ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    05. Travanj 2020. 10:40

Jutro svima :)
    Ja imam osjecaj da je moj mali jedan dan najbolje dijete na svijetu a drugi dan je nemoguć..jučer se nije ni znalo za njega a dns kako se probudio kenjka i ne da se s mene...spava mu se i zaspi a cim ga spustim pocne plakat..mislim da ce mi rucak biti gotov za vrijeme vecere 🤣
    .
    Uspjela sam se podruzit s muzem 🙊 mal stisla zube,mal lubrikanta i uspjeli smo...sad se moram vratit par stranica unazad i zapisati si one gelove sta ste spominjale jer kao sto je neka napisala Sahara je mila majka xD al barem vise nije nervozan 🤣🤣🤣🤣

Lavica27
    05. Travanj 2020. 10:43

Cure,brzinsko pitanje...ima koja Ergobaby adapt? I ako ima kako ste zadovoljne?

• Zarica
    05. Travanj 2020. 13:30

mrgud_zg

Jutro zene. Mi opet imali koma noc. Ne znam kak ce se oporavit ak on ovak nastavi. Mislim da je veci dio noci nes stenjao i kenjkao. I jeo 4 puta. 🙄
    Meni se cini da on nije dobio ovaj mj vise od 500 g (po normalnoj vagi). A imam dojam da jede stalno. Sutra bas zovem pedi da pitam dal dolazimo pa ako da onda cemo znat ovaj tj..
    E jel vasi posezu za igrackama u baby gymu? Moj ko da to uopce ne kuzi da treba hvatat rukama.. noge su mu aktivne sto na sat. Kad je u njikalici onda boksa i nateze sve igracke. Zna si iz krila uzet i stavit u usta. Al ovo u zraku nula bodova.

Kod nas bas obratno🤔 sve ovo iz zraka hvata, privlaci, trpa u usta, bitno da je malo udaljeno. Ali ako mu sami trpamo u ruku ili stavimo na trbuh to nam je 0 bodova. Tako da nista jos od ovih zvecaka koje nisu negdje privezane. Kupili smo ih sad par pa cekamo da i to prokuzi.

• Hani
    05. Travanj 2020. 14:10

Ni moj jos ne drzi igracke, osim one plasticne suplje loptice, pa se pitam kad ce pocet, cini mi se da vecina vasih to odavno rade.
    Uvijek ga stavljam u krevetic. Jaaaako polaaako😁, a ako ne upali iz prve, ponovno dodir sa sisom i novi pokusaj😉. Krrvetic je sirinom do mog kreveta, pa ga mogu imat na oku. Dudu ne želi.
    Samo, cini mi se da vi nocna presvlacenja obavljate prije hranjenja?🤔 Mislim da bih to trebala promijenit. Dok cekam da podrigne, pa se razbudi dok ga presvucem, jer ga ne zelim pokakanog vratit, i onda jos malo dok zaspe, pa se to oduzi na 45 min, sat.
    Baby gim mu je zanimljiv 5 min. Njihaljku voli, ali nije na struju, pa ga mm ljuljka.
    Pocela sam ga na par dnevnih spavanja ostavljat u kolicima, dosad bi svaki spavanac bio u kreveticu. 
    Nosiljku koju sam dobila jos nisam isprobala, ali neka je obicna.
    Sahara je bila prvi put, nakon toga sve ok, 6 tj nakon poroda.

• mom12
    05. Travanj 2020. 15:36

Ma djeca se mjenjaju...nedavno je neko napisa da jedan period nesto beba radi pa nauci nesto novo pa ono staro ne ponavlja....moja ne hvata bas nesto osim moje kose bez koje cu ostat ako nastavi...jedva je odvojim....a kad joj stavim u ruku malo uhvati i pusti....a i moja nesto mjenja...sinoc jela oko 11 jutros spavala do 10..
    I sve poremetila...sad jede cesce svako 2 h po 120...dok bi prije svako 3 150....bas smo imali super ritam zadnje hranjnje 9 9ipo ujutro do 7ipo 8 i lipo se rasporedi ovo danas bice ce stalno visit na bocici....a moja je bila cendrava jucer ajme....ma to kako kad...a danas raspolozena i spava po danu...jucer cijeli dan nije spavala....najbolje se prilagodit danu i.nista ne kalkulirat....

05. Travanj 2020. 16:21

Pozdrav žene!
    Kako je?
    Jel ima među vama koja sa bebom koja spava s njom i sisa po noci( tj zaspi na sisi i sa sisom)?
    Iskreno ja imam dojam da on jako loše ( nemirno) spava po noći zbog tog hranjena 
    Stalno se vrti ( zna i povratiti od prejedanja)
    Dali ko ima kakav savjet kako da to probam promjeniti/popraviti?😬
    Inače po danu mi je super
    Svakih 2-2,5 h odrijema po 30 min ili satić max .
    Između toga se igramo u babygymu( zanimljive mu sve te boje i igračke a ZVEČKA mu najdraža),  pa kinderbetu i naravno na rukama nosamo i PUNOOOOO pričamo .
    Na kraju dana me vilica boli kolko pričam i pjevam 🤣🙈😬😊
    Ugodan ostatak dana svima i šaljem puno poz vibre.
    ❤️

05. Travanj 2020. 16:23

Mom12 slazem se Sa tobom da ne treba kalkulirat .
    Tako i ja 
    Samo se prilagodim njegovom ritmu jer čim ja hoću nekaj po svom da uvodim neke režime a njemu loš onda samo još gore napravim
    On bude napetiji a i ja
    Fkt se mjenjaju 
    Moj je punooo drugačiji od npr kad je imo mjesec
    Svakim danom nešto novo bude

05. Travanj 2020. 16:31

*a njemu los dan
    ( zaboravila dodat dan)
    Uglavnom stvarno se svakim danom dosta mjenjaju i drugačiji su
    Moj ima dana kad je sav cmizdrav i za nis a ja taman pomislila imamo neku rutinu ( nakon npr par super dana i kad je sve išlo po nekom “ režimu i planu) 
    A samo se onda prilagodim njemu i to je to

05. Travanj 2020. 17:02

Beba bi trebala pocet hvatat stvari oko 4 mjeseca (plus minus mjesec dana) i okretat se izmedu 4 i 5.

Simbalija
    05. Travanj 2020. 20:17

Moja u baby gymu lovi samo igračku koja pjeva i svijetli i onda je okreće ručicama lijevo desno, druge ignorira osim ako joj se igračka ne pruži u ruke, onda je uzme i stavi u usta. Na bok sama ne želi, na trbuhu manje grinta, ali nije joj predrag. Izdrži do 15 min u komadu ako se animira inače puno brže krene cendrati 🙈

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.