ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    07. Travanj 2020. 18:17

Lala27

LosaHvala ti na odgovoru, ali ovo je previše brzo okretanje lijevo-desno 😂😂 Znači spava dok to radi, glava lijevo pa odmah desno, pa opet lijevo, pa opet desno 😂 Bez ikakvih pauza na desnoj ili lijevoj strani, i onda mirno spava, pa kroz 2 minuta opet se tako vrti. A nekad se i rukicama lupa po glavi, pa mi baš izgleda da ga svrbi taj atopijski, ali da on naravno ne zna počešati

Tako i moj radi i trlja se o mene ali nema nista po licu..ima po nogicama par crvenih flekica,ko pristici grubo..pa mu to mazem s kremicom i povuče se.

• AnnA
    07. Travanj 2020. 18:54

Damnarex i moji su u Ri. Zapravo mama je, a tata je u Italiji jer radi. Ni on nije bio kuci otkad je sve to krenulo. Tako da ono koma. A sveki i njegove ne vidjamo posebice zato jer rade u bolnici. 
    Nas su danas zvali da je uzv kukova otkazan i da dodjemo jedan dan bez narudzbe kad se sve to smiri. 
    A sto se tice njegovog spavanja. U zadnje vrijeme kolko tolko i odspava po danu. Ali orvih mjesec dana on bi u danu sve skupa mozda spavao sat, maksimum dva. 
    I sad u zadnje vrijeme bljuca. I to nekad cak sat vremena nakon jela. 
    I danas nam je 4.dan da nije kakao. Pa me to malo brine jer nije iskljucivo dojen. Jedan obrok dnevno ima AD. 
    I evo sad dok pisem skuzim koliko je sati.  Vrijeme za izdajanje. Juuuupi. Not

mrgud_zg
    07. Travanj 2020. 18:55

Ja kupila u lidlu one kratke pidjamice 74 jer pise 6-9 mj. A kad nije dvobroj trebali bi bit kao realna velicina. Sad nosi 62. I otvorim i cini mi se ful veliko. Nemrem nis vise procijenit. Nisam sad pametna dal da zamijenim za manju 🙄
    Dosao mi i sinsay. Vreca za spavanje je super. Poklon paket mi se isto cini super. Jedino je hoodica fkt mala. Mislim da ce ju obuc dvaput nema veze. 
    Moje dijete i dalje po danu ful malo spava. Al zato po noci super. Pa ako je to cijena necu se zalit. Bumo vidli. Ako se nastavi ovaj nocni ritam preporodit cu se 🙈
    Sad je recimo imao takav zivcani napadaj vristanje bacakanje, na kraju ga na rukama uspjela uspavat. Al u principu sam zadovoljna s njegovim raspolozenjem zadnjih dana 😁

annika
    07. Travanj 2020. 18:59

Lavice dojkio, ne pratiš na satu

[iimg]

• Stelle123
    07. Travanj 2020. 19:01

Lala27

LosaHvala ti na odgovoru, ali ovo je previše brzo okretanje lijevo-desno 😂😂 Znači spava dok to radi, glava lijevo pa odmah desno, pa opet lijevo, pa opet desno 😂 Bez ikakvih pauza na desnoj ili lijevoj strani, i onda mirno spava, pa kroz 2 minuta opet se tako vrti. A nekad se i rukicama lupa po glavi, pa mi baš izgleda da ga svrbi taj atopijski, ali da on naravno ne zna počešati

Ovo znaju raditi kad ih nesto smeta. Moj je par puta to radio kad ga je mucila probava.

url=https://lilypie.com]

07. Travanj 2020. 19:13

AnnA

Damnarex i moji su u Ri. Zapravo mama je, a tata je u Italiji jer radi. Ni on nije bio kuci otkad je sve to krenulo. Tako da ono koma. A sveki i njegove ne vidjamo posebice zato jer rade u bolnici.
    Nas su danas zvali da je uzv kukova otkazan i da dodjemo jedan dan bez narudzbe kad se sve to smiri.
    A sto se tice njegovog spavanja. U zadnje vrijeme kolko tolko i odspava po danu. Ali orvih mjesec dana on bi u danu sve skupa mozda spavao sat, maksimum dva.
    I sad u zadnje vrijeme bljuca. I to nekad cak sat vremena nakon jela.
    I danas nam je 4.dan da nije kakao. Pa me to malo brine jer nije iskljucivo dojen. Jedan obrok dnevno ima AD.
    I evo sad dok pisem skuzim koliko je sati. Vrijeme za izdajanje. Juuuupi. Not

Moj isto tako kaka svaki 3-4 dan i pedica mi rekla da je to ok... 
    Kad citam vase postove mi se.cini da je moje djete super. Nocu spava... danjubse igra u gymu. Danas je super raspolozen, cijeli dan guguce i smije se.
    Kupila sam onaj kratki kombinezom u Lidlu i narucila iz Sinsay. Iz Lidla velicina 68 i Sinsay 74 su iste po duljini jedino je iz Sinsay-a nekih 5 cm šira 

• AnnA
    07. Travanj 2020. 19:23

Losa hvala tu na povratnoj info. Sad sam malo mirnija. Znam da tu ima beba koje isto ne kakaju ali su iskljucivo dojene. A tvoj bebach je na kombinaciji poput mojeg. 
    I ti i tvoja beba ste i vise nego zasluzili da sada nema tegoba oko spavanja. Da lijepo spava jede i igra se :) da me netko krivo e shvati, sve mi to zasluzujemo. Ono sto sam htjela reci je da ste svasta prosli pa sad bar ovaj dio dobro funkcionira

Red Fox
    07. Travanj 2020. 20:16

Evo i mene nakratko, moj malac je cijeli dan cendrav 🤦🏼‍♀️
    Mi sml danas isli s bakom malo prosetati, al nedjemo jedni drugima u stan 🤷🏼‍♀️ Moj tata se jako boji.
    Lala ja sam skuzila da je njemu koza na glavi isto malo suha. Od krema nam je pedijatrica dala maxitrol kaj je inace mast za oci al je kortikosteroid za lice, i neki koju su smuckali u ljekarni za tijelo. I preporucila mi je da radim uljnu kupku koja je za atopijski dermatitis. Ja sam kupila mustelu pa cu vidjeti kak je.
    Inace, meni se cini da je moj mali danas pocrvenio malo ma suncu, mislim da cu vec sad morat poceti mazati s faktorom. Izgleda da je to na mene pokupio, ja ne smijem ni minutu biti na suncu 🙁 a tata mu je tamnoput ko cigan 😂 bas se usrecio 🤣

• mom12
    07. Travanj 2020. 21:00

I ja kad vidim za razliku od nekih moju ostane sama i prica sama sa sobom i gleda ruke po sat dva...jos spava po 10 11 sati po noci...odlicna....ja neznam kako bi da je drukcije..😣😣...sve sama uspijem i rucak ciscenje tusiranje...nadam se da mi drugo nece vratit sve😅😅

Taani
    07. Travanj 2020. 21:58

Moj jedva zaspao i sinoć i danas, uspavljivanje od 20-21.40 h, na kraju ga mm uspavao, ja sam vjerojatno već bila preživčana i glaaadna .
    Sinoć nisam ni razmišljala što mu je, jer kao jedna noć - nije ništa, možda mu se ne spava , ali večeras ipak mislim da je od juhe, jela sam ju i jučer i danas, a bilo je malo brokule i cvjetače unutra. Izbjegavala sam dosad, ali poželila se i mislila neće mu ništa biti od malo... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.