ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    28. Ožujak 2020. 09:48

Iva bas mi je bilo drago kad sam vidjela da si se javila 😊 kak se slazu pesek i bebac?
    E da, mom su isto rukice cesto hladne, svi ko kazu da je to normalno.
    Kaj se tice bljucanja, ja stvarno ne vidim logike u tome.moj skoro svaki dan isto jede, svaki put ga stavljamo da podrigne, prode tjedan dana da ne izbaci nista i onda dva dana za redom imamo vodoskok (tak mi to zovemo).neki dan je i na nos izbacio pa se prepao. Mislim da nije za zabrinjavati se ako nije svaki dan vise puta i ak beba ne dobiva na tezini.
    Jucer smo ga vagali, al na obicnoj vagi s muzem i bez muza 🤣 oko 6600 je ispalo. Moguce je jer je prije mjesec i pol na pregledu imao 5400.
    Nismo dugo o hrani😂 imate ideje za sutrasnji rucak? Ja sam pocela i raditi kruh, onaj Rajkin poznati, muz se uspio docepati dvije kocke svjezeg kvasca 😂

mrgud_zg
    28. Ožujak 2020. 10:09

Piba mali je zagreb, srest cemo se negdje kad tad 😉 vidis kak se lavica i mikio srecu stalno 😁 kad prode ova korona i pocnemo opet zivjet normalno 🙏
    Red fox meni je krema isto savrsena. Ne mazem mu vise da se koza ne navikne, al cim se nes zacrveni namazem i prode u 1 dan
    Ja mislim da se moj isto ne znoji. Nama nikad nije vise od 22 doma
    Moj je jucer spavao iznenadujuce puno prek dana. I jos mi mama govori ko zna kakva ce bit noc😬😂 i na kraju zaspao oko 11, hranjenje u 2 i nije htio spavat do 4 😫. I naravno u 6 vekerica u guzici 🙈 
    Ako nista, u cijeloj ovoj situaciji, veseli me sunce i sto se vraca toplije vrijeme 😁😊

28. Ožujak 2020. 10:12

RedFox ja sam potrosila paket bambo nautre dvojke. Ok su no nista bolje od drugih, u rangu su mi sa Pufies, osim sto su biorazgradive. Meni su cak po noci premocile par puta. No dosta su skiplje od drugih pa ih necu kupovat... ove sam dobila.

Lavica27
    28. Ožujak 2020. 10:29

Cure bila sam u pravu da je bio skok jer je moj mali od utorka i pregleda i danas (tri dana) dobio 140grama😂😂 Nije ni cudo jer jede ko da mlijeka vidio nije. Skuzio muz jutros da se ubucio u obrazima,mi na kadicu kad ono 4740😳 Nocas je od 2-5 valjda svako malo cicao. Jucer prija spavanja sam se izdojila i to mu dodala insad spava li ga spava. Jutros je htio lijepo dojiti,nadam se da je strajk gotov.
    Isto se ne znoji osim jednom u medonodjelcu al ja sam kriva jer sam ga zabundala. Jos smo na babylove 2 kad dovrsim kutiju imam trojku u zalihi...
    Mrgud mikio i ja se srecemo a ja cak nisam iz zg😂
    Sto de tice bljucanja,moj ima dijagnosticiran refluks al isto ima 5 dana da non stop bljuca pa 5 dana skoro nista. 

DeeDee
    28. Ožujak 2020. 10:54

Mi smo sinoć imali kratku epizodu histeričnog plakanja ne znam nam čime izazvanu, možda grč. Pojela lijepo, presvukla ju, išao ju dečko uspavat i odjednom vrištanje ali ono..crvena u faci, ostala bez glasa, urla u tišini kako ja kažem, lovi zrak..strašno za vidjet. Nuna on, nunam ja, sto pozi, fen, ništa.. jedno 15-20 minuta tako i samo se isključila 🤷
    Spavala opet cijelu noć ali je dosta stenjala i kao da se grčila, par puta me probudila jer je zvučalo kao da će svaki čas počet plakat i jadna baš je slagala face kao da je boli ali sve u snu.  Tek oko 6i30 se probudila.
    Prijavljujem da smo jučer i danas i mi imale par cicanja jeeej 🥰🥰

