ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    02. Travanj 2020. 11:53

I ja se stalno nesto opterecujem..opet imam pospis pitanja za ped...i mene strah da nesto ne primjecujem...a ja se isto uclanila na sve te fb grupe...nista njima ne valja...kad netko stavi neku kasicu a trebate jos zitarice dodat....pa kako niste jaje..ma to se samo moze pogledat a ne ispitivat nista...

• mom12
    02. Travanj 2020. 11:56

Ja sam srecom u frizera bila...al nisam u koumeticarke i pedikera 😑😑😑...obrve ko suma striborova....a nokti ajmee...ko tarzan cu iz korone izic😂😂😂😂😂

• Hani
    02. Travanj 2020. 13:14

I, petra, jesi li popila kavu na kraju😁☕👶👶?
    Grizli, 😁😁 svađalice😁 
    hipohondar smo sve mi, cini mi se, stalno brinemo jel sve ok. Drago mi je da kazes da si se malo opustila😉
    I da uzivas sa sparogicom
    Puno lakse povezem pricice kad znam kako vam se zove bebica, jos kad dode koja slicica🤗...

annika
    02. Travanj 2020. 13:58

Cure, pozdrav vama i bebicama.  Ja i dalje cijela u skoli s klincima, izadjem u setnju sad kako je vrijeme ljepse, igram se s bebanom i pridje dan.
    Ja ne kupujem robu niti se sminkam. Davno sam zakljucila da me moja tehnika sminkanja sako poruzni
    Moja boljka su knjige, bilo za mene, bilo za klince.
    Sto se tice izgleda- s obzirom da mi je 3. dijete i da sam karakter 0 sto se tice hrane, ja prezadovoljna. Ostalo mi malo trbuha ( i jako vidljiva linea negra) i tur mi narastao. Ja se uvijek udebljam 12, 13 kg u trudnoci, sve skinem i onda naslazem par kila, cisto da ima. Ali jako me bole ledja tako da planiram nesto poceti vjezbati od kuce. Evo samo sto nisam pocela

[iimg]

• Zarica
    02. Travanj 2020. 14:12

Ja sam se izdajala iznimo sada 3,4 dana nakon potresa kad mi se mlijeko vidno smanjilo od stresa. Al i to na nacin da  bi ga stavila na obje cice da izvuce sto vise i onda bi nakon podoja jos dokrajcila obje s izdajalicom kolko ide. Stvarno mi je to pomoglo, ali da, na zalost ako beba nece na cicu, kod samog izdajanja fali kontakta i nije cudno da se mlijeko gubi... inace i mi uzivamo u dojenju od samog pocetka, bas nismo tu imali problema i najradje nebi nikad uvodila neku drugu hranu kolko je ovo jednostavno🙈

Mikio, mi smo isto imali problem s proljevom. Bila sam se razbolila kad je on imao cca mjesec dana. Oko tjedan dana proljeva je bilo. Tad mi se mlijeko isto ful smanjilo al stavljala sam ga na cicu non stop i tad je to bilo dovoljno da izdrzimo

• Zarica
    02. Travanj 2020. 14:15

Cure, do kad se koristi kosara za kolica? Pise kao da je od 0 do 3 mjeseca, al meni mali definitivno nije jos spreman za drugacija kolica. Pitala sogoricu pa ona kaze do 6 mjeseci...

Lavica27
    02. Travanj 2020. 14:33

Zarica sigurno nije 0-3. Kosara je do 6mj odnosno djetetovih 9 kila...
    Moj danas sve po 45minuta spava,ispalit cu na zivce. I kad zaspi posere se. Od 3 ujutro je 5 puta kakao. Inace puno kaka al neznam dal da brinem sad?
    Jeste vi zivcanije otkad je ova karantena? Ja sam bas jako nervozna. Pogotovo kad 5 stvari odjednom radim, muz neku tolko nebitnu stvar uzme za radit,meni dodje da ga s tavom opalim po glavi. Lista prioriteta what?
    Petra razumijwm te u potpunosti... s tim da je tebi duplo gore. Izdrzi! I ti Annika😘

02. Travanj 2020. 14:36

Zarica moje sve frendice su koristile kosare do oko 6 mj. i nakon toga sportski dio u najnižem položaju pa tako i ja planiram. No ako je beba velika može i prije. Ali sam primijetila da neka kolica imaju manje a neka vece košare.
    Grizli mene taj GAP sad vuće... imaju jos 30% dolje na sve sniženo  Sutra mi dolazi sinsay 
    Da... ove grupe za mame od Roda su koma. Meni isto nije jasno kako od 100 cura koje pitaju jel nosiljka dobro namjestena svakoj nađu manu  A ovo s kašicama mi koma... ajde nisam stručnjak za nošenje i dojenje no o hrani znam malo više i vidim da bedastoće pišu. Zato sam se isključila iz svih tih grupa jer me to sve opterecivalo 

Simbalija
    02. Travanj 2020. 14:38

Zarica

Cure, do kad se koristi kosara za kolica? Pise kao da je od 0 do 3 mjeseca, al meni mali definitivno nije jos spreman za drugacija kolica. Pitala sogoricu pa ona kaze do 6 mjeseci…

Dijete bi u pravilu trebalo biti u košari barem do 6 mjeseci jer u sportski dio ide kad se posjedne osim ako nema nulti položaj. Moja je krenula protestirati protiv košare jer ne vidi van tako da je sad u nosiljci u šetnjama. U njoj pajki ☺️
    Inače kila sam dobila 14-15 u trudnoći, još dvije čekaju da odu u nekim boljim danima. Linea negra postojana, ali puno kraća, pupak smežuran i taman. Stomačić postojan ispod pupka, nije velik, ali tu je.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Zarica
    02. Travanj 2020. 14:55

Lavice, budi stetna da odspava tako puno u komadu Moj najcesce po 20tak mi, pol sata kad stojimo u kuci.

Da, tako se i meni cinilo za kosaru, a bas sam citala po netu svugdje pise do oko 3-4 mjeseca. Svasta.

Inace nisam skuzila da za ovaj ergobaby treba umetak za bebe dok su jos ovako mali. Tak da sam naknadno narucivala jucer i sad opet cekam, nikako docekat da krenemo s tom nosilicom Ocekujem da je prakticnija od marame.

Al svijetla tocka u svemu tome je da nisam jucer pitala na rodama jel mi beba dobro sjedi u nosiljci

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.