ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Travanj 2020. 14:27

Samojed šok  No dobro da nije ništa ozbiljnije...
    Sad kad su nam bebe starije normalno je da dobivaju 500g mjesecno... a ne kilu kao prvih par mjeseci. Kad beba postane aktivnija, mase rucicama i nozicama i sl. manje se debljaju.

MaRe
    06. Travanj 2020. 15:28

Curke jesu vam stigli paketi danas? Losa  jesi ti rekla da si narucila pidzamice bez stopala..mislim da cu svome te kupovati ubuduce jer mu sve ok u sirinu al duzina nas pati xD

MaRe
    06. Travanj 2020. 15:53

Lol na 24 sata članak o curi koja izdoji dnevno 6 litara mlijeka hahahha a mi ponosne na naših 700-800 ml dnevno i to ako ako hahahaha 

• thinkpink1
    06. Travanj 2020. 16:15

Curke evo i mene napokon. Stalno sam bila u zaostatku i nikak se ukljucit😔 To izdajanje uzima toliko vremena da me muz pita kaj opet?tak cesto? Sad tek kad je doma vidi koliki je to angažman ako se trudis odrzat. Onaj ko to ne kuzi ni ne zna sta je to...bas sam iscijeđena...
    Vidim da ste sve ok zajedno s bebacima, pa neka tako i ostane🥰💖
    Mi smo obavili pregled pedijatra i cijepljenje. Super su se izorganizirali i uopce nema kontakta s drugima prije, za vrijeme i nakon posjeta ordinaciji. Curka je dobila od proslog pregleda 700gr i narasla 8cm, tako da sad ima 4,5kg. Ja se jos uvijek izdajam i to je stvarno iscrpljujuce i dupli posao, cak i vise od tog. Iako sam ju probala stavit na (.) jedan dan, i super ju je odmah prihvatila, al se opet ponavljalo bljuckanje u mlazovima pa sam odustala do sljedeceg pokušaja. Danas sam odmah narucila i cijepivo za rotu da imamo za sljedeci posjet. UZV kukova nismo obavili kak su bolnice otkazale, a ni privat vise ne rade do daljnjeg, a mene taj UZV proganja psihicki. Ja joj izvodim vjezbe za kukice 1xdnevno kad je raspolozena jer joj sad ne mogu nikak drukcije pomoci. Frendica, koja je fizijatar je rekla da mirujemo doma i da sad ne trazim ko to sad radi privat i da ne izazivam vraga, kao i ja i muz nemamo problema s kukovima, pa tako ni curka nece imat...nadam se da bu tak kak ona veli... 
    Nadam se da cu biti u korak s vama i ne biti u tako velikom zaostatku❤💖

Damnarexx 🌺
    06. Travanj 2020. 16:27

thinkpink1

Curke evo i mene napokon. Stalno sam bila u zaostatku i nikak se ukljucit😔 To izdajanje uzima toliko vremena da me muz pita kaj opet?tak cesto? Sad tek kad je doma vidi koliki je to angažman ako se trudis odrzat. Onaj ko to ne kuzi ni ne zna sta je to…bas sam iscijeđena…
    Mi smo obavili pregled pedijatra i cijepljenje. Super su se izorganizirali i uopce nema kontakta s drugima prije, za vrijeme i nakon posjeta ordinaciji. Curka je dobila od proslog pregleda 700gr i narasla 8cm, tako da sad ima 4,5kg. Ja se jos uvijek izdajam i to je stvarno iscrpljujuce i dupli posao, cak i vise od tog. Iako sam ju probala stavit na (.) jedan dan, i super ju je odmah prihvatila, al se opet ponavljalo bljuckanje u mlazovima pa sam odustala do sljedeceg pokušaja. Danas sam odmah narucila i cijepivo za rotu da imamo za sljedeci posjet. UZV kukova nismo obavili kak su bolnice otkazale, a ni privat vise ne rade do daljnjeg, a mene taj UZV proganja psihicki. Ja joj izvodim vjezbe za kukice 1xdnevno kad je raspolozena jer joj sad ne mogu nikak drukcije pomoci. Frendica, koja je fizijatar je rekla da mirujemo doma i da sad ne trazim ko to sad radi privat i da ne izazivam vraga, kao i ja i muz nemamo problema s kukovima, pa tako ni curka nece imat…nadam se da bu tak kak ona veli…

Drago mi je da si nam se javila☺️
    .
    Ni mi nismo obavili pregled kukica. Ajme, znaci ni privatnici vise ne rade? 😕 Jao😵
    Valjda ce se dat ispraviti i kasnije...
    .
    Mikio ovo za dudu, ista prica kod nas😂😂

