ja sam umorna ko pas. moj malac zaspi nakon sat, dva borbe koja zavrÅ”i oko 21.30, budi se u 2, pa u 5 i onda do 7 malo sisa malo spava malo kuka. ja uspijem odspavati nekih 4,5 sve skupa i sad mi je veÄ lagano dosta. Ā mi imamo sreÄu Å”to smo na selu pa možemo u Å”etnju jer nema nikoga
[iimg]
Ma nisam stizala tu kosu oprat od silnog izdajanja i brige:) Mislim da se situacija napokon popravlja. Izgleda da mi se cike opet pune malo brze. Jos cu nocas i sutra izdajat pa se nadam da od ponedjeljka mogu hitit izdajalicu na dno ormara do iduce krize...
Pocela citat ponos i predrasude samo da se malo maknem od brige oko bebe i opustim da krene to mlijeko. Hehe, izgleda da pali:D
Bila sam u Indiji prosle god. Znaci ovo je nista naspram zraka tamo, tamo su te cestice abnormalno visoke. Mislim si ak sam tamo prezivjela 3 tjedna udisuci cisto smece, nista mi ne moze bit od niceg:D Ja ne znam kako ti ljudi tamo prezive, mislim da ce ih korona doslovno satrat.
Zarica dobro da si spomenula Indiju,jer je trenutno cca 10 mjesta iza HR na ljestvici kvalitete zraka (znaci bolja,onda znas kolko je sati).Ā
Nije ni dohrana tolki zlo na ovom svijetu u slucaju nužde (a i ne-nužde), "sretna mama- sretna beba" i dalje tvrdim. Operi kosu,proÄitaj knjigu,popij kavu...
Annika kod nas raspored gotovo isti!
Annika jel tvoj malac oduvijek tako spava ili je promijenio ritam u zadnje vrijeme?
I hvala za savjet koji di napisala nisam to znala za spuÅ”tanje temp.i hlaÄenje.Ā
Sjecam se jednom da ste pisali da se lupocet mora dati iskljucivo prije ili poslije tusiranja, al nisam zapamtila sto je tocno dal prije ili poslije... Imala snimljeno u mobu al sam slike izbrisala i sad to ne mogu nigdje nac. SreÄom za sad ne trebam al dobro je biti spreman.
Lavice potpisujem sretna mama sretna bebe... Ja vidim moju kad sam ja naspavana odmah nam je dan laksi i ljepsi.
Zarice ja sam isto bila u New Delhi-u i tamo se od zmazanoÄe ne vidi nebo tako da mislim da ipak nije kod nas kao tamo. Tu sad neka kiÅ”ica padapa se pocistit to nadam se...
Grizli Ā u biti je ostalo isto samo sto od 5 ne spava dobro a prije je od 5 jos znao odspavati lijepo do 7, pola 8. Svejedno spava 10 puta bolje od brata i sestre
[iimg]
Za temperaturu- ja tuŔiram i stavljam obloge ako ne pada od lupoceta
[iimg]
pozdrav curke
Taani sorry ako sam krivo shvatila, a ako nisam-bebama se ne stavlja oblog na Äelo. umotaÅ” ga u mokru tetru ili kupaÅ” u mlakoj vodi, glavu ne diraÅ”
Iskreno nisam znala da se ne smije stavljati oblog na Äelo, ali ja ga ne bih ni stavljala. MM je odmah reagirao na taj naÄin, moj refleks je bio polovice krumpira na tabane (u Äarapice), ali on veli bapske priÄe... Ja se sjeÄam djetinjstva da su mi uvijek tako skidali temperaturu, a i da su bapske priÄe, ne može naÅ”koditi, zar ne...
Sortiraj odgovore
Najstariji