[/url

Taani
    28. Ožujak 2020. 11:04

Ne znoji se naš beban, a spava u bodiju dugih rukava i pidžamici, pokriven dekom (temperatura pada od 22 do 20 tijekom noći, eventualno 19 ako je vani hladno).
    On je sinoć nakon kupanja zaspao i sve oke, i onda neko vrijeme počeo ispuštati neke zvukove, kao da "jauče" u snu. Ne doslovno, ali na to me asociralo... Popipamo ga, malo vruć, temperatura u lijevom uhu 38,5  - da podsjetim, jučer se cijepio. Idem ja njemu staviti čepić, razgolitim ga, al ne ideeee. On gura van, kao da će kakat i ispali i čepić nazad i nešto malo kakice, ja bih rekla proljev . Umjesto čepića stavimo hladne obloge na ubode i na čelo i polako pada temperatura, ali samo na jedno uho: 37,5 a na drugo 38,2 (to mi nije jasno zašto različita temperatura ovisno o uhu?). Pričekamo hoće li još kakati uz mijenjanje obloga, uspijem mu staviti čepić i taman došlo vrijeme za hranjenje. Nakon papice zaspe. Mjerim temperaturu (to je bilo cca 40 min nakon čepića) 37,4, kasnije opet mjerenje 36,7
    Budila sam se još 2 puta do sljedećeg hranjenja, temperatura na 36,5. Od jutros mu opet redovito mjerim, bila je 36,8 - 37,2 a sada je 36,4 
    S obzirom da je prva beba i prva temperatura, malo sam se prepala, ali dobro je prošlo 

Grizli
    28. Ožujak 2020. 11:31

Losa vidis ti koja glupost. Ja ne bi to kupila recimo jer za mene semolina je psenica, ne bi isla ni citqt sastav.
    Crnokosa moze biti da je previse mu poplon i tvoja toplina.
    Mikio sorry 🤪 ne popamtim sve...
    Cure za kvasac ako trebate... Otvorili su poljoapoteke mozete otici i trazite kvasac za vino. Drugi je soj kvasca al djeluje. Ja u nestasici kvasca poslala mm da donese iz firme taj da probam, reko jbg kvasac je kvasac i uspjeli, nema razlike u okusu niti icemu drugom u kruhu, a obzirom da je za vino prehrambeni je. Govorim naravno o suhom kvascu i stavila sam isto koliko i ovog za kruh. 
    Taani jesi mu stavila nakon cjepljemja Frescopad ili kako se vec zovu? U uhu moze imati razlicitu temp ako je na jednoj strani lezao pa se to uho zagrije. Bar mojoj zako bude. Zato joj mjerim ili na celu ili samo u uhu na kojem nije lezala. Al opcenito tako malima su rekli da to u uhu nije mjerodavno jer ne uspijes pogoditi tocno. 
    Mislim da mi danas imamo ocito skok 9tjedna. Grintava, njurgava i samo bi bila na rukama. Cak i ne bi cicala, nego samo drijemala na meni sta je cudno za nju tokom dana. Nikakve aktivnosti ju ne zanimaju cim joj pokažem igracke ili tako sta cmizdri. Slicno je bilo na 6 tjedan pa pretpostavljam da je do toga. 

Taani
    28. Ožujak 2020. 11:37

Nisam imala taj Frescopad niti išta slično, samo mokre hladne obloge iz kućne radinosti. Stavili smo ih odmah nakon cijepljenja, ali i cepic po uputi doktorice. Prvih 10 sati nije imao nikakvu reakciju, onda je navečer dobio temperaturu. Jutros samo ubodi blago crveni.
    Stigla mi je robica što sam naručila preko oglasnika na Tisak pa svakako moram sada izaći iz kuće malo. Skoknem odmah i do ljekarne po zalihe cepica i tih Frescopada za nedajboze vremena. Srećom pa u krugu od 500 m imamo i trgovinicu, kiosk, ljekarnu, pekaru, Perutninu...

Grizli
    28. Ožujak 2020. 12:14

Taani uzmi si taj gel dobar je za snizavanje temp. Ja samo mojojndrzala nakon cjepljenja 6h pa ju okupala i stavila na jos 6h. I nikakve reakcije nije imala. Vjerujem da je i to pomoglo. A vidjela sam da pomaze i kod migrena i opcenito kod povisene temp. 🤞 Da bude bolje i ne trebas vise brinuti.

Simbalija
    28. Ožujak 2020. 12:37

Taani

Nisam imala taj Frescopad niti išta slično, samo mokre hladne obloge iz kućne radinosti. Stavili smo ih odmah nakon cijepljenja, ali i cepic po uputi doktorice. Prvih 10 sati nije imao nikakvu reakciju, onda je navečer dobio temperaturu. Jutros samo ubodi blago crveni.
    Stigla mi je robica što sam naručila preko oglasnika na Tisak pa svakako moram sada izaći iz kuće malo. Skoknem odmah i do ljekarne po zalihe cepica i tih Frescopada za nedajboze vremena. Srećom pa u krugu od 500 m imamo i trgovinicu, kiosk, ljekarnu, pekaru, Perutninu…

Mi smo odmah stavili frescopad odmah nakon cijepljenja i zakurila je preko noći, isto nekih 10 sati nakon. Temperatura se penjala do 38 negdje i imala ju je idući dan, davali smo sirupić, ali ga je izbljucala pa smo navečer pola čepića i drugi dan je sve bilo ok.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.