ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    29. Ožujak 2020. 19:54

Boze jesam ga zakomplicirala, nadam se da ćeš uspjeti služiti nešto 😂😂
    Ukratko najčešće pojede između 100 i pune bočice. Duda pomaže. 😁

[/url

MaRe
    29. Ožujak 2020. 20:12

DeeDee

Boze jesam ga zakomplicirala, nadam se da ćeš uspjeti služiti nešto 😂😂
    Ukratko najčešće pojede između 100 i pune bočice. Duda pomaže. 😁

😁 skuzila sam...tak mu i ja dajem dok dobija bocicu..gledam da nije ispod 100. 

29. Ožujak 2020. 20:18

Moj je korekcijski negdje star ko vase bebe. Uvijek mu ponudim 150 mL, nekad popije sve, nekad 100... no prosjecno nekih 120-130 mL po obroku.

skoljka
    29. Ožujak 2020. 22:38

DeeDee

LoSa84

skoljka

🥳🥳 Evo gaa pokako se momacki, odspavao je turu na trbuhu. Da mi je netko prije par godina rekao da cu slavit kad se beba pokaka rekla bi da je lud 😂

Ja sam pred par tjedana imala identičan post

I ja dosla prijavit slavlje nakon 3 dana 🥳🥳🥳😂😂

Juuhuuu, to bebaci.. 🍻 Zivile mame

samojed
    29. Ožujak 2020. 23:25

Nije me bilo par dana bebac mi se baš borio sa kakenjem do te mjere da sam pomislila da mu se vratila upala pa sam zvala našu ped da ga vodim na pregled jer sam bila sigurna da se je vratila upala kako je bio loš i otišli smo uradili UZV, nalaze sve je u redu😄 leukociti su mu smanjeni kaže pedicq možda je neka prehladica u pitanju virozica pa sad.. vidim vi pišete nipošto čaj meni je padijatrica preporučila čaj od komoraca i ja sam mu dala da popije i doslovno kroz sat vremena kako je i djete je preporodjeno i takodje niko sretniji od mene što se je pokakio 😄😄😄
    Iva bas mi je drago što si se javila
    Moj mali takodje zna da bljucne poslije hranjenja ali ništa previše 

MaRe
    30. Ožujak 2020. 07:10

Dobro jutro :)
    Ja sam jucer odlucila da ga necu budit ko inace oko 10 i odspavao je od pola 8 do 3 😮 i evo sad se tek drugi put probudio...a ja luda ga ovih dana budila 🙈

DeeDee
    30. Ožujak 2020. 07:21

Jutro :)
    Ja sam dosta rano odlučila da je neću budit i evo, spavamo kao dvije prasice 😁
    U početku sam forsirala to buđenje ali bila je borba i s hranjenjem i svim. Sad jede kad je gladna i bok. Sinoć je kasno zaspala, oko 23 , evo sad se budi.tj budna je već pol sata ali leži u krevetu i proučava
    Ja imam jedno noćno dizanje i tad provjerim u kojoj je fazi, ako je u polusnu je dignem, ali najčešće čvrsto spava.

[/url

mrgud_zg
    30. Ožujak 2020. 09:15

Kako sam ja ljubomorna na to spavanje po cijele noci 🙈 pogotovo zato kaj je i moj znao spavat po 6 sati 😊. Sad mi se to cini ko neki prosli zivot.  Mi smo trenutno po danu na svaka 2 sata. Vec 5 dana. Ja misla skok proci ce al ne prolazi. A po noci smo na malo duze al se tolko razbudi da ga jedva opet uspavam 😣 tu i tamo se desi da popodne valjda od umora zamre pa odspava par sati.
    Nego, jel narucivao tko zadnjih dana sa hm-a? Ja probala nekidan i danas i nikad mi ne prode narudzba do kraja, nakon placanja izbaci homepage. 🙄 sto ce rec da mi rezervira novce al ne prode narudzba.. pa moram cejat dok banka pusti nazad..

MaRe
    30. Ožujak 2020. 10:08

Mrgud moj ima zadnjih dana 0 posto spavanja tokom dana tako da nije ni cudno sto navecer popusti i komira se..cijeli dan je aktivan i mlati rukama i nogama...sad mu super u gymu,zna po 45min hvatat igracke i pokusavat ih strpat u usta 🤣 ima neke krugove pa to zakaci s rukom i sve savine dok pokusava utrpati u usta. ..a ostatak dana mu moram pricati i zabavljati ga,vec me vilica boli od pricanja 🤣🤣🤣

Lavica27
    30. Ožujak 2020. 10:18

mrgud_zg

Kako sam ja ljubomorna na to spavanje po cijele noci 🙈 pogotovo zato kaj je i moj znao spavat po 6 sati 😊. Sad mi se to cini ko neki prosli zivot. Mi smo trenutno po danu na svaka 2 sata. Vec 5 dana. Ja misla skok proci ce al ne prolazi. A po noci smo na malo duze al se tolko razbudi da ga jedva opet uspavam 😣 tu i tamo se desi da popodne valjda od umora zamre pa odspava par sati.
    Nego, jel narucivao tko zadnjih dana sa hm-a? Ja probala nekidan i danas i nikad mi ne prode narudzba do kraja, nakon placanja izbaci homepage. 🙄 sto ce rec da mi rezervira novce al ne prode narudzba.. pa moram cejat dok banka pusti nazad..

Mrgud i ja sam jucer kceri jednu haljinu i malome ljetnog  narucivala i dvaput mi se ista stvar desila i poslala sam im prituzbu. Nemoj zezat da su rezervirali sredstva😡😡😡
    Moj je spavao od 21-3 ujutro pa ga nahranila,cice su mi puknule skoro... do 7 je spavao sto je cudo.al me mala zato nocas budila i zazivala...nikad mira😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.