ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samojed
    22. Ožujak 2020. 00:16

Naš bebac spava u krevetić od kad smo došli kući čak mu nekad mi dosdimi unervozila de i kad ga ostavimo u krevetić on se smiri 

• mom12
    22. Ožujak 2020. 00:27

Ja se nadam da cu odrzat bar ova dva obroka...onda kad dode kruta hrana valjda cu ostat sa ova dva moja dojenja....pa bi se boljie osjecala...😏😏...cure jeste vi vidile od hippa kao first selemolina kao od 4mj...mjesa se sa vodom....ima u sebi ad i kao neke zitarice...

• mom12
    22. Ožujak 2020. 00:39

*semolina

Lavica27
    22. Ožujak 2020. 03:39

Samojed inace identican uspjeh bi inala da si mu na vrh dude stavila sab simplex koji jr sladak(generalno se umire kad im stavis kap na dudu). Slazem se s ovime sto pisu LoSa i Red fox,nije za zezat se. 
    Tako smo u grupi kad sam prvi put bila trudna imali curu kojoj se svekrva ubsvasta mijesala i cuvala malog s 4 mjeseca i dala mu da jede vrhnje,kao pa njena djeca su pila kravlje mlijeko od 4.mj gdje je problem🙈🤦‍♀️
    Mikio pise svasta svugdje,vjeruj mi. A i zene svasta pricaju,a svaka beba je individualna. Ovo kod Lose je sretna iznimka. Mojoj frendici je od 2.mjeseca svo troje spavalo cijelu noc. Evo moju kcer si nahranio (u ovoj dobi),stavio u kinderbet i bio bi mir do 3 ujutro. Isto je iskljucivo u kindacu spavala insa 3 mjeseca smo ju prebacili u njenu sobu (!!) Koja je dvije sobe od nase udaljena. Sad tp nemogu zamisliti. Pod jedan mali mi je stalno po rukama jer eto,nakon bolnice nisam mogla odoljeti da ga ne dižem na svako plakanje, kad ga navecer stavim u kinderbet nakon hranjenja to je urlanje i treba mu da zaspi po sat vremena (naravno na cici) i kad zaspi prebacim.ga krevetic uspjesno gdje spava do prvog nocnoh budjenja (1-2). Poslije ga je sve teze vracati u kinderbet. Nakon 2-3 pokušaja odustajem jer mi se kcer budi u 6.15-6.30 i pokusavam se bilo kako naspavat pa samo idem linijom manjeg otpora. Svega svjedna al preumorna iako znam da cu uskoro ispravljati krive drine... Tako da svi sa dobrom djecicom,vjerujte velik udio je i u njima.
    Mom12 ja ti nisam te zitne uopce za prve obroke koristila. Krenula sam sa 5.5mj sa batatom (sezonski). A dok ti predje na dva obroka sisanja samo proci ce par mjeseci....

Grizli
    22. Ožujak 2020. 04:24

Ja mogu samo potvrditi da je med opasam alergen. Ja nisam na med alergicna al sam na veliki broj biljaka i imam reakciju ako je i malo tog peluda unutra. Reakcija je bas ruzna i opasna jer se gusim, tako da ja ni sad ne jedem med od straha da njoj ne nasteti. A kad ga i jedem onda je to samo od svekra za kojeg znam da ne moze imati polen biljaka na koje sam alergicna i to je 1 zlica vrhunac mi.
    Lavice slazem se da uvelike sve ovisi o bebi. Ja sam 100 put rekla da sam sretnica jer imam bas dobru bebu. Možeš ti na glavu se postaviti al kad si umoran sve moze samo da sklopis oci.

Damnarexx 🌺
    22. Ožujak 2020. 07:43

Cure jeste dobro???
    Znaci usrali smo se! Mala nas je zezala do 20 do 6 i taman smo zaspali tih 40min u polusan i jebeni potres🤯🤯 na 12.smo katu, sve se ljuljalo...cjeli stan. Razbilo nam ladicar od nje, s police su stvari pale. Nista strasno srecom...sad smo svi izasli van, popucali su malo zidovi od hodnika u neboderu.
    U autu smo, na otvorenom parkiralistu ..i cekamo sta dalje😢😢

DeeDee
    22. Ožujak 2020. 08:16

Damnarexx šta stvarno potres i to tako jak?!?? Đizs, baš je fino krenulo..
    .
    Ona je sva neka nemirna, možda osjeti potres na daljinu kao životinje :D jela je u 4 i poslije nikad zaspat, na kraju smo ovaj moj i ja zamjeni mjesta u krevetu oko 6 pa ju je on držao za ruku, ljuljao krevetić i na kraju dignuo pa je na njemu zaspala.. ja se digla izdojit i nazad u krevet, evo oni se hrane.. idem čitat o potresu, ja se toga ful bojim, sreća pa se kod nas nikad ne osjete. Nadam se da je ladičar jedina šteta na forumu i da se neće ponavljati 😏😏😏

[/url

MaRe
    22. Ožujak 2020. 08:32

Nadam se da sta sve dobro 🤞
    Mi smo spavali ko topovi do 8 sati..mali se najeo u 5 i prvi put da se nije u 6 probudio nego odspavao do 8 🥰🥰
    I onda se probudim i vidim poruku od legice iz zg za potres..samo jos i on falio.

DeeDee
    22. Ožujak 2020. 08:32

Ajme baš ružne slike 😳😳😳😳

[/url

Damnarexx 🌺
    22. Ožujak 2020. 09:12

Kaos je u gradu. Ja izdajalicu nisam uzela, ko zna kad cemo se moc vratit..😔 sve je kao u filmu.
    A koliko ce sad oboljelih biti...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.