Samojed uplaših se čitajući. Moj dragi je danas isao u Lidl obaviti shopping milijun poziva, slika.. I na kraju nije upecao ni jedan bodic, samo one pidzamice, 80,trenutno cijeli stane u njega, ali nadam se da će do ljeta još koji cenat narasti 😝🤔 još uvijek se borimo sa papicom, nit sisa, nit boca ovih dana ne prolaze. Ja čekam paket mango, slonića, pa baby centar, sinsay samo naručujem malom frajeru. Trenutno ima više jaknica nego ja, te dobije od moje tetke, te mama moja kupi.. Mrgud, DeeDee nama isto otkszali UZV kukova u bolnici, čak ni u poliklinici u Os nam nisu htjeli napraviti. Šogorica nas u Vt ne može ubacit jer oni šalju za Koprivnicu. A ja ludim jer su i ona i pedica i još par prijatelja medicinara rekli da se to bebama trebalo obaviti unatoč koroni. Malac zadnja 3 dana užas, samo cendra, plače.. Želim vam ugodan ostatak dana i da dobro prođe noć.
Ova moja prasica se upravo okrenula s trbuha na leđa, nisam očekivala još mjesec dana, malo me iznenadilo 😮
Ja očito nemam pojma o motoričkom razvoju, idem neš čitati na tu temu🙈
[/url
Evo cure i ja sam pokleknula pred napasti zvana Sinsay 😂 Sad samo treba docekati paket 🤗
Mi smo sva sreca uzv obavili taman petak prije ovih svih zabrana, a u srijedu idemo na cijepljenje...kraljica je napokon prestala kasljati pa da i to rijesimo. Vec razmisljam sta cu joj obuci da bude sto jednostavnije ako se bude derala 😂😂
Samojed bas mi je zao sto ste to dozivjeli, ne ponovilo se nikome! 🤗
L 💛
Curke, ja se došla požaliti, ali vidim da ima težih situacija, Samojed strašno je samo pročitati, dobro je pa si ga čula i stigla reagovati na vrijeme. Kako je beban sada?
Lavice Kako je tvoj beban? Ima li još tih pauza sa disanjem?
Petra Divim ti se, kako sve postigneš, a još si normalna 😁
Ostale curke vidim da ste manje više dobro, nervoza kao i kod mog malog. Zadnjih dana je baš haos, poremetio je sve, danju spava par puta po 10-15 minuta, duže ga uspavljujem nego što spava. Noću nemirno spava, sve vrti glavom lijevo-desno, mislim da sam to već pisala. Juče sam skontala da ima atopijski dermatitis, inače mu je koža suva, ali se sad pojavilo crveno na obrazima, tu je koža hrapavija, kao sitne tačkice ima. Počela sam sa nekom la roche kremom i kupkom, pa vidjeću kako će biti. Uglavnom ga nosamo, jer je baš nervozan, plače dosta. Napolje ne idemo zbog korone. I tako, baš sam nekakva jadna. Voljela bih otići na kontrolu, ali sada su samo hitni slučajevi, pa eto, nadam se da će malo proći. Vidim da je i kod vaših ta nervoza, možda im ne prija karantin 😦
MaRe ja sam narucila pidzamicu sa stopalima. Stiglo mi sve danas... ok je robica no bila sam danas u lidlu i kupila i tamo bodice, pidzamice i traperice na tregere. Lidlov pamuk je puno kvalitetniji. Sinsay je ko Pepco... ok no nine to onaj mekani pamuk. No bebe to ionako kratko nose. Moj sad nosi 62 i uzela sam mu za ljeto 68 jer mislim da ce sad malo.sporije rasti.
Lorena mislim da ti je velicina 80 za bebe od godine dana. Tako pise ns etiketi... no naravno mozda veca beba prije stsne.
I da... uzela sam u Lidli za 88 kn paket od 121 pelenu broj 3. I bas du mi dobre, puno meksnije od Violete. I lijep dizajn imaju.
Pozdrav svima 🙂
Samojed mogu misliti kak ti je bilo🙁
Mi u lidlu nismo nis uspjeli naci, ostalo je samo par bodija za curice. Nije mi jasno kolko se to deckica rodilo prosle godine.
Mi smo isto zvali za cijepljenje i rekli su da pricekamo jer sam slala na mail pedijatrici slike tog osipa. Rekla je da je to atopijski dermatitis i da se ne cijeli dok se ne smiri. Sutra idemo ljekarni po kreme kaj nam je prepisala. Sve u svemu cini mi se da nam slijedi dugotrajna borba s tim 🙁
Mi preko dana vecinu vremena provodimo i igramo se u baby gym-u, pocela je sasvim drugacije komunicirat, igrat i glasat se, i pocela se smijat se jako puno...popodnevnu turu spavanja odrapi spavajuci na trbuhu, naravno ja sam cijelo vrijeme kraj nje budna. I obozava spavat na trbuhu, za razliku od mene...🙃 Jedino dobro u ovom sranju od pandemije je taj sto joj tata ne radi, pa svo troje iskoristavamo max.vrijeme provedeno zajedno💖💖
Samojed samo cu reci ne ponovilo se!
Grizli super za uredan UZV nalaz!😊
Ja svoju uopce nisam siroko povijala jer joj kukovi nisu bili ni malo labavi. Samo ju razgibavam i vjezbam kad je raspolozena i opustena. Pitala sam frendicu dal da radimo uopce UZV kukica kad prođu 3 mjeseca starosti jer je do tada preporuka ih napravit, ako ne ukinu ove mjere slucajno ranije, pa mi rekla da napravim ak ce mi bit mirnija glava😂😂😂
Ono sto me nervira opet je to da se nisu pedijatri usuglasili dal cjepit il ne u trenutnoj situaciji ili se svi drze propisanog od strane ministarstva? Ko i kad smo bile trudne, neke obavezno rade ogtt, a neke ne... i pogotovo kad nisi upucen za cijepljenje pa ne znas opcije. Ja sam inzistirala na pneumokoknom koje se placa jer nije isto kao i ono koje pokriva hzzo. Dvoumila sam se za cijepivo za rotu, dal ga dati ili ne, pa sam se odlucila ipak da, al samo zbog toga sto ja pocinjem radit a ne znam dal ce mi mama biti fizicki u mogucnosti hopsati i čuvati malu, pa ako krene u jaslice da izbjegnemo zaraznu koliko god je moguce.
Samojed procitala tvoj post bvse ni jedan drugi nisam izregistrirala,znam kako ti je,samo meni se desiko 3x u bolnici dok smo jos bili i ona je samo promjenila boju,sva sreca pa si uspjela izreagirat i snaci se,a da se nisi ukopala.Eh to je posao mame,nekad tezak,nekad divan,ali mozemo mi to.Tako da samo hrabro,nadam se da je sada sve okej i da si dosla malo k sebi,iza vas je.
Lorena to te u Polikliniki Slavonija odbili? Ja bas kontala poslije Uskrsa otici tamo posto od bolnice nista. Morat cu onda pitat pedijatricu dal mozda u Vukovaru rade. A nista vjezbat cemo i dalje svaki dan pa cemo vidjeti.
Kad smo kod kukova..dal vasi sad kad leze pocinju drzat noge ko zabica sirom? Moj zadnjih par dana nekad drzi skupljene a nekad se rasiri ko zaba pa ne znam dal to tako rade 🙈
On je dns pol dana prespavao...ako je sveukupno 4 sata bio budan i ja umjesto da se veselim se pitam zasto spava xD Vjerovatno ce zato sutra opet biti cijeli budan.
Sortiraj odgovore
Najstariji