Cure moje ja sam tako loše imali smo katastrofalnu noć , malac se probudio u 3 nahranila ga podignuo i stavila ga da spava negdje oko 5 čujem počeo da se guši skocim odtrcim do njegovog krevetića pjena na usta izlazi uzmeme ga ostaje bez zraka oči doslovno da mu ispadnu na sekudnu dodje do zraka jedva pa opet nekih 15 sekudnu bez okrenem ga naopako kao da mu malo tečnosti izadje ali on i dalje ostaje bez zraka sjetim se možda mu je nos zapisem muž mu brzo doda fiziološke ja da mu sprcnem tresu mi se ruke od straha ja sve u oko ništa samo uzmemo deku i u hitnu u autu i dačje takve epizode bez zraka u hitnoj isto i kroz malo sve se smiri on se smije pregledaju pluća sve ok upute nas na pedijatriju gore pregledaju ga sve super kažu bit će da je u snu bljucno pa da mu se taj sadržaj vratio na pluća pa da je krenuo da se guši u glavnom scene kakvu nikim ne bi pozelila i nikad u životu de više prepala nisam a taj njegov pogled kao da govori spasi me nikad neću zaboraviti znači djete je doslovno umiralo... A jadnicku oko pocrvenio nateklo kako sam mu fiziološku u oko a ne u nos 😞 srećom povuklo se je
Nadam se cure da je kod vas sve u redu
Grizli mislim da je Loša u pravu, moj malac je tako na pocetku jedni vaganje izgubio 150 gr sljedeće sedmice vaganje dobio 270 gr
Valkris pa ne brini se macko vratit ce nam se svima lagano nasi zivoti kad krenu hodat i spavat 😘
Hvala 💞💞😘
..
Samojed 😥😥😥😥 bitno da je sve ok zavrsilo 💞💞 drzte se 😘
Ja sam danas skuzila da danas ima punih 10 tjedana tako da je možda u skoku, nemam pojma. Od petka je totalno čudna, vec sam joj 726 dijagnoza postavila 🙈
Pol sata je super pa 15 minuta vrišti kao da joj netko kosti lomi, znači ovakve čudne urlike još nije nikad proizvodila, teški egzorcizam. Noćas je u snu viknula tako da nas je oboje probudila, upalim svijetlo - ona spava.. sad se igramo, smije se, najsretnije dijete na svijetu, odjednom plakanje ali ono - teška histerija par minuta, nakon toga opet osmijeh 🤔
Zadnja dva dana je samo na cici, razmisljam da si možda ne navuče dosta obzirom da je prije bila manje više samo na izdojenom.. ali opet, nakon što pojede nemam šta izdojit tako da očito isprazni. Opet nije kakala 4 dana a prdi konstantno najsmrdljivije ikad tako da je i to sigurno muči.. ono šta me malo zabrinulo šta mi je dva put počela "iz čista mira" urlat na presvlačenju i prestala je istog treba kad se popiškila..
Nemam pojma više evo.. i svako toliko se zakašnje kao da se zagrcne.. nisam baš paničar i nekako mi glupo zvat pedijatricu ali ako se nastavi još koji dan mislim da ipak hoću. Bog zna kad ćemo imat pregled, obzirom da je (očito samo nama) odgođen do daljnjeg
[/url
Samojed grozno, sva sam se ukočila čitajući, ne daj Bože nikome!! Držim fige da se više nikad ne ponovi ♥️
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Samojed prestrasno...bitno da je dobro proslo..kako je sada? Dobro pa ste reagirali na vrijeme ❤
Deedee i tvoja smrducka...mome tak smrdi i onda znam da ce dns kakati 🤣🤣 prducka cijeli dan,cijeli stan zasmrdi...a sto je najjace prdne pa se smije 😆
Mojoj smrdi odvraaaatno zadnja tri dana, prije nije nikad. Između ostalog se ful jako rasplače malo prije nego prdne. A najjače mi je kad prdne dok je presvlačim, ja se skoro ispovracam a ona umre od smijeha 😂
[/url
Samojed ajmeeee😵😭😭 pretrnula sam citajuci...uzas. ne ponovilo se 😕😕
Ja sam imala ajmo rec slicnu situaciju, stavila ju spavat poslije papanja i tamam zaspala i probudila me ona..naime, okrenula se na ledja(unatoc jastuku za bok) i vodoskok u zrak iz usta..i zagrcnula se.. uzas!
Deedee Ista prica kod nas..malo vristi, pa se smije...pa zaspi pa se budi vristuci 🤷 pojma nemam, zasto, kako.
.
Nas je zvala pedijatrica i pitala ocemo li doci na pregled u sri, i rekla sam da ocu.. imam jos neka pitanja za nju, pa da smo na miru ☺️
.
Mi smo preko vikenda bili na viksi, uzivali u prirodi..milina. Preporod. 🌼🍃
Samojed ajme uzas prestrasno. Nemrem zamislit vas strah. Najbitnije od svega da je sve ok 👌🤞❤️
Grizli mislim da su sve cure pricale da ne treba precesto vagat i da jedan tjedan moze beba dobit tko a vec sljedeci tjedan duplo.
Ja mislim da je moj malac ovaj mj dobio svega 509-600 grama, sto je upola manje nego prvi mj. Al ne brinem se do pregleda jer je on super vesel i svaka pelena mu je puna 🙈
E a moj bebac je jucer spavao pola sata u setnji i pola sata doma i bio neeeemoguc od umora. Na kraju smo ga okupali i zaspao je u 9 i spavao skoro 7 sati. Ja sam u najvecem soku ikad. Valjda je i on bio premoren. Ko da je znao da mi treba da se naspavam nakon one temperature nekidan. I danas je savrsena beba. 😊
Samojed ako se sjecas meni se identicna stvar desila pred mjesec dana,iato hitna,pretrage,na krajj bio zastopan,ali svejedno unatoc prohodnom.nosu zna 15-20sec imat pauzu u disanju u snu. Znam kako si se osjecala, sad je to iza vas😘
Moj je totalno cudan od jucer popodne. Inace spava po 2h tri puza na dan, a od jucer ga po sat vremena uspavljujem da bi pola sata spavao😡🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji