Pozdrav cure, meni je tak zao kaj vas uopce ne stignem popratiti detaljno 🤦🏼♀️ Probat cu uloviti teme, kaj se tice peglanja, ja peglam sve, al to mi je navika od prije. Njega stavim u ergobaby i tak peglamo 😂
Ja mislim da mom malcu krecu zubi, jako je cendrav, kad mu muz s dudom prelazi po desnima ima tak blazenu facu, stalno si grize ruke a i cini mi se da mu je malo naoteceno. Opskrbili smo se s grickama al on to nis ne moze sam drzati pa sam narucila s baby centra neku gricku ko dudu. Cijele dane visi na meni, bas je jako nervozan.neki dan nije htio ni biti u kolicima. Bas smo pricali mm i ja kak dolaze razne faze u odrastanju, bio je stalno na nama, pa je onda htio biti stalno u gymu i nije se bas htio nositi, sad je opet zaljepljen za nas 😂
.
Kaj se tice pisanja, u zadnje vrijeme ga hocu presvuci navecer, npr.zaspi u 19 i hocu ga jos oko 23nahraniti i presvuci i pelena bude suha. Ne znam ko je pisao da ne moze probuditi bebu, presvlacenje pelene je jedino palilo kod mog.
.
Za kuhala nisam jos uopce gledala, nekak sam mislila da mi to nije potrebno. Budem jos razmislila.
.
Kaj se tice koze, mom je krenulo sa malo suhom kozom na celu i licu i preslo je na cijelo tijelo. Dobili smo od pedijatrice kreme, maxitrol za lice i belobaz za tijelo i u dva dana mu je sve proslo. Osim toga rekla je da ga kupam u uljnoj kupki od mustele. U svakom slucaju puno mu je bolje
Kaj se tice shopinga, ja cekam next online da se otvori 😂
I isto mislimo kupiti puzzle za pod. Vidjela sam da ima decathlon pa ak ima ko iskustva pisite 🙂
cure, jucer cijepljenje...
sad temp u uhu 37,2, a na celu 37,6 -37,7.. da stavim cepic??
sinoc sam preventivno stavila jedan
Da li je vašim bebama svaka pelena popišana? Njoj sad prvi put u životu suha i to nakon skoro 5 sati, baš sam se neugodno iznenadila
Nama za sada je. Jos ni jednu suhu nisam nasla.
cure, jucer cijepljenje…
Mojoj je bila malo glavica toplija, al celo okej. Nisam mjerila #nemajka, a ona mi je bila skroz okej. 🤷
Koliko ja znam, skida se temp tek kad je 38 u guzi? Tj, 38.5?
cure, jucer cijepljenje…
Mojoj je bila malo glavica toplija, al celo okej. Nisam mjerila #nemajka, a ona mi je bila skroz okej. 🤷
Koliko ja znam, skida se temp tek kad je 38 u guzi? Tj, 38.5?
rektalno ne mjerim, a sestra je rekla iznad 38, 5 na pedijatriju odmah, a do tada čepići ( ali kada tada?!)
sad ti Boze znaj kako postupati
( znam i ja inace da se ne skida prije 38)
E i to za podloge me zanima…nasa bude na kutnoj, jedna strana je siroka i ravna ali bi je vise stavljala na pod. Vise mi se svidjaju ove podloge kao sto je Macutica ali opet to narucivanje i cekanje mi se ne da. Jel ima gdje za kupiti ali da dodje kroz tjedan dana? Ako je duze onda cu radije puzzle..
Stvarno ti ne znam.. Meni je ovo malo prakticnije od puzli, jer ide u sobu s klincima.. A moze se kasnije iskoristiti za svasta nesto mozda..
Znaci, ja inace imam dijete koje fkt voli jesti..i nekad se dere nakon 120mL da bi jos, itd. Sinoc ju decko hrani i kraljica popije 60mL i odbija dalje jesti 🤯 (a jela je 100-120mL pred 3h, znaci nije da nije gladna).
I nista, pustimo ju..necu ju sopat i prisiljavat.
I probudi se za 3h pojede 90mL i opet pred jutro 60mL ..tu sam vec se zabrinula..fkt mi nije jasno. Nakon toga, sve po p.su 120mL.
Mozda neka faza? 🤷
Mi na kutnoj trenutno sve obavljamo, tu i tamo se presvučemo na stolu za prematanje . Ja kupila u Sinsayu (dok je trgovina još radila) neku podlogu za igru da imam bilo što za pod, ali nisam ju ni raspakirala još
Fora se cini ta podloga skroz samo kaj kolko ja znam jos uvijek ne dolazi nis iz kine. Vidla sam nes slicno na nekoj nasoj stranici nes slicno al vjerojatno duplo skuplje nemrem sad nac..
Temperaturu je nama dr nakon cijepljenja rekla skidat cepicima tek iznad 38,5. A nekim curama je receno preventivno. Pa sad ne znam
Sortiraj odgovore
Najstariji