Grizli, sa 3310gr,51cm. Ma nece ti odustat... ovo je bas odbijanje,izvijanje unazad uz urlanje. Eto ga sad doji ko andjeo. Svs cu mu vratit kad naraste!!😂
Da ko George Costanza, plačem 😂😂😂😂😂
Grizli samo mlijeko, nisam AD čak ni kupila, taman sam mislila uzet za svaki slučaj par onih bočica napravljenih pa je počelo ovo generalno sranje pa ne mogu do dm-a ni Mullera. Koliko se sjećam,moja se veća i rodila. 50cm i 3200g :)
[/url
E da stalno da cu napisat pa zaboravim... Ne znam koja je spominjala Semolinu. Semolina je vrsta psenice durum psenica inace. A semolina talijani kazu za griz tako da ona ima glutena, pa vudite oprezne i koja je rekla da je to vidila za kupiti za bebe ne znam koji je proizvodac al provjeri svakako sastav.
Mikio tvoj se rodio veci i duzi od moje, a DeeDee tboja je imala samo 90 gr vise ostalo sve isto. Al moja žbica toliko je aktivna tokom dana da valjda sve potrosi. Ta tokom dana spava 3-4 puta po 30 min u najboljim danima, al zato tokom noci odguli lijepo.
A to je ta razlika da, moja spava i jede 🤷
Ajde sad zadnjih dana je malo aktivnija kad je budna 😁
[/url
E da stalno da cu napisat pa zaboravim… Ne znam koja je spominjala Semolinu. Semolina je vrsta psenice durum psenica inace. A semolina talijani kazu za griz tako da ona ima glutena, pa vudite oprezne i koja je rekla da je to vidila za kupiti za bebe ne znam koji je proizvodac al provjeri svakako sastav.
Nema ta glutena... ba bazi riže i kukuruza je.ja sam provjerila jer mi to isto nije bilo jasno.
Hej
Jel se i vama bebice dosta znoje po noći?
Meni moj mali bas često zna po leđima bit mokar
A stvarno ga ne bundam za spavanje
Lagano pamučno jednojedjelno i bodi ispod + carapice kratke
Inače mi spavamo skupa pa možda je do toga Mislim si-
Toplo mu uz mene + poplon
Noćas smo u bodiju i čarapicama išli na spavanac( čak mi se čini da je lakse spavao ) inače je jako nemiran u snu ( lamata rukama i nogama, nešto mumlja Itd... )
Presladak mi bio tak polugol😍 nonice one bucke
Pojela bi ga ☺️☺️
Svima ugodan početak dana
❤️
Moj se nikad nije oznojio da bude mokar, osimkad pelena propusti bude mokar. Obucem mu bodi kratki rukav, pidzamicu i stavim ga u vrecu. Opcenito jos nikad nisam primijetila da bude mokar od znoja ni kad ga ubundam.
Mikio ja ako mala predugo spava, a cice budu baš jako tvrde, ustanem samo malo pustiti mlijeko, čisto da mi bude lakše. Minuta posla, a nestane ona tvrdoća i bol.
Inače moj bebolinac ima skoro 7kg, nekih 63cm ako sam dobro mjerila. Po dani baš i ne spava jer voli promatrati i igrati se, a po noći zaspe u 8, 8 i pol pa se probudi dva tri puta, kako koju noć. Ali cica jako kratko i zaspe opet.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Dobro jutro 😊 ja se bas vratila iz setnje sa psom i meni je isto bas uzasno ovo. Da je normalna subota sad bi isli na plac, kavicu, setnju...kad ovo sve prode ne bum vise bila uopce unutra.
Nisam vam jucer stigla pisati, odlucili smo imati generalku stana, a malo je bio bas nekaj cendrav.
Lavica umrla sam od smijeha na muffine😂 ne znam ko ih bude pojeo😂 mali bude ko sumo borac 😅
Mikio moj je isto sad celav, to je krenulo prije nekih tjedan dana jer je poceo bas jako energicno okretati glavu, mi se cudimo kak ga ne probudi to okretanje. Mene su vec svi pitali kak to da nije celav tak da je valjda to normalno.
Inace sam skuzila da bi sad opet cicao, a ja imam osjecaj da su mi cice skroz prazne 🤷🏼♀️Sad mi je bas prilika dok smo ovak doma da ga sto vise stavljam.
Mrgud onda krema za lice me spasila, al sad sam skuzila da mu se nakon kupanja pojavi crvenilo na ledima, onak hrpavao na nekim mjestima i prode tijekom dana. Jel mozda to jos netko primjetio? Razmisljam si da vise ne stavljam bademovo ulje u vodu, mozda je neka alergija.
I imam recenziju pelena, od frendice sam dobila neke bambo nautre pelene, ekoloske, cine mi se bolje od pampers premium. Nekak ljepse sjednu. Samo nisam isla provjeravati cijenu jos. Mislim da ih ima smo u baby centru.
Sortiraj odgovore
Najstariji