ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    24. Ožujak 2020. 20:44

Lavica27

Angelly

Zarica

Momhvala na info. Morat cemo zvati krizni stozer da vidimo sto napraviti jer se ne smijemo tu kretati s obzirom da nam tu nije prebivaliste…mi smo dosli ovdje prije restrikcija nadam se da ce imat milosti :/ zasad ga stalno stavljam na cicu, pijem puno vode, tusiranje u toplom. Nemam pojma, nadam se jos da ce se pokrenut mlijeko ali zasad nema rezultata.
    Mislim da mom malcu i smeta ova kuca. Odjednom pocne gledati oko sebe i energicno plakati, i tesko ga je umiriti. Jadnicak.

Losa, tek ce oni kasnije postat jako povezani s nama. Zasad vole sa svima biti i dozvoljavaju ti da se udaljis, ali to ce se promjeniti u drugoj polovini prve godine.

Kak mislis ne smijete se kretati, mislis po mjestu il za izac iz mjesta? Mi smo isto otisli u Vu a inace smo u zgu, i mislim da ti nece zabranit povratak u mjesto prebivalista

Kolko shvacam zarica ss ne planira vracat jos nego kretat po tom podrucju gdje je sad…

Dada, ostat cu tu na moru do daljnjeg. Zvali smo stozer pa su rekli da nam ne mogu dat propusnicu za kretanje jer nam je prebivaliste u Zgu pa nemaju ovlasti al da se slobodno krecemo u ducan i ljekarnu a da mozemo i do Splita ako zatreba. Bas do Splita necemo, neda nam se igrat s vatrom, tu u mjestu ima sve. Dali su nam kontakt ako budemo imali ikakvih problema. U svakom slucaju super. Ovdje nema zive duse, a i u ducanu su ljudi odgovorni, drze razmak, da ne spominjem da se tlo ne trese. Osjecamo se puno sigurnije tu.

Samo da mi jos to mlijeko nadidje. Drzte fige. Imam Novalac u niskom startu al nadam se da ce ovo forsiranje cice 0-24 urodit plodom.

Angelly, rekli su nam u stozeru da se uskoro necemo moc ni u Zg vratit vjerojatno, ali niti ne planiramo. 

• Zarica
    24. Ožujak 2020. 20:46

Petra, bas mi je drago da ste zatvorili to poglavlje. Sad ce sve biti lakse:)

• Zarica
    24. Ožujak 2020. 20:48

Btw i mi smo narucili Sinsay neku robicu. Bas me zanima. A iznenadila me i tvornica zdrave hrane. Imali smo veliku narudzbu u Zg i bez problema smo promjenili adresu na ovu na moru. Woohooo

Damnarexx 🌺
    24. Ožujak 2020. 21:59

Ja sam danas napravila narudzbu sa Sinsey online str, jedva cekam da dode😊 Uskoro smo na 62, a ja uopce nemam pidjamica.
    .
    Cak sam nocas uspjela spavati skoro pa 'normalno' plus budjenje svaka 2 i pol-3h radi hranjenja..ugl ja zadovoljna, uspjela sam se i odmoriti.
    Dan je isto dobro prosao, jedan potres u 7 ujutro al nije bio strasan iii covjek se opusti malo...unormali..i sjedimo na kaucu i evo ti ga, da ga ne zaboravimo🤯 3.7 jacine..bome se lijepo pod zatresao i sav strah, i grc se vratio. Mogu mislit kako bi ga osjetila na 12tom katu...
    Ne znam dokle..al ode nam psiha.

Damnarexx 🌺
    24. Ožujak 2020. 22:01

Petra drago mi je da ste doma!🥳🥳😍

Omerta
    24. Ožujak 2020. 22:03

Slazem se, evo na hrt4 upravo rekli 3 za redom su bila.. ne gine nam ptsp.  Ja se vec na svaki slican zvuk trzam.. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

24. Ožujak 2020. 22:25

Nijemi jasna c8jenana sinsay stranici... npr pisebodi zabebe 69kn i gore na slici 5 bodica. Jel to cijena za svih 5 ili samo jedan? Nemaopis nigdje

Damnarexx 🌺
    24. Ožujak 2020. 23:23

LoSa84

Nijemi jasna c8jenana sinsay stranici… npr pisebodi zabebe 69kn i gore na slici 5 bodica. Jel to cijena za svih 5 ili samo jedan? Nemaopis nigdje

Ja mislim da da🙈🙊

• mom12
    25. Ožujak 2020. 00:09

I ja sam gledala al mislim da nije svih 5 ne vjerujem...jer kad su 2 pise tipa 2 bodica 54 kune...a kad ih je 5 ne pise...ja mislim da su boje to...

• Zarica
    25. Ožujak 2020. 03:27

LoSa84

Nijemi jasna c8jenana sinsay stranici… npr pisebodi zabebe 69kn i gore na slici 5 bodica. Jel to cijena za svih 5 ili samo jedan? Nemaopis nigdje

Meni nisu jasni ni proizvodi. Pise bodi kratkih rukava, a na slici dugi Mislim da je ovo pojedinacna cijena...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.