ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    25. Ožujak 2020. 03:29

Za potrese su rekli jos 2-3 mjeseca da ih ocekujemo  Hvala Bogu da smo otisli...

• Stelle123
    25. Ožujak 2020. 03:39

Mikio ovdje imas pasivne vjezbice za hipertonus.iako i mene muci sad ovo stanje za vjezbanje
    http://trudnocaizdravlje.rs/hipertonus-kod-beba-sta-jos-moze-pomoci-pored-vezbi-vas-defektolog-somatoped-trudnoca-i-zdravlje/
    Pat pat se dugo ceka.

url=https://lilypie.com]

Grizli
    25. Ožujak 2020. 04:28

Petra jakao mi je drago da ste doma. Cuvjate se!
    Do kraja izolacije budemo bankrotirale sa tim online narudžbama 🤦‍♀️. Nema sta nisam narucila vec od bofrosta do knjiga... 
    Moja opet odgulila 8h sna i sad cicanje! Super dok traje bas mi je ljjepi moram priznat i voljela bi da je svima vama takva noc. 

DeeDee
    25. Ožujak 2020. 06:12

Grizli opet se prate ove naše kokice 😊😊😊
    Jučer je bila budna cijeli dan, ali doslovno. Ako je spavala sat vremena od ujutro do navečer ukupno, puno sam rekla..baš smo imale možda najaktivniji dan do sad, nema šta nismo radile. I baš je tražila da je se animira, tj. kad bi ostala sama bi nakon15 minuta počela plakat, na kraju sam zvala mamu da se poigra s njom da uspijem ručak skuhat 😀
    Ugl. Zadnje je jela u 19:45 i zaspala oko 21. Ja sam išla u krevet oko 23 i kao ma neću je budit ni za presvlačenje, probudit će se ona kroz sat, dva. Spavala je do 5:45 😮😮😮
    Naravno da ja kao ja oper ne mogu bit zadovoljna nego mi je prva pomisao bila, ajme u istoj peleni je oduvijek, i ajme šta ako je toliko gladna da nije mogla plakat 🙈
    Ali u redu je, shvatila sam da dramim bezveze😁.. presvukla ju, popišana pelena tako da sam je jedva digla, ali nije ništa propustilo, blažene tetre i dobri coveri, onda mi se počela smijati ❤️ pa sam ju malo masirala i vježbala nogice i sad halapljivo jede, mislim da će riješiti 140

[/url

mrgud_zg
    25. Ožujak 2020. 07:22

Jutro cure. Mi imali super noc. Kupanje hranjenje i zaspao oko 22. Budenje u 2:30 i u 6. To je super jer cijeli ovaj mjesec vodimo borbu sa spavanjem. Ah kad se sjetim kak je po 6 sati spavao prije mjesec dana 🙈😁. Mi smo ga taman kupali kad se streslo jucer 🙄
    Mi kak se ovih dana od stresa od korone i potresa nismo bas bavili s njim/vjezbali, stavim ga jucwr popodne u baby gym na trbuh a on tako prekrasno drzi glavu, i okrece. Prek noci je ojacao. Vise ne place na trbuhu. Bas sam bila sretna. I jos imam ono za zvakat za zzube. I to sam mu dala i prima s 2 ruke i stavlja u usta ❤️ Fakat se mijenjaju iz dana u dan
    Ja imam robe valjda do 2 godine 🙈 al zato nemam igracaka. Morat cu i ja u jedan online shoping 😁

samojed
    25. Ožujak 2020. 09:25

Petra petra super što ste kući i što su curke dobro
    Grizli Deedee pa zar je moguće dq bebice u komadu spavaju 8 sati ah kad li će ovaj moj doc do toga 🤔
    Eh cure treba mi pomoć malac mi dosta ima slajma u nosu čujem to i poslala sam muža da kupi fiziološku ali u apoteci mu dali kapi za nos zovu se sunce moje malo po jedna kap se stavlja ali tako nr mogu izbaciti sadržaj iz nosa kao rekli mu u apoteci da to se radi sa kapima ne znam dal da ja danas idem do apoteke  

25. Ožujak 2020. 09:49

Cure kad onda kojoj stigne narudzba iz Sinsay javite  Da pise tipa bodi bez rukava, a na slici bodi dugih rukava i jos njih 5  Ako je samo jedan onda su skupi... a opet nema mogucnosti da izaberes boju. Sve mi cudno...
    Moj dize glavicu no jucer kod pedijatrice kad ga je stavila na trbuh je legao glavom na stranu, rasirio ruke i ispruzio noge  veli ona- a meni se čini da samo nece. Prije toga ga je ono kao dizala za rucice ko u sjed i cijelo vrijeme drzao glavicu. Isto je poceo hvatati igracke no samo kad mu ih dam. Ne moze tipa uzet igracku koja je kraj njega.
    Ja nemam tolike strahove od potresa ili korone no bome imam od krize koja slijedi  I muz i ja smo u korporacijama koje su na takve krize osjetljive.

• Stelle123
    25. Ožujak 2020. 10:20

Mikio imas na Facu grupu Domace kasice za bebe. Tamo imas dosta uputa kako sto kad. 
    A kriza, ko zna sta nas ceka. Ne virujem da drzava bas ovo moze izdrzat. 

url=https://lilypie.com]

25. Ožujak 2020. 10:57

Stelle123

Mikio imas na Facu grupu Domace kasice za bebe. Tamo imas dosta uputa kako sto kad.
    A kriza, ko zna sta nas ceka. Ne virujem da drzava bas ovo moze izdrzat.

Ja se ne uzdam bas da ce drzava pomoc... a i zivimo u kapitalizmu tako da ni ne ocekujem. Pogotovo ne od naše  Riknut ce i međunarodne kirporacije. Ja sam u farmaceutskoj branši pa nitko ništa ne zna...

Grizli
    25. Ožujak 2020. 11:35

Samojed ne znam kako je moguce al ocito ja i DeeDee imamo srece sa bebama za sad sto se spavanja tiče. Moja je sa mjesec dana pocela spavat u komadu po 4-5h i sad svaki tjedan produzi malo tako da smo sad od cca 21 do 4 vec nekoliko dana +/- pola sata. Al zato cica bome od 1h prije nego zaspe i to samo jednu cicu koja poslije doslovno dodje na moju velicinu prije trudnoce. Pa izgleda smjesno jedna bude jedva jedinica, a druga cica bude solidna 3.😂 Nadam se da nece promjeniti previse nacin spavanja sad kad odrasta.
    Cula se sa pedi kaze da dodjemo na cjepljenje jer da je preporuka da se cjepe bebe do 1 godine normalno. Srecom ambulanta je van doma zdravlja pa necemo biti previse u kontaktu sa ostatkom. Pitala i za one kuglice u vratu pa je rekla da kad dodjemo ce vidit jer da moze biti normlno al i indikacija neke prehlade. Nadam se da ce sve dobro proci. 🤷‍♀️😱😳
    Losa mene brine i korona i potres iako sam u istri, a o poslovanju ne zelim ni razmišljati...Pravatnik sam i proizvodimo tzv luksuzni proizvod tj proizvode koje ljudi sad ni ne sanjaju da kupuju a kamo li narucuju. Mi nismo imali ni 1 jednu narudzbu od pocetka godine, a sezona nam je glavni prihod. Uopće ne znam sto cemo, a od ovih mjere mi se 💩. Nis koristi zapravo. Srecom ja sam na porođajnom, sestra ima mogucnost ici na bolovanje ako treba pa su bar 2 place manje na teretu al ostalo ne znam. Strasno ce biti kriza i losa situacija u svijetu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.