ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    29. Ožujak 2020. 09:49

aaa sat! Ja isto gledam kako je 9:45 😮😁
    Sta je grizli, strah te da ne prestane spavat noć? 😛
    Znam kako ti je.. mi opet sasvim solidni, možda se ne bi ni probudila da se ja nisam zabila u krevetić kad sam se vraćala s wc-a 🙈
    Ugl. spavala od jedno 21 do 2:45 pa od 4 do pred 15 min 

[/url

DeeDee
    29. Ožujak 2020. 10:06

Pišem gluposti, tek mi se kuha kava 🙈..od 21 do 4:45 pa od 6 na dalje..
    Damnarexx, se Elin smirila? Moja noćas i jutros, da pokucam u nešto tvrdo, skroz mirna. Guguće i smije se.

[/url

29. Ožujak 2020. 11:19

Moj malac isto postao manje spavalica. Sad se oko pola 5 budi i jede pa nastavi do nekih 8 spavati. Sad mu po noci dam dohranu jer ju brze spremin nego da mlijeko grijem 
    Jeste vidjele da su next online shop privremeno zatvorili. A ja baš trebam pidžamice 68jer ssm skuzila da su mu nanogicama sve 62 premale  Ne kuzim sinsay webshop pa cekam da javite isjustva. Ispod neceg sto meni izgleda kao 2 pidžamice piše "Kombinezon bez rukava" bez mogucnosti odabira boje  

skoljka
    29. Ožujak 2020. 12:32

mom12 imam pitanje, ti si pisala da ti je pedijatrica rekla da kat ti je beba imama zatvor, da prokuhas vodu sa zlicom secera i napravis caj od kamilice. Jel mialis na cajnu zlicu secera i jesili li stavila obicnu filter kamilicu? Koliko si bebi dala, svu tu kolicinu da popije ili manje?.
    Ili ako neka druga zna da mi napise tocno, maleni 3 dana ne kaka, a vidim da ga to muci, napinje se i da prducne. 

Lavica27
    29. Ožujak 2020. 12:38

Losa imam teoriju ili da su za 55 kn dvije pidjame u paketu (vise nanje sve su im krivi nazivi) ili da jenostala samo jedna boja (al deuga bi bila prekrizena🧐 Jer npr mickey pidjama jedna je 39 kn a disney stvari su svugdje uvijek skuplje pa mi ima smisla da je jedna pidjama 27kn. Cuj ti matematike🙈🙈
    Skoljka ako se ne varam tvoja beba je iskljucivo dojena? Sasvim je normalno da ne kaka tri dana i ja mu nebi kamilicu davala ili bilo koju tekucinu. Stavljaj gau polozaj za kakanje nakon budjenja,masiraj trbuscic grijanom tetrom pa ces vidjeti. Moja kcer cca po 5 dana nebi kakala. 

skoljka
    29. Ožujak 2020. 12:48

Lavica27

Losa imam teoriju ili da su za 55 kn dvije pidjame u paketu (vise nanje sve su im krivi nazivi) ili da jenostala samo jedna boja (al deuga bi bila prekrizena🧐 Jer npr mickey pidjama jedna je 39 kn a disney stvari su svugdje uvijek skuplje pa mi ima smisla da je jedna pidjama 27kn. Cuj ti matematike🙈🙈
    Skoljka ako se ne varam tvoja beba je iskljucivo dojena? Sasvim je normalno da ne kaka tri dana i ja mu nebi kamilicu davala ili bilo koju tekucinu. Stavljaj gau polozaj za kakanje nakon budjenja,masiraj trbuscic grijanom tetrom pa ces vidjeti. Moja kcer cca po 5 dana nebi kakala.

Dajem mu navecer pola obroka dohrane. Ostako je dojenje. Al on se bas napinje, kad hoce prdnut napne se vrisne pa onda uspije, bas ga muci, pa sam zato mislila probati. Masiram ga ali se ne desava nista

DeeDee
    29. Ožujak 2020. 12:54

Školjka za isključivo dojenu bebu je do 10 dana skroz normalno, a neki pedijatri toleriraju čak do 3 tjedna. Moja ti sad uglavnom kaka svaki četvrti dan, isto se zna dosta napinjati i mučiti. Ja do 10 dana ne bi niš davala.. bitno da prdi jer znači da crijeva rade. Mojoj paše položaj za kakanje, tiger on the branch i masiranje trbuščića.  I kompot, puno kompota u koji ubacis suhe šljive ubrza situaciju :)

[/url

DeeDee
    29. Ožujak 2020. 12:55

skoljka

Lavica27

Dajem mu navecer pola obroka dohrane. Ostako je dojenje. Al on se bas napinje, kad hoce prdnut napne se vrisne pa onda uspije, bas ga muci, pa sam zato mislila probati. Masiram ga ali se ne desava nista

I mi imamo takvih dana da, a kad uspije sreća najveća 😁

[/url

• mom12
    29. Ožujak 2020. 13:10

Ja bi uronila i izronila filter kamilice dva tri puta i stavila secera al ne previse kao zilicicu al ne prepunu...nije tila pit pa sam kad je ohladnila dala...al samo jednom jer nevalja djecu davat caj...i taj dan kad sam joj dala pokakila se po noci

Grizli
    29. Ožujak 2020. 13:12

DeeDee kako si me skuzila 🙈 da se bojim da ce prestat biti tako lijepo. Mojanfino zaspala oko 21, ja sam junprobudila u 4... Cicanje i presvlacenje do 5 i onda spavanje do 7 pp zimskom vremenu. I bas se nadam da nece imati faze promjena ritma. 🤪
    Cure do kad se daje Biogaia? 
    Losa isla ja vidit taj sinsay... Ja mislim da su ti to 2 komada u paketu tj sve to sto je nacrtano kad nema izbora boje. Jer mi nema bas logike da im je 1 bodij 69 ln, a npr kombinezon 54 kn. Bar ja to tako bi kalkulirala si. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.