ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    07. Travanj 2020. 00:07

Anika kraljice umrla sam citajuc...jos cu sebi izdojit i popit...😂😂😂😂

• AnnA
    07. Travanj 2020. 00:19

Samojed ne mogu ni zamisliti kroz sto si prosla. Nadam se da ste se uspjeli smiriti. 
    Opcenito se vama divim kako uspijete ostati sabrane u tim nekim situacijsma. Mene je unaprijed strah za kada se dijete bude prvi put razbolilo. Alo valjda to nekako dodje prirodno
    Mare moj tako upravo sada spava. Eh sad je li to normalno, ne znam haha
    I jos je netko spomenuo napor izdajanja. Ja imam osjecsj da sam rob izdajalice. Ni ne okrenem se i evo oprt vrijeme za izdajanje. A ruke su mi ful suhe od stalnog pranja bocics i ostalog. Ali s druge strane sam sretna sta bar na taj nacin jede mije i sta kolko tolko ima tog mlijeka za vecinu obroka dnevno

• AnnA
    07. Travanj 2020. 00:20

I da, annika umirem na post o dojenje. 
    Brw i meni sve to ludo. Ono wtf?! I ja nekad procitam post i komentare na toj rodi i onda samo pozalim

• Marina111
    07. Travanj 2020. 00:23

Izdajanje :) izdajala se 2 i pol mjeseca i prestala. Ko zombi sam bila , ništa nisam spavala . Jela je svakih 2 sata, noc 3 🤭

samojed
    07. Travanj 2020. 00:52

Hvala cure, maleni je dobro samo mi smo još u šoku stvarno želim da se nikad nikom ono ne desi .. Lavica da sjetila sam se tebe odmah znači i tražim mužu fiziološke da mu bos ocistim al kako mi se ruke tresu umjesto u nos ja mu sve u oko strcnem poslije oko mu se zacrvenilo nateklo bio je presmijesan stvarno je osjećaj grozan ali prošlo je što je najvažnije, znači vama se i dalje to zna nekad desit? 
    Grizli  super za pregled 
    Kod nas nisu ukinuli vakcinisanje ali su meni isto odgodili do daljnjeg i vakcinu i kukove znači mi nismo niti jedu vakcinu primili ja se nadam da to nije nikakav problem 
    Annika Deedee hahaha baš ste me nasmijale 😂😂😂😂

Lavica27
    07. Travanj 2020. 04:49

samojed

Hvala cure, maleni je dobro samo mi smo još u šoku stvarno želim da se nikad nikom ono ne desi .. Lavica da sjetila sam se tebe odmah znači i tražim mužu fiziološke da mu bos ocistim al kako mi se ruke tresu umjesto u nos ja mu sve u oko strcnem poslije oko mu se zacrvenilo nateklo bio je presmijesan stvarno je osjećaj grozan ali prošlo je što je najvažnije, znači vama se i dalje to zna nekad desit?
    Grizlisuper za pregled
    Kod nas nisu ukinuli vakcinisanje ali su meni isto odgodili do daljnjeg i vakcinu i kukove znači mi nismo niti jedu vakcinu primili ja se nadam da to nije nikakav problem
    Annika Deedeehahaha baš ste me nasmijale 😂😂😂😂

Samojed ma super si se snasla,ja sam ga samo lupkala intresla,nisam znala sto bi. Bit ce mu dobro oko :)
    Ma.jako jako rijetko mu se zna desiti,jednom u tjedan,dva. Al navodno je i normalno do 15sec pauza u disanju (u snu pogotovo) samo nemaju svi ovaj senzor pa da znaju kad se desi( meni da ne zapisti ne bi znala). 
    Thinkpink i anna bas mi je drago da ste se javile! I ja mrzim iz dna duse vise tu izdajalicu i svaki put kad dan prodje da nemoramo presretna sam. Think i dalje bljucanje :( Kad si mislila s kasicama krenut? Da li ranije zbog refluksa?
    Moj Od jucer popodne urla nenormalno i samo bi bio na rukama..večeras je cak zaspao od urlanja. Cak mu se i bljucanje opet jace javilo. Misljm si pa kasno je da se grcevi sad pojave?? Ili grjesim...nemam ideje sto mu je,cal ni u kolicima ne zeli bit na zraku a to ga omami inace cim izadjemo van...
    Annika crkoh,kako mi je to promaklo😂😂 a slike povece djece kako doje? Ne razumijem...p.s. obozavam i ove "moje dijete od 31,4mjeseci"...o majko mila napisi kolko godina ima🙄😂

07. Travanj 2020. 06:16

Jutro! Da ovo s mjesecima mi isto bez veze... ja mislim da cu ja govoriti da ima pola godine kad bude 6 mjeseseci. Nekad se pitam kakva ce bit djeca od tih Roda. Ne znam koliko one dugo postoje i jel vec orva generacije beba Roda odrasla.
    Joj izdajalica... bas sam jucer razmisljala da je mrzim. Nemogu viseKad se prestanem izdajat napit cu se...

Lorena94
    07. Travanj 2020. 07:20

MaRe da, odbili su nas zbog glupe korone, a mene baš sekira tsj UZV kukova, uvijek se sjetim bratovog prijatelja kojem uopće nisu radili UZV i na kraju jadničak do 12 god po vježbama, pa kajiši..
    Annika, DeeDee oplakah! 😂😂😂😂😂😂😂
    A ove Rode neću komentirati, što bi tek meni napisale da im se javim kako moj prasac nekad hoće sisu nekad ne, napljuvale bi me i zbog boce, a ima alternativnih načina 😝 u biti i pedijatrica je malo gunđala, al što ću pa neće dijete bit gladno i urlat od gladi. 

Dalindas
    07. Travanj 2020. 07:22

Pozdrav curke ,nadam se da ste svi dobro :) 
    Puno sam u zaostatku .
    Samojed,ajme bas strašno i super si se snašla ,svaka ti čast 💪

Valkris
    07. Travanj 2020. 07:52

annika

Pa ja si isto mislim da ce mi zatrebati, zna biti korisnih savjeta…
    I DeeDee jesi priznala?i usput napisala da beba sisa manje od 25 puta dnevno.
    Pa ja stvarno ne znam kakvu bi korist imalo dijete od skoro 5 god od mm. Neki dan žena traži savjet kako da zaustavi mlijeko jer je odlucila prestati dojiti sa djetetovih 2,5 godine pa su je odgovarale od toga, da ne ptestaje zbog ove situacije s koronom. Mozda da pocnem dojiti i ovo dvoje starijih i muza pa da se zastitimo. A sebi cu izdajati pa piti

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.