DeeDee
    06. Travanj 2020. 16:48

Damnarexx 🌺

thinkpink1

Curke evo i mene napokon. Stalno sam bila u zaostatku i nikak se ukljucit😔 To izdajanje uzima toliko vremena da me muz pita kaj opet?tak cesto? Sad tek kad je doma vidi koliki je to angažman ako se trudis odrzat. Onaj ko to ne kuzi ni ne zna sta je to…bas sam iscijeđena…
    Mi smo obavili pregled pedijatra i cijepljenje. Super su se izorganizirali i uopce nema kontakta s drugima prije, za vrijeme i nakon posjeta ordinaciji. Curka je dobila od proslog pregleda 700gr i narasla 8cm, tako da sad ima 4,5kg. Ja se jos uvijek izdajam i to je stvarno iscrpljujuce i dupli posao, cak i vise od tog. Iako sam ju probala stavit na (.) jedan dan, i super ju je odmah prihvatila, al se opet ponavljalo bljuckanje u mlazovima pa sam odustala do sljedeceg pokušaja. Danas sam odmah narucila i cijepivo za rotu da imamo za sljedeci posjet. UZV kukova nismo obavili kak su bolnice otkazale, a ni privat vise ne rade do daljnjeg, a mene taj UZV proganja psihicki. Ja joj izvodim vjezbe za kukice 1xdnevno kad je raspolozena jer joj sad ne mogu nikak drukcije pomoci. Frendica, koja je fizijatar je rekla da mirujemo doma i da sad ne trazim ko to sad radi privat i da ne izazivam vraga, kao i ja i muz nemamo problema s kukovima, pa tako ni curka nece imat…nadam se da bu tak kak ona veli…

Drago mi je da si nam se javila☺️
    .
    Ni mi nismo obavili pregled kukica. Ajme, znaci ni privatnici vise ne rade? 😕 Jao😵
    Valjda ce se dat ispraviti i kasnije…
    .
    Mikioovo za dudu, ista prica kod nas😂😂

Ima nas još 🙋
    I za dudu, a bome i za kukiće. S tim da mi nismo ni sistematski ni cijepljenje 🙄

[/url

Grizli
    06. Travanj 2020. 17:17

Samojed 🤯🤯🤯 strasno... Da umres od stresa! Nadam se da ste sad dobro i da se nece ponavljati. 
    Sad ne znam kojoj sam jos tso hotjela napisat 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ uglavnom za prirast bude bas probala za 7 pa za 14 dana pa cemo vidit situaciju.
    Meni stigao paket Sinsay... Lijepa je robica al rekla bi da su velicine malo manje. Mama mi danas u Lidlu uzela pidzamice i bodij 62/68. Pidzamica Lidl je jednako velika koliko pidzamica Sinsay 74. A meni u paletu od sinsay dosla 1 pidzama 68 a druga 74, a to je onad paket od 2 komada. Nisu tocni brojevi u pakiranju bili. Naručen je 68. Bodij Sinsay 62 je kao recimo c&a velicina, dok 68 je manji nego lidlov 62/68. Uglavnom svega smo danas od robe dobili i za cijelo ljeto cemo imati. Lidl pidzamice su preslatke.
    Meni mama nasla haljinicu moju koju sam imala za 1.rođendan i donjela mi ju za malu. 😍 Preslatko... Morat cu mojoj probat kad dodje te velicine. 
    Thinkpink drago mi je da si se javila. Izdajanje je koma posao.
    Mi obavili i uzv kukova, sve super. Vjezbice samo dok ne propuze, siroko vise ne moramo. I sad se mlada dama druzi sa svojim igrackama u baby gym, a ja raspakiravam robicu. 
    DeeDee probaj ti zvat pedi jer vec sam 2 put na tv cula da je preporula da se bebe pregledaju i cijepe redovito kako treba. Cak i na onim stranicama koronavirus to pise. 

DeeDee
    06. Travanj 2020. 17:32

A Grizli ne znam, i ja sam pročitala i čula ali računam da žena valjda zna šta radi.. osobno me nazvala i rekla da je odgodila apsolutno sve osim hitnoća do daljnjeg.. ne znam evo, a žena ima što sto godina iskustva, bila je glavni neonatolog u Zadru prije nego je došla tu radit pa ono, ulijeva mi povjerenje. A i poznanica koja je rodila kad i ja mi je javila da je i njima otkazano (nije kod istog pedijatra)

[/url

mrgud_zg
    06. Travanj 2020. 18:25

Evo i ja danas zvala i rekli mi da dodemo na cijepljenje i sistematski. Kao ceka se van zgrade i pusta se jedan po jedan. A zgrada pedijatrije je odvojena od doma zdravlja. 

Damnarexx 🌺
    06. Travanj 2020. 18:51

mrgud_zg

Evo i ja danas zvala i rekli mi da dodemo na cijepljenje i sistematski. Kao ceka se van zgrade i pusta se jedan po jedan. A zgrada pedijatrije je odvojena od doma zdravlja.

Tako i kod nas u Sigetu :)
    .
    Ja opet narucila stvari sa Sinsaya🙈 ovaj put vecinu sebi, njoj jos jedno odjelce u drugoj boji jer sam zadovoljna ovim koji je stigao.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.