ZIMSKE BEBE 19/20 đŸ–€

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • VaĆŸna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuĆĄteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji ĆŸeli komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    28. OĆŸujak 2020. 13:25

I mi smo stavili frescopad ne sjecam se ko je to preporucio al mi nismo imali temp nikako...malo je bila grintavija...al sve u svemu dobro je ispalo...nas ceka novo cjepivo...vidit cemo kako ce bit...i dali ce se uopce cjepit😣😣

28. OĆŸujak 2020. 13:55

Meni je pedijatrica rekla da ti za uho toplomjeri ne valjaju, i da uvijek oduzmem 0.5 te ako je i onda vise od 38 da provjerim u guzi i ako pokaze temperaturu da onda reagiram. Inace ne jer npr ako lezi na toj strani bude visa temperatura.
    Grizli ameri semolina vele za sve sto je grublje mljeveno odnosno krupicu. Ja sam isto prije mislila da je to samo psenocno.

Lavica27
    28. OĆŸujak 2020. 14:05

Frescopad vam.je dobro imati i za vas. Primjerice kad je mene zarila jedna cica cijeli dan sam.frescopad drzala u grudnjaku 😁
    Taani 38.5 nije nista strasno, -0.5 kad se odbije jos...njima je kaontemp sa 37.5 kao poviƥena. Tek sa 38,5 je nama receno da snizavamo,pusta se organizam da se izbori. Kod cepica probat odmah skupit noge bebi i izravnat desetak sekundu.. znam sa si u strahu al sve bude proslo kroz par sati. 
    Grizli si sigurna da je to skok?od skoka budu budniji i gladniji... Mozda joj je samo off day?

Lavica27
    28. OĆŸujak 2020. 14:08

Da se ne pomjesa,frescopad nije prevencija temperature vec da ublaĆŸi otok ili da se ne napravi na mjestu uboda. 
    LoSa svak dr trubi svoje za te toplomjere. U Klaicevoj pak samo s tim mjere temp. Ja ga imam od prve kceri jos, nisam imala potrebe tako rano joj mjerit temp,malom mi je nezgodnije zagurat u uho al isto pokaze ko ovaj u guzi/izvana. Tri vrijednosti uglavnom razlicito pokaze al.unutar 0.5° i ja uzmem srednju vrijednost.  

beba2025❀
    28. OĆŸujak 2020. 14:09

Pozdrav mame i bebe❀
    Nadam se da ste svi dobro đŸ„°
    Ơta ima novo kod bebica koje su prve rođene u ovoj grupi? Da li koja mama planira uskoro prve kaơice?
    Sve viơe čujem da se sa tri mjeseca počinje sa dohranom, a meni je to nekako rano.. S prvih dvoje sam s 5-6mj.pocela..
    Sta rade bebice?  Prevrcu se, hodaju, pričaju 😂? 

Damnarexx đŸŒș
    28. OĆŸujak 2020. 14:26

Pozdrav curke :)
    Koji divan dan, a mi moramo biti zatvoreniđŸ€Š bas mi tesko pada.. jedino mogu preko prozora malo nadisat se zraka, posto balkon nemamo.
    .
    Ja ne znam jel to do skoka u razvoju ili sta, al ona je bas nervozna i cendrava..stalno bi jela, a meni koda mlijeka ponestajeđŸ˜Ș cak sam ju nakon dosta dugo vremena uspjela pristekat na sisu :D nadam se da ce mi opet navuc mlijeko. A ja svakodnevno pijem caj za dojilje iz DMa.
    U jednom trenu sam pomislila da ju mozda nesto ne boliđŸ€Ż, ali rekla mi je mama da onda nebi prestajala plakat...

28. OĆŸujak 2020. 14:34

Lavica slazem se... u bolnici su mjerili iz uh, a moja pedica ima bezkontaktni za koji isto neki vele da ne valja. Ja imam taj Braun za uho. Na sebi sampar puta provjeravala i pod pazuhommi uvijek bude za 0.5 nize.
    Mi smo danas od jutra na dvoristu i terasi. Ja sam vec uhvatila boju  A on mirno spava na zraku.

Lavica27
    28. OĆŸujak 2020. 15:41

Ovo dohranjivanje od treceg mjeseca mi fakat nema smisla. Pretjerivanje. 
    LoSa kod nas je zrak od jucer totalna banana i prije nego je bilo na tv-u smo skuzili. A kakl je mali od drugog dana zivota bio respiratorni bolesnik ne zelim se s tim zezat oa smo nazalost u kuci.. 
    Damnarexx joj s tim sisama nikad kraja...

PetraB
    28. OĆŸujak 2020. 16:29

Jao mi kao i Lavica jos uvijek zatvireni zbog zraka... Taman jucer mm i ja pricali da ak ce biti sunce budemo malo curke u kolica i van na terasu a klince u dvoriste i onda upalim konferenciju i vele da se ne preporuca izlazak van... A kak su moji svi respiratorno u banani eto nas jos unutra 🙄
    Nadam se da ce situacija uskoro biti bolja pa da mozemo malo na zrak. 
    Jucer su cure bile katastrofa, na rukama cijeli dan, u noci su naizmjence spavale sa mnom... Tj uzela bi ih k sebi jer sam stvarno premorena i cim se smire vracala u kosare na spavanje i tak do 5 ujutro, onda sam odustala i digla se. Za sada je situacija bolja, al vidjet cemo.
    Meni se kolicina mlijeka smanjila i to se bas kuzi. Stavljam ih svako malo na prsa da probaju navuc al mislim da cu probat onaj power pumping ili kak se vec zove. Bas mi je krivo jer one bas vole cicati, uvijek ih tak mogu smirit. Vuku jadne na prazno al trude se... Jedino kad je bas jaka glad u pitanju onda podivljaju na cicama. 

url=https://lilypie.com][/url

Grizli
    28. OĆŸujak 2020. 17:19

Losa vidis ja to povetala samo sa talijanskim jer oni tako zovu obican griz psenicni i to je to. A znam sa faxa da je to durim psenica pa reko bolje da upozorim cure da procitaju deklaraciju nego se zezu. Nisam znala da usa tako pise za krupice. Zanimljivo!
    Lavice ne znam dal je skok al mi se bas poklopilo ista situacija danas kao i pred 3 tjedna. Ona zadrijema na 3 - 5 min, onda njurga, place al ne ono ko da joj je j nesto nego samo nesto bezveze na pol glasa, samo bi na rukama bila i drzi poluzatvorene oci. Prosli put je htjela stalno biti na cici. Ovaj put doduse ne al kad ju uhvati glad pocne vristat, a inace nije takva. Pa sam pretpostavila da je to to. Mjerila joj temp nema pa valjda je do toga ne znam sto bi drugo bilo.
    Petra i Damnarexx drzim fige da sa cikama bude sve ok da se ne smanji mlijeka.
    Mi bili upravo 2h u setnji uz more. Ne zelim vam stavljat sol na ranu, al bas nam je svima godilo. Cak se i ona donekle umirila iako je svaki toliko negodovala i sve joj je smetalo od voznje po kamencicima do sunca u tom trenutku, a vec u drugom sve super. đŸ€·â€â™€ïž Mooozda al samo mozda uspije sad zaspat kako treba. 

• Uključi se u raspravu, znaĆĄ da ĆŸeliĆĄ!

Zdravo! Čini se da uĆŸivate u raspravi, ali joĆĄ se niste prijavili na račun. NemaĆĄ korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.