muz i ja.
    Mrgud ja ti imam ergobaby omni 360 i obozavam ga, nismo izasli u kolicima vec mjesec dana 🤦🏼‍♀️ Mislim da se vise ne bude htio ni voziti.
    Super da ste spomenule robicu, bas sam se i ja pitala kak da ga oblacim. Ja mu doma stavim bodi dugih rukava i tanku majcu. Nemam nijedan kratkih rukava, cekam next da otvori online. Vec sam zapikirala par stvari.
    Laku noc svima i sretan Uskrs 🐣 lijepo se provedite u drustvu vasih najdrazih 

12. Travanj 2020. 06:00

RedFox jojjoj... pana dijetu se ide kad pojedemo sunkicu, jajca, majoneze 
    Sretan Uskrs svima kojo slave!!!
    Meni ce bit cudno bez mise i familije.

MaRe
    12. Travanj 2020. 06:11

Dobro jutro i Sretan Uskrs svima 🐇🐣🐥💐
    Macutice trbuh mi slicno kao na pocetku trudnoće..ujutro ga ima al nepodnošljivo a popodne sam negdje u 5om mjesecu trudnoce 🤣🤣🤣🤣
    Lavice rado bi pripazila na prehranu ali Čokooolinooo 😄

• @malacrna123
    12. Travanj 2020. 06:13

Dobro jutrooo Sretan Uskrs svimaaa moze mala pomoc kaako da stavim fotografiju ovdije ....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.