E da vas pitam jos ak mi moze koja objasniti kako ste stavile ove trakice sa starosti beba,meni nikak nece primit😣😶
MaRe lubrikant- i to obilno. Pisala sam ja vec davno tu da si uzmete pa je netko rekao da mu uopce nije trebalo. Blagi njima jer je meni bilo uzas. Ne trebas nista vise s tjemenicom
Ja sam s nekom igrackom dobila sličice koliko oni vide u kojoj dobi i jako se iznenadila- jos uvijek mutno, bistrije tek sa 6 mjeseci a kao mi tek tamo sa skoro godinu
Probali smo i s njime al ne ide,mozda smo malo stavili 🙈...kontam da cu morat stisnut zube i izgurat prvih par puta dok se to ne vrati na staro inace ce mi sin ostat jedinac 🤣🤣 Eto ni u karanteni se ne mozemo zabavljati 🤣🤣
E da vas pitam jos ak mi moze koja objasniti kako ste stavile ove trakice sa starosti beba,meni nikak nece primit😣😶
Ideš na onaj pseudo html pa kliknes forums i onda kopiras sta ti se pojavi
Ma super je on meni stvarno. I po kući sve radi i oko kuće i s malom.. baš ono, sve 👌🖤
Al nisam ja navikla da smo od 0 - 24 skupa a i ja sam od kad je ova karantena nastupila, kao da imam PMS.. nije mu lako samnom nimalo, ali neću mu to nikad priznat naravno 😂 i on je lud jer nije kauč tip, bar ne stalno.. a realno ili jedemo ili gledamo serije 🙈 kako neš popiz.. oko gluposti se kačimo apsolutnih. A inače smo se kroz trudnoću i posebno na porodu bas nekako još jače povezali, uopće ne znam opisati, skupa smo 7 godina skoro ali to mi je baš bilo sve skupa jako jako emotivno pozitivno iskustvo i kao da nam se promijenio odnos. Ni na gore ni na bolje, samo je sve drugačije.
.
Tjemenicu mi rijesavamo mustelinom pjenom, dosta se smirilo od kad koristim..
[/url
Mi smo se dosta kacili oko toga koliko je radio. Bio je na poslu i do 10,11 povremeno, a radi od jutra. Nikad prije pola 7 nebi dosao to je bilo pravilo. Nije on kriv, poceo je na novom poslu i takav je posao i takav je poslodavac, na razgovoru su mu rekli da se radi puno mada je ugovor na 40 sati tjedno. Na zalost on u Hrv ne moze naci posao u podrucju koje ga zanima, i ovo je bila vrlo rijetka pozicija tako da smo prihvatili da ju uzme, al kaj ces... ja sam stvarno bila ocajna prvih mjesec i pol jer je mali bio jako zahtjevan. Bas smo se puno oko toga svadjali. Inace je s malim on super bio, i sve radi s njim kao i ja osim sto ne doji:) mislim i dalje on puno radi, al sad smo bar skupa zbog karantene hehe, a i s malim je puno lakse. U svakom slucanu na kraju smo se dogovorili da ovako ne moze dugorocno...
Inace smo stvarmo super, razumijemo se, bili smo dobri prijatelji 10 god prije nego smo prohodali. Jedino isto imamo sada problem kao i Mare. Nikako s tim odnosima, ja i dalje krvarim i svaka 3,4 dana me pocne bolit dolje ko da cu dobit mengu. Opskrbili se i lubrikantom
Samojed, prica se po selu da imas malog manekena:) daj jos jednom sliku, negdje mi promakla
Lavice jednom si mi rekla da imate bouncer kao baby bjorn. Kakav je tebi ispao? Mi na kraju kupili baby bjorn tada i fakat smo odusevljeni. Mali bas voli biti u njemu, mislim da ima osjecaj da sudjeluje u svemu s nama kako ga uvijek nosamo po kuci u tome. I cesto zaspi u njemu. Bas nam je super super.
Curke, sako vi toga nakrkajte. Ali i psiha cini svoje, vjerovatno se ukocite jer ste se vec pripremile da ce ce boljeti. Bar je meni bilo tako
[iimg]
LoSa pa zato jer mu fali luster, logično 😂😂
Morat cemo neki luster objesiti
Moj odnos s muzem isto ko i prije samo sad nismo samo nas dvoje On je super s malim no puno radi... i prije i sada radi od doma tako da je doma no radi u radnoj sobi pa ko da ga ni nema.
Sortiraj odgovore
Najstariji