Red Fox Kad sam ja napisala da beba vrti glavom lijevo-desno, ti si rekla da i tvoja isto, a evo sad isto ima i atopijski dermatitis, možda ih je to svrbilo, ako je i tvom malom po obrazima. Koje kremice ste dobili?
Ja sam za te rode čula ovdje od vas i stvarno zvuče kao neka sekta 😀 Jesu li to žene koje su obrazovane na tom području? Jer ako jesu onda mi je još strašnije 😂
Lala normalno da bebe okrece glavu... to je cak i znak normalnog razvoja.
mikio bska zivi blizu i radila je do proslog tjedna (sad je na godisnjem) i djed radi... no ja sam zaklucila (nakon citanja znsnstvene literature) da je zaraza korone puno opasnije za njih nego za malog. A i paze da se jako peru i imaju masku. I moj muz od ovog tjedna ide na posao tako da riskiram...
Hahaha curke, pa ovo je ludnica za Rode😂😂😂😂 apsolutno se slazem sa svime! Od toga da mi se gadi vidjet veliku djecu na sisi do tepanja raznoraznih. 🤦
Ja nisam uclanjena u grupu, nit cu ici. Neka hvala.
.
Sto se tice bljuckanja, necu ponavljat vase odgovore, al slazem se. Dijete ce trazit papati kad bude gladno.
.
Mi idemo do svekrve tipa 1-2 tjedno, ni oni nigdje me izlaze osim ducan...
A ja svoje nisam vidjela 2mj😕 oni su u Ri.
.
Prijavljujem nastavak 'bezveznog ne znam sta mi je' placa, deranja..
Hahaha curke, pa ovo je ludnica za Rode😂😂😂😂 apsolutno se slazem sa svime! Od toga da mi se gadi vidjet veliku djecu na sisi do tepanja raznoraznih. 🤦
Ja nisam uclanjena u grupu, nit cu ici. Neka hvala.
.
Sto se tice bljuckanja, necu ponavljat vase odgovore, al slazem se. Dijete ce trazit papati kad bude gladno.
.
Mi idemo do svekrve tipa 1-2 tjedno, ni oni nigdje me izlaze osim ducan…
A ja svoje nisam vidjela 2mj😕 oni su u Ri.
.
Prijavljujem nastavak 'bezveznog ne znam sta mi je' placa, deranja..
Kod nas isto danas urlanje deranje.. 🤦♀️🤦♀️
A moj je danas drugo dijete. Spavao ujutro na zraku 2.5h, pojeo (dojio!!sikio nanao hahahah kako hocete😂) bio miran u ljulji i gymu i opet ga dojila i zaspao na sisi 1.5h. Lagano sam u soku. Nadam se do navecer uspješnom ritmu.
Nama je danas dosao Sinsay pa samo info za veličine. H&M nosimo veličinu 56, Lidl bodiji 50/56 su nam malo veliki, a Sinsay 62 nam je sve premalo 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ užasno su mali brojevi, a ja sam narucila robice za 400kn🤦♀️
Sve je 100% pamuk pa je sve nerastezljivo i nije bas neki najmeksi pamuk ali je slatko sve.
Curka isto danas cvili cijeli dan, toliko me iscrpila da ce mi glava eksplodirat.
A moj je danas drugo dijete. Spavao ujutro na zraku 2.5h, pojeo (dojio!!sikio nanao hahahah kako hocete😂) bio miran u ljulji i gymu i opet ga dojila i zaspao na sisi 1.5h. Lagano sam u soku. Nadam se do navecer uspješnom ritmu.
I moja je milo dijete danas, imala je samo jednu seansu egzorcizma ali ful kratku. Pajki cijeli dan i njopa svaka 2-3 sata 🤣🤣🤣
E zaboravila sam napisat, noćas je proizvela neki zvuk kao da se guši, valjda se zagrcnula, ja se trgnula iz sna, skoro infarkt dobila, valjda pod dojmom friskog Samojedinog iskustva, brrrr.. pitam sad dečka ako sam zabrijala ili je stvarno bilo tako strašno, kaže da je ona samo zakasljala a ja sam skočila iz kreveta i izgledala kao da imam moždani 😅
Znam da sam cijelu noć imale noćne more raznih tematika, valjda je to bila kap koja je prelila čašu
[/url
Vidim pišete o posjetama kući, moji ne dolaze, al zato svekrva koja je među puno ljudi dolazi, a mene šizika hvata. Još ovaj moj puti ko Mujo jer je njegova mamica željna unuka 😡
Losa Hvala ti na odgovoru, ali ovo je previše brzo okretanje lijevo-desno 😂😂 Znači spava dok to radi, glava lijevo pa odmah desno, pa opet lijevo, pa opet desno 😂 Bez ikakvih pauza na desnoj ili lijevoj strani, i onda mirno spava, pa kroz 2 minuta opet se tako vrti. A nekad se i rukicama lupa po glavi, pa mi baš izgleda da ga svrbi taj atopijski, ali da on naravno ne zna počešati
Nama je danas dosao Sinsay pa samo info za veličine. H&M nosimo veličinu 56, Lidl bodiji 50/56 su nam malo veliki, a Sinsay 62 nam je sve premalo 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ užasno su mali brojevi, a ja sam narucila robice za 400kn🤦♀️
Sve je 100% pamuk pa je sve nerastezljivo i nije bas neki najmeksi pamuk ali je slatko sve.
Curka isto danas cvili cijeli dan, toliko me iscrpila da ce mi glava eksplodirat.
Mi smo isto oko 56 broja i narucila sam sve 62 i dobro joj je 🤔
Sigurno mozes zamjeniti😊
Sortiraj odgovore
Najstariji