Pozdrav mamice i bebice🌹🥰čitam na preskokce, pa ništa ne polovim.. Ako sam dobro skuzila, curice od Petre su napokon doma i mali od Lavice je ozdravio?
Nadam se da ste dobro svi☺️
Sad će bebice počet uskoro papati i svašta raditi, pa ću pokušati opet pratiti redovno😄
S obzirom da kasnin danas s pisanjem vratit cu se na temu peglanja. Ja 3 mjeseca peglala sve. A perem robu uglavnom na 60, tetre rucnike i krpice na 90 + susilica. I onda ovo prosli tj kad sam se razbolila shvatila da trosim vrijeme bzvz. A on tako malo spava i nemam vremena za nista i jednostavno prestala 🙈. Sad samo tu i tamo bodije stisnem peglom jed idu direkt na kozu
Lavice vidis kolko je tvoj dobio puno u 17 dana. Moj u mjeaec 580 grama i kaze pedijatrica da je skroz to u redu. Nemam nikad dojam da je gladan, obicno il zaspe na cici il se pocne igrat. Veceras je 2.put u zivotu jeo i imala sam dojam da je ispraznio cicu jer je navlacio i pozivcanio (makar kad sam stisla je izaslo jos, al ok), pa sam mu dala i drugu i jos je 5 min jeo. Al to se fkt nikad ne dogada
Da li je vašim bebama svaka pelena popišana? Njoj sad prvi put u životu suha i to nakon skoro 5 sati, baš sam se neugodno iznenadila
[/url
DeeDee moj stvarno puno piski ali tako se i meni desilo da je nakon nekih 5 sati pelena bila suha (po noci) i mislim si ono wtf. I onda se tipa 5 min nakon togs popisao i to ful. Da je skroz nabubrils. Tako mozda budde i tebi
I ja sam skuzila da po noci manje piski pogotovo sad kako sam ga prestala presvlacit na prvom buđenju al zato nakon sto ga presvucem za sat vremena je puna do čepa tako da ga od cca pola 4 do 8 2 puta presvucem. Znalo mi se koji put dogodit da mu je preko dana suha kad pogledam al onda to nadoknadi.
.
Ja sam se nocas napokon naspavala..nakon dvije noci budenja i sisanja se vratio u svoj ritam :) samo mi je očito navukao mlijeka jer mi se lijeva stisla ko kamen...toliko sam bila umorna da mi se nije dalo ici izdajat nego sam samo stavila blazinicu i sacekala da se probudi da ju isprazni.
.
Ta kuhala sam i ja gledala..mislim da su u Bubamari na akciji pa mi iskocilo..posto nemam perilicu olaksalo bi mi samo tako da nemam hrpu suđa.
.
Kad tak prekrizi rukice izgleda mi kao mali mudrac koji se sprema odrzati govor 🤣 presmijesni su i preslatki 🥰 tak mi medeno kad prebire prsticima
Pozdrav cure,
vidim da ste imali vesele noci za vrijeme super mjeseca, tako i mi, jos se u zadnje vrijeme tako koprca i rita da samu sebe razbudi, to radi i dok jede, pa se sva najede zraka i onda ju to muci dok se ne isprdi ili podrigne.. Jel to otkrivanje novih mogucnosti nezz, ali je blesava s tim ritanjem 🤭
*
Sto se peglanja tice, peglam sve osim carapica, ljepse mi se slozi, premda isto perem na 60 + susilica.
*
Skupljanje rukica, u zadnje vrijeme dok ju dojim lezecki ima tu novu foru, izgleda ko mudrac, kako je netko napisao 🤭
*
Mi smo obavili cijepljenje, isto bez temp i nekih nuspojava, samo frescopan svakih 5-7h i malo kenjkavija taj dan, valjda ju je bolilo jos..
Pregled kukova na Salati obavili isto i sve je super iako je na zadak dugo bila, moramo ponoviti kontrolu kad prohoda bas zbog toga, za sada je sve ok.
*
Primjetila sam danas na obje rukice kod laktova malo hrapavu kozicu, cini mi se da je netko pisao o tome ili slicno, da li je prolazno? Malo sam namazala bademovim uljem..
*
Sto se hranilica/lezaljki tice mi smo uzeli mimzy spin 3u1 i prezadovoljni, jer je od 0-36mj, u pocetku kao lezaljkica (stavili joj luk s igrackicama), pa kao hranilica i stolica kad je veca, a moze se okretati za 360 sto mi je super, taman je izmedju kuhinje i blagovaonice/dnevne, pa nas ima na oku zenska..
Cure kakve podloge za pod imate za vjezbanje za bebqce? Ja imam onaj kornet iz pepca al kak sad vjezbam rotiranje s njim ful mi je premali.. a kad je u baby gymu em on nije zainteresiran bas za vjezbu a nije ni meni prakticno jer mi sve smeta..
Cure kakve podloge za pod imate za vjezbanje za bebqce? Ja imam onaj kornet iz pepca al kak sad vjezbam rotiranje s njim ful mi je premali.. a kad je u baby gymu em on nije zainteresiran bas za vjezbu a nije ni meni prakticno jer mi sve smeta..
Mi razvucemo tetru na krevet, imamo ful tvrdi madrac, a sad gledam kupiti ovo za puzanje i faze prije:
#Aliexpress HRK 136.60 41%OFF | Foldable Baby Play Mat Xpe Puzzle Mat Educational Children's Carpet in the Nursery Climbing Pad Kids Rug Activitys Games Toys
https://a.aliexpress.com/_dTlxwgW
Macutica super za pregled i cijepljenje 👍
Nita kako ste vi prosli?
_
Sto se tice kupanja, kupamo je u kamilici a na kosu stavimo kap Hipp-ovog sampona svako drugo kupanje...a kupamo ju svaki drugi dan. Moramo sa samponom jer ima ogromnu kosu i bas se nekako umasti 😀
_
Prijavljujem sa nama Violeta pelene uopce ne odgovaraju. Nisu propustale ali nakon dva dana pocele su se crvene tockice pojavljivati i sad smo se vratili na Babylove 3 i one su nam super. Ove Violetine su mi smrdile, kad se poposki bas bi se jako osjetilo.
_
Sinoc sam htjela napuniti kosaricu u c&a, njihovi bodiji su mi najbolji i znaci webshop im je prazaaan...uopce nema brojeva. A prije sam izbjegava tako sopingirati bas zbog prevelikog izbora, ne bi se nikako mogla odluciti, sad nema skoro nista... 😦
A i jos mi nije dosao Sinsay paket.. ☹
L 💛
E i to za podloge me zanima...nasa bude na kutnoj, jedna strana je siroka i ravna ali bi je vise stavljala na pod. Vise mi se svidjaju ove podloge kao sto je Macutica ali opet to narucivanje i cekanje mi se ne da. Jel ima gdje za kupiti ali da dodje kroz tjedan dana? Ako je duze onda cu radije puzzle..
L 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji