ZIMSKE BEBE 19/20 šŸ–¤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    29. Ožujak 2020. 13:27

I moja e tad bila dojena...al nismo spavale 3 noci koliko ju je to mucilo plakala bi i napinjala se

• mom12
    29. Ožujak 2020. 13:31

I ja sam gledala taj sinsay ako je u komadu isplati se...a damnex je narucila nadam se da ce nam javit svi cekamošŸ˜†šŸ˜†šŸ˜†
    A ja sam te multipacove kupovala u ca i nemigu se sjetit koliko su bili...jer sam ja odjednom kupila 56 62 i 68...al nemam pidamice 68...pa bi kupila kombinaciju 68 74 74 par bodica i pidamica jer nezz dal ce mi ljetna trebat 74

29. Ožujak 2020. 13:38

Ŕkoljka ja sam pitala pedijatricu sta da radim jer moj isto pije jednu dohranu navecer a ostalo moje mlijeko i kaka jednom u 5 dana. Rekla mi je da je normalno do 3 tjedna ako je vecinom na mlijeku. I da ni slucjajno ne dajem cajeve i secer jer im orobavni suatav jos nije za to sazrio. 

29. Ožujak 2020. 14:14

Lavice moja je isto takva racunica, 2 za 56 kn... u F&F su dvije 69 kn tako da je ovo cijena za dva vjerojatno. Poslala sam im upit pa javim ako se javeĀ 

skoljka
    29. Ožujak 2020. 14:14

Ok cure, hvala, izdrat cemo onda jos i nadat se da se pokrene samo od sebeĀ  uskoro.Ā 

skoljka
    29. Ožujak 2020. 18:20

🄳🄳 Evo gaa pokako se momacki, odspavao je turu na trbuhu. Da mi je netko prije par godina rekao da cu slavit kad se beba pokaka rekla bi da je lud šŸ˜‚

29. Ožujak 2020. 19:33

skoljka

🄳🄳 Evo gaa pokako se momacki, odspavao je turu na trbuhu. Da mi je netko prije par godina rekao da cu slavit kad se beba pokaka rekla bi da je lud šŸ˜‚

Ja sam pred par tjedana imala identičan postĀ 

DeeDee
    29. Ožujak 2020. 19:37

LoSa84

skoljka

Ja sam pred par tjedana imala identičan post

I ja dosla prijavit slavlje nakon 3 dana šŸ„³šŸ„³šŸ„³šŸ˜‚šŸ˜‚

[/url

MaRe
    29. Ožujak 2020. 19:46

Cure kad vasi piju izdojeno ili dohranu koliko popiju?Ā 
    Imam osjećaj da bi ovaj moj popio litru da mu dam xD Nekad mu izdojim punu bočicu, znaci 125ml i koliko jos stane do vrha i opet kad zavrsi i uzmem mu bocu pocne vristat kao da mu ne znam sta radim. Sad sam mu pocela odmah dudu trpat jer kad podrigne usuti..ne znam dal da mu vise onda dam? Jednom sam probala pa je sve bljucno šŸ˜’Ā 
    Sad smo na jedno do dva izdajanja dnevno a ostalo sisa...kako je ono odbijao sisu pokusala sam onaj ko pseci ili kakav polozaj 🤣🤣 u biti budem iznad njega i samo saltamo sise i tako se fino najede...sta ces moram svasta probati,bitno da papa 😊

DeeDee
    29. Ožujak 2020. 19:53

Kod moje stvarno nema pravila, nekad pojede 50, a nekad 140 :S
    NajčeŔće oko 100. S tim da joj ja isto tutnem dudu čim popije sve jer skoro uvijek traži joÅ”. Pa puta kad je popila 140 je ful bljucala i bila strasno napuhnuta i samim time ide vriÅ”tanje tako da joj uglavnom dam punu bočicu, 120-130. Ovo kad popije manje od 90, 100 je baÅ” rijetko.

[/url

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.