Grizli blago vam se! Te setnje uz more, taj miris mi uzaasno fali ovdje u ZGu :)
mikio ocito su nas sve bebice odlucile zajebavati danas. Nama je to bas zacuđujuca situacija,posto nam nikad jos nije bila ovakva 🤷 bilo je cendravih dana, naravno..ali ne ovako.
Samo place, jede i spava (na meni naravno).
Nadam se da noc nebude takva ☹️
Mi smo isto bile nekih sat vremena vani pa me susjed zvao da vidi da šetam s malom, a da su rekli na konferenciji da je preporuka za cijelu Hrvatsku ne bit vani pa kao ako nisam vidjela. Šta još, još malo pa nećemo moći ni na balkon?! 🤷🤦
Tako da sam bila još malo vani i u kuću jbg, možda nije apsolutno ništa a možda bi se poslije lupala po glavi.
Ona je isto čudna od sinoć. Spava i odjednom se trgne i počne plakat histerično par minuta i opet nastavi spavat. I kad je budna isto, igramo se, smije se i odjednom drama par minuta i opet mir.
[/url
Ma jesu te cestice problem no njihova pojava nije bas tako rijetka pa cesto ta pojava ne dobije medijsku pažnju... sad ih malo vise naglasavaju da ljudi cim vise ostanu unutra. No ako bebe imaju osjetljiva pluca svakako bolje biti unutra...
Ja imam neku aplikaciju i ona mi je pokazivala da je tu gdje sam zagađenost umjerena dok je za Zg pokazivala jako visoku onečišćenost...
Evo me cure! Mi i dalje radimo na pumpanju mlijeka. Rastrgani smo i ja i muz. Kupila avent rucnu izdajalicu na blef, jedinu koju su tu imali. Dobra mi je al traje to malu vjecnost. Podojim ga kolko imam, pa se izdojim do ibera pa sve perem u loncu. Pa mu u iducem obroku dodajem izdojeno. Nadam se da ce ovo izdajanje do kraja krajeva potaknut proizvodnju...uglavnom to tolko dugo traje sve skupa da mi ostane ful malo vremena izmedju podoja. I bas je iscrpljujuce kad mali place na cici jer jedva uspije vuc, a ja ga moram poticat da sto duze izdrzi jer mi bolje djeluje kad on vuce.
Uglavnom, svaka cast vama kaj se izdajete od pocetka, kao i ostale stvari s bebom, ni ne sanjas sto to znaci dok ne probas...
Zasad smo mu samo jucer slozili 90ml Novalaca, ostalo smo nekak zgurali ovim tempom s mojim mlijekom. Nedamo se!
Samo na spomenem da nisam kosunoprala 2 tjedna😂 Planirala sam da cu onaj dan kad se dogodio potres. Sad ono smisljamo cijeli plan za napad kak da to uspijemo 😅
Ja valjda imam sreće s tim izdajanjem, meni to stvarno ne oduzima puno vremena. 🤷 Isto avent ručna.
Koja je fora s kosom? Suosjećam, ja bi je makar u moru oprala #poremećena 😂😂
[/url
moj je fkt dobar danas. napokon dosla na red ogromna vreca robe od sogorice za pregledat, on bio u sjedalici i samo me gledao i zabavljao se sam sa sobom dok je mm sluhaao rucak. samo kaj nije nis spavao. al to nije neobicno 3 puta po 10 min. i sad poludio i ugasio se. jedino mi je opet puno bljucao danas.. al opet je htio jest svaka 2 sata sto je pomeni fkt puno previse..
mi imali otvoren balkon i malo bili vani. jbg cestice. morala bi mu nabavit neku siltericu.. cini mi se kad je ovakvo vrijeme pretoplo za kapu a nes treba da mu stiti glavu..
Isuse ona ne prestaje😢 pojede i za sat vremena opet dreka...nista ne pomaze, pjevanje, nosenje😟😟 ima netko savjet?
pozdrav curke
Taani sorry ako sam krivo shvatila, a ako nisam- bebama se ne stavlja oblog na čelo. umotaš ga u mokru tetru ili kupaš u mlakoj vodi, glavu ne diraš
[iimg]
moj je fkt dobar danas. napokon dosla na red ogromna vreca robe od sogorice za pregledat, on bio u sjedalici i samo me gledao i zabavljao se sam sa sobom dok je mm sluhaao rucak. samo kaj nije nis spavao. al to nije neobicno3 puta po 10 min. i sad poludio i ugasio se. jedino mi je opet puno bljucao danas.. al opet je htio jest svaka 2 sata sto je pomeni fkt puno previse..
mi imali otvoren balkon i malo bili vani. jbg cestice. morala bi mu nabavit neku siltericu.. cini mi se kad je ovakvo vrijeme pretoplo za kapu a nes treba da mu stiti glavu..
Isti i moj..divno dijete dns..sat vremena je lezao i sam se zabavljao a igrackama u gymu. Ništa nije spavao..sve po par min na rukama....cim ga spustimo gotovo. Jeo oko 4 i u pol 6 dreka...opet gladan a i spava mu se..navalio na sisu kao da ce mu je netko ukrasti, čak sam mislila da ce mi sljivu napravit jer je jednom promasio bradavicu i navalio na kožu 😂😂 isamo se komirao i sad spava.
Sortiraj odgovore
Najstariji