RedFox atopijski tije jsko cest kod beba. Eto od moje 4 frendice, bebe od 3 su ga imale. Moj malac isto ima malo sugu kozu na dva mjesta, ko ljuskice... Iako mi je pedijatrica rekla mazati Bepantenom ja sam uzela Mustelinu kupku i kremu za kozu s atopijskim. Ja mislim da mu se to pojavilo kad sam ja jagode pojela...
Ministarstvo je dalo preporuku pedijatrima da cijepe... a zasto neki ne cijepe treba njih pitati.
Koji vrag me tjerao da danas idem citati rode na fejsu...novi izraz dojkiti…i onda kada je veliki braco od 4,8 godina ostavio siku, sad malom braci dok dojki kaže: daj meni da malo ćapnem...
Kod nas puše vjetar pa nije za šetnju nikako
Ja inače popodne provodim šaljući ljudima fotku koze sa google 3D u našem dvorištu i pišem kako imamo sreću sto imamo dvoriste pa sad ne moramo brinuti oko mlijeka...djeca su izludila sa mnom
[iimg]
Koji vrag me tjerao da danas idem citati rode na fejsu…novi izraz dojkiti…i onda kada je veliki braco od 4,8 godina ostavio siku, sad malom braci dok dojki kaže: daj meni da malo ćapnem…
Ja inače popodne provodim šaljući ljudima fotku koze sa google 3D u našem dvorištu i pišem kako imamo sreću sto imamo dvoriste pa sad ne moramo brinuti oko mlijeka…djeca su izludila sa mnom
Danas sam psovala sebi u bradu točno na taj komentar ahahah 😂😂😂😂😂😂
Ja ne znam koji ja problem imam ali dobijem opis na dojkiti, sikati, ciciti, njopati..nastavi niz. A ovo drugo neću ni komentirat. Već sam sto puta htjela izaći, a nikako da izađem. Kao zna mi bit i korisno..
A najkritičnije sam bila kad je neka od savjetnica pustila komentar da sve žene koje ne podržavaju dojenje dok god dijete traži, zapravo lažno podržavaju dojenje i trebale bi priznati da ne podržavaju. Ono WTF na najjače. A sve jer je neka žena komentirala da njoj nije normalno da dijete od 5(?!!) godina doji.
[/url
Koji vrag me tjerao da danas idem citati rode na fejsu…novi izraz dojkiti…i onda kada je veliki braco od 4,8 godina ostavio siku, sad malom braci dok dojki kaže: daj meni da malo ćapnem…
Ja inače popodne provodim šaljući ljudima fotku koze sa google 3D u našem dvorištu i pišem kako imamo sreću sto imamo dvoriste pa sad ne moramo brinuti oko mlijeka…djeca su izludila sa mnom
😂😂
Ma do 18-e nek sisa ups dojki 😂
Prestrasno...ja sam davnih dana izasla iz te grupe..ne volim cak ni one stranice di anonimno pitanja postavljaju citati.
Pa ja si isto mislim da ce mi zatrebati, zna biti korisnih savjeta...
I DeeDee jesi priznala?i usput napisala da beba sisa manje od 25 puta dnevno.
Pa ja stvarno ne znam kakvu bi korist imalo dijete od skoro 5 god od mm. Neki dan žena traži savjet kako da zaustavi mlijeko jer je odlucila prestati dojiti sa djetetovih 2,5 godine pa su je odgovarale od toga, da ne ptestaje zbog ove situacije s koronom. Mozda da pocnem dojiti i ovo dvoje starijih i muza pa da se zastitimo. A sebi cu izdajati pa piti
[iimg]
Pa ja si isto mislim da ce mi zatrebati, zna biti korisnih savjeta…
I DeeDee jesi priznala?i usput napisala da beba sisa manje od 25 puta dnevno.
Pa ja stvarno ne znam kakvu bi korist imalo dijete od skoro 5 god od mm. Neki dan žena traži savjet kako da zaustavi mlijeko jer je odlucila prestati dojiti sa djetetovih 2,5 godine pa su je odgovarale od toga, da ne ptestaje zbog ove situacije s koronom. Mozda da pocnem dojiti i ovo dvoje starijih i muza pa da se zastitimo. A sebi cu izdajati pa piti
Ovo je super Od srca sam se nasmijala da doji i muza... No taj sklop u glavi od tih zena je meni nepoznanica. Mislim da se to mame osjecaju vise potrebne kad doje pa se boje to prekinuti.
Meni su na fejsu najbolje "Molim anonimno. Dijete mi ima 4 mjeseca i jedino sto govori je gugu... ne zeli ponoviti mama tata. Dali je jos koja imala slicnu situaciju i dal da idemo doktoru?"
Sortiraj odgovore
Najstariji