Ma jucer je jeo od 17h do 23h valjda 100 puta i niti jednom nije bljucnuo, cak je i kakao 4 puta sto me iznenadilo nakon dugo vremena, medjutim nocas jedno kakanje bilo zeleno, nista mi nije jasno a stvarno je jeo jucer. I jutros na hranjenju sisa mi je skoro eksploditala, on je bas ispraznio, i ja sam racunala da se prejeo, al on je svako pet minuta u mlazovima izbacivao sigurnon 5 puta, ako ne i vise. Zato i pitam jer racunam da je vecinu ako ne i sve izbacio.
Ma cure sve bi ste isto postupile vjeruj te
Lavica a gdje si tu spravicu zbavila
.
Mi smo juce išli malo na planinu iako ima zabrana stvarno vise nismo mogli u kući i malcu je baš godio čist zrak,noć nam je bila odlična
skoljka zelena stolica ne znaci samo glad... mozda si ti nedto zeleno jela ili mozda nema uopce bitnog razloga zadto je stolica zelena. Ako bi se to ponavljalo pitaj pedijatricu. M9j zna s vremena na vrijeme imat zelenu stolicu...
Annika 🤣🤣🤣🤣 umrla od smjeha... Mogle bi sve se izdajat pa kavu piti da se zastititmo.... Malo mi se 💩💩 od tih naziva kvazi. Kao sto opcenito se nakostrijesim na neka izvrnuta tepanja tipa dici mi (to znaci di si mi), pavas (spavas), amiti (jesti), jesi njanjala (jesi spavala), meme (medo), pjavo joko (plavo oko)... Izrazi moje svekrve 🤮🤮🤮🤮... Pisala sam znacenja jer ja nisam shvatila sto znace pa sam ju pitala jedan dan dal je to neki njihov dijalekt oko Zadra pa ga ja zato ne razumim. 🖕
Tocno Losa si napisala lidlov pamuk je puno bolji od sinsay to sam isto primjetila.
Ja sam se tako nasmijala sad na ove Rode i anonimne... 🤣🤣🤣 Svega ima.
Skoljka ne trebas po meni davat nakom sto bljucne. Ja sam svoju vise puta vagala prije i poslije podoja i lad bi bljucnula bi ponovila vaganje jer me isto progonilo dal ona puno bljucne. Al na vagi se nista nije mijenjalo. Zelenu stolicu je moja imala 3 puta kad sma jela plavu ribu. Ne znam kakve veze to ima jedno s drugim al vise ne jedem plavu ribu. Pri tom nisam jela nista zeleno da bi od toga bilo.
Lidlove pelene 2 su meni isto super. Upravo ih koristimo.
Grizli ubila si s pitanjem 😂😂😂😂😂 da dijalekt, vrh
Ali i ja sam stvarno mislila da su neki od tih izraza autocorrect, skuzim iz konteksta sta znače, znači umirem od smijeha 🤣🤣🤣
.
Moram se pohvaliti da me nije bilo dva i pol sata doma, obavila registraciju auta i Lidl, osjećam se apsolutno preporođeno. Teški zen 🙌🙌
Rode, dijete je još živo, majke mi.
[/url
Danas ja imam generalku kuce a malac je kod bake ... Sta ce rec Rode No baka se s njim non stop igra... ja ne bi tako stigla of kuhanja rucka i sl.
Meni se gadi na to dojenje duze..
Meni uvik ostala slika jedne zene kako joj dite od 4 god razvlaci sisu...fuj fuj...ja jos dite bila...do godine dana mi je super...a sve preko je previse...ja u glavi nekako mislim da bi dijwte od god dana trebalo jest skoro kao i mi...meni od susjede mala 7 razred ide ona joj jos miksa tipa blitvu fazol...meni je to grozno...nikad si to nebi dozvolila...ok dok je prilagodba pa onda gnjecenje pa normalno jede sa god dana izrezano....ljudi od djece prave debile...svjesno....
Ja zivim u st a mama na selu nekih cca 40km i vecsam kod nje 3 4 puta dosla....ne bojim se toliko...pukla bi u stanu ovde mogu prosetat i izic van a dole nista...jos mi i zrak cisci za bebu....neko se cudi kako idem neko savjetuje da je to supp..ja radim kako mislim da je ok
Mikio koji su kat ispod pa smo stalno u kontaktu ali ne rade pa ono, svi smo doma.. dućan jedini rizik ali ne možemo se baš ni u atomsko sklonište zatvoriti.
Od kad je počela izolacija jednom bili do sveki ali ona isto ne izlazi pa mi nije bed. A super su mi ove propusnice, odličan razlog za ne ići 🙃
[/url
Čitam postove za Rode i umirem od smijeha, koje ste vi kraljice! Ja nisam u tim grupama pa nisam imala prilike iskusiti te čari pa mi je drago da ste to podijelile s nama
-
Moj evo danas, po treći puta se pravi da spava. Ono kada žmiri, s dudom, i misliš evo sad će zaspat, imam vremena nešto obaviti, taman se zalaufaš i čuješ "mamaaaaa" (naravno kroz AAE, EEJ, gugu i ostale zvukove). Ali dobar je, ne urek'o se, što bi narod rekao. Što se bljuckanja tiče, ja stvarno nisam primjetila da ima pravila... Nekad danima ne bljucka uopće, a najede se fino, a nekad doslovno svaki obrok. To mi najgore kad ne očekujem i onda ga moram presvlačiti stalno... Ali ne nudim mu opet poslje bljuckanja, jednom se desilo da je baš puuuuno bljuckao i tražio je ponovo nakon sat vremena sam. Znaju oni ;)
Samojed, i ostale koje su to proživile, ne ponovilo se! I svaka čast na brzom reagiranju!
DeeDee, jao miline, 2 i pol sata, taman da ti bebač zafali
mrgud, i moj gura rukice u usta. Nekada treba podrignuti pa skužim da je zbog toga... Sinoć na uspavljivanju gura cijelu šaku, onda skuži palac pa si rastegne usta skroz i ostavi palac u jednom kutu i tako zaspe
-
E da, nama je baka jučer u Lidlu kupila pidžamice 74, nadam se da će biti za ljeto dobre, ali iskreno sumnjam. On ide u dužinu, a bome i u širinu . Bodija jučer nije više bilo, ali danas je opet otišla i danas ih ima (kupila 3x2 kom, veličine 74/80). Žene sve pokupuju odma ujutro čim se otvori i svi mislimo to je to, više nema
.
-
Što se bake i posjeta tiče, pokušavam ni ne misliti... Moja mama živi 2 ulice dalje od nas i ne dolazi nam već 3 tjedna, a do tada je svaki dan dolazila, barem ga samo vidjeti. Ili ga pričuvati da ja u miru operem kosu, otuširam se, bez žurbe. Njih je kod kuće 4 i pošto ne mogu sa sigurnošću reći da se svi paze kao mi, ne dopuštam posjete... Strah me
Sortiraj odgovore
Najstariji