ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    30. Ožujak 2020. 10:25

Mare ma ne budi ga,ako fino dobiva,piski,kaki...sta ga buditi bezveze... 
    Moj je uhvatio neki ritam(da se ne ureknem) spava tri puta na dan. Ujutro u 9 kojih 2-3 sata, pa cca oko 14h opet 2 sata i tamo od 17-18h. Oko 19h ga kupamo igramo se,cca u 21h ide spavat. 
    Uspjela sam ga ustimat s kceri pa oboje u isto vrijeme ovo od 14h spavaju jeeeej :)
    Inace kcer je bila velika spavalica pa sam se nadala da ce i on,ona kad je krenula u jaslice je spavala tri puta na dan, nakon mj-dva kojih dva puta na dan (pokupili bi je iz jaslica i isla bi spavat sat vremena😂 ).

DeeDee
    30. Ožujak 2020. 10:47

Meni je to s buđenjem bilo ful teško psihičko jer sam se osjećala kao 💩 prvih par dana kad sam je prestala budit. Jbg kad gdje god (osim foruma🖤) čitaš piše da novorođenče na maminom mlijeku mora imati minimalno 10 podoja, 8 je kao najmanje najmanje ali to je kao ok od 6. tjedna. Onda koga god sam pitala od poznanica, nije bas da želim zvati random žene, a od blizih prijateljica ni jedna nije rodila, sve su mi rekle da su im se djeca budila svakih sat do dva, pojela i zaspala. Moju nisi mogao probudit da si Bog Isus. Ajme koliko sam dramila i plakala, kao kreten zadnji, a ispalo da samo imam ful dobro dijete 🤦🤦🤦😂
    .
    Ugl ja cu stvarno svakoj ženi koja me ikad pita reći da uziva u spavanju, miru i tišinu ako beba dobiva normalno 😁

[/url

Lavica27
    30. Ožujak 2020. 10:53

Ja bi rekla cca prvih mjesec dana je preporucljivo buditi,cesto tu bude jps povisen bilirubin ili oni od pada secera u krvi budu uspavani pa ih se treba probuditi. Moja kcer nista ne bi dobivala na kilazi da je nisam budila. Al ona je bila pospana i tijekom dnevnog hranjenja,svaki podoj ja je stipam,navlacim i ostalo. Al ovo je beba vec od 2.5mj koja ima neki ritam i znas je vec...

DeeDee
    30. Ožujak 2020. 11:02

Ne znam, meni je stvarno od početka lijepo dobivala (osim jednog tjedna stagnacije kad je dobila samo 35g, ali je tjedan prije i tjedan kasnije dobila bas puno). Krivo sam se izrazila zapravo, imaš pravo, ne bi je pustila prvih mjesec dana da spava 8 sati u šutu sigurno ali sam je budila svaka 4 sata i to je super funkcioniralo. Sva češća buđenja od toga bi u našem slučaju rezultirala nervozom, odbijanjem cice/bočice i nakon toga bljucanjem ako bi i pojela. Prvih desetak dana sam je budila na sat i pol, dva i kazem, u nasem slučaju je to bilo mučenje nje i mene.

[/url

mrgud_zg
    30. Ožujak 2020. 11:23

Lavice meni su sredstva rezervirana. Al mislim da je to do banke. Oni lzste to nakon par dana. A do hma je to sto im steka web shop 🙄

mrgud_zg
    30. Ožujak 2020. 11:23

*puste novce nakon par dana 

Grizli
    30. Ožujak 2020. 11:26

Hi... 
    Ma ja svoju sam budila mozda prvih tjedan dana kad smo iz rodilista dosle jer sam slusala savjete okolo i isto citala ovo sto DeeDee pise. Na kraju ja bi se probudila, jedva namjestila onako sva iznrcvarena isivana ko goblen, muza budila da ju dize daje meni... Bla bla bla... Da bi gospodicna 2-3 put povukla i zaspala natrag. Onda sam ponoci prestala buditi ju, i samo po danu svakih 2h joj davala. Otisao bilirubin i mislila da ce se buditi tokom noci al i dalje smo uredno na 1 buđenju - sreca moja! Sinoc zaspala u 21 probudile se jutros u 9 sa 1 cicanjem. Preporođena sam... Mm 3 put dosao provjeriti puls meni i maloj, da nije snimao ne bi mu vjerovala da nas je pipao a mi nismo skuzile. 
    E cure dobila odgovor od sinsaya cijena je za svih 5 artikala. 
    Ajmo sad navali narode... 🙈 

Grizli
    30. Ožujak 2020. 11:28

Mozda sam prije trebala poslat narudzbu nego vam javiti 😂😂😂😂 salim se... Idem bas vidit sta se nudi. 
    Tko je napisao da je narucio? Jel stiglo? Kakvo je? Ja nikad u sinsay nisam kupovala pa ne znam dal se isplati probat sada

30. Ožujak 2020. 12:40

Grizli hvala na infu... meni nisu jos nista odgovorili. Idem sad te pidzamice naruciti 
    Ja inace sad u karanteni full malo trošim. Ne idem po kavama i trgovinama 
    Frendici koju su otpustili iz bolnice su rekli ne izlazit s bebom van radi zagađenja zraka.

• mom12
    30. Ožujak 2020. 12:41

I moja ima dva dana ima neli ritam da zaspe oko 9 i ka ja krenenem soavat dam joj bocicu oko ponoc jedan...i spava do 8ipo pa jede pa nastavi do 11...sad nrznam dalkrivo radim sta joj dam bocicu u sred noci...al bude mi zao jer je proslo vec dugo od hranjenja i neznam kaf ce se probudit...😑😑

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.