Grizli i ja imam taj problem… Ja se razbudim da nju nahranim, presvucem, vratim spavat i nema sanse da ja zaspem odma, treba mi bar pola sata a nekad i vise. Danas sam tako u pola 6 nakon cicanja ostala budna, oprala ves, peglala… I onda kad se ona probudila u pola 8 sam ja bila opet za spavanje 🤣
Jel koja od vas cijepila bebe na rotavirus? Jeste imali kakvih nuspojava?
Mi jucer cijepili, za sad sve ok, jedino se ja bojim za nas da mi ne pokupimo rotu sad… To nas pedijatrica upozorila, nisam razmisljala da se to moze desit… 🤦🏼♀️
Zasto bi to sada bio veci problem? Mi planiramo isto to cijepljenje iduci tjedan.
Kad se bebani cijepe protiv rote onda ona kroz 10 dana izlazi iz bebina sistema kroz kakciu pa zato treba pojacana higijena ruku xD al obzirom na stanje s koronom mislim da ionak svi ekstra peremo ruke
Mare ma zeza na obje nema kod nas pravila. Nekad jede super nekad place, onda to potraje jer ga umirim dudom kad se zagrcne pa ajmo ispocetka. Imam stalno jednu bocicu izdojenu u frizideru za neke krizne slucajeve pa mijenjam svakih par dana frisko, al u principu samo cicu forsiram i nedam se 🙈😂
Mikio mi smo cijepili u ponedjeljak, za sad nikakve nuspojave. Glupo mi je kaj to cjepivo tak kratko traje, cca 2 godine cini mi se. Al kao najopasnije je za bebe da dobiju zbog dehidracije
Pozdrav curke
Danas su joj uveli jos jedan atb, intravenozno, za svaki slucaj da pokriju sve moguce bakterije jer je jako mala.😓 Ona bolje jede definitivno i opcenito je bolje, zivlja je, promatra nije da samo spava. Muce ju crijeva, valjda od sumameda. Sinoc me muz zvao da se drugoj nos zastopao pa se sad bojim da nece i ona zavrsit tu.🤦🏻♀️ Rekla je dr da joj danas samo cisti nos fizioloskom i inhalira sinomarinom pa ako se ne poboljsa do navecer da ju dovede. I jedan i drugi smo koma... S tim da je njemu definitivno gore. Jos od ponedjeljka curka doma i trebala bi nastavu pratiti prek hrt-a a kak ce to uz bebacicu i malca nemam pojma. Ja sam se nadala da cemo u utorak mozda doma, jer u pon prima zadnji sumamed al kak su joj sad uveli jos ovaj atb tko zna koliko cemo biti tu. Nikome od nasih (mislim na starce) nismo ni javili jer bi ubili jos i oni sa svojim pozivima i milijun savjeta dobronamjernih.
Ovo je grozno ovdje... Sve je puno bebaca, a dosta ih je bez roditelja ovdje i slusati kako zazivaju mame je nesto prestrasno. Sestre se stvarno trude i super su s klincima ali... 😪😪😪😪
Eto... Malo depresivnog javljanja od mene... Zelim vam bolji vikend od mog 😘
url=https://lilypie.com][/url
Ja cu cijepiti protiv rote jer imam vrticko dijete doma,al kcer nisam cijepila jer sam se trudila izbjegavati dodatna cjepiva. Generalno crijevne viroze oni prehodaju uz koju sumnjivu kakicu i manje teka, a nas roditelje kad uhvati tri dana ne znamo za sebe,iz iskustva.
PetraB pretpostavila sam da ce joj dodati jos koji lijek jer je malena i da izbjegnu ne daj boze sepsu,zato su mog filali sa tim antb silnim. Od toga mi je narasla gama GT 600 po otpustu) i sad to moramo kontrolirati da li je od antb iki nesto s jetrom ne stima iako su sve ostale u parametrima vrijednosti. Nadam se da ce se sve brzo rjesiti, srecom ti si uz nju
Joj Petrice drži mi se, nadam se da maleckoj koja je s tatim neće ništa biti.. 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Ovo za bebe je užas, u jednoj Slavonskoj bolnici je bilo mama koje poslije poroda odu doma tu noć i sestri ostave bebicu, što je meni grozno.
Ja cu cijepiti protiv rote jer imam vrticko dijete doma,al kcer nisam cijepila jer sam se trudila izbjegavati dodatna cjepiva. Generalno crijevne viroze oni prehodaju uz koju sumnjivu kakicu i manje teka, a nas roditelje kad uhvati tri dana ne znamo za sebe,iz iskustva.
PetraB pretpostavila sam da ce joj dodati jos koji lijek jer je malena i da izbjegnu ne daj boze sepsu,zato su mog filali sa tim antb silnim. Od toga mi je narasla gama GT 600 po otpustu) i sad to moramo kontrolirati da li je od antb iki nesto s jetrom ne stima iako su sve ostale u parametrima vrijednosti. Nadam se da ce se sve brzo rjesiti, srecom ti si uz nju
Njoj je jucer vec radjen uzv abdomena jer joj je povisen bilirubin i jedan jetreni enzim a kako nam malac ima onu genetsku bolest koja napada jetru (stalno su mu poviseni jetreni enzimi), postoji mogucnost da ima i ona. 🤦🏻♀️ Tako da cemo vjerojatno na testiranje kad ojacaju curke malo.
Da, stvarno sva sreca da mogu biti s njom jer mislim da bi ispalila na zivce da sam doma. Samojed ne mogu ni zamislit sto si prolazila. Kako je sad bebac?
I ja razmisljam o roti za njih dvije, prevenar nam je ionako u kalendaru iako da i nije i njega bi cijepila a imat cemo i gripu od dodatnih jer to moramo svi zbog sina. Inace, kcer nisam nikad sa dodatnim cijepila jer sam smatrala da nesto moraju i preboliti k vragu... 🤷🏻♀️ Jedino protiv vodenih necu.
url=https://lilypie.com][/url
Petra moj ti je prva tri dana (ili pet) dobivao sumamed u inkubatoru i sumnja na povisene jetrene je bas zbog sumameda, i bio je povecan bilirubin tri tjedna. Uzv abdomena tri puta sasvim uredan,tako da im je to od sumameda sigurno,ne brini,i nama su sto bolesti jetre u korelaciju dovodili (kronicna ciroza jetre, nesto sa alfa1 tripsinom i ovu cisticnu) al kako mi je LoSa rekla, postave sto dijagnoza i na kraju sve pobiju. Za vodene se slazem...
Mikio nije imao proljev, ali je imao jwdnu kakicu neke cudne boje skoro smede (drugacija nego ikad do tad) al mi smo ti se cijepili sve skupa isti dan. Pa sam ja zakljucila da mu se to organizam cistio od svih cjepiva.
A nama je pedica rekla da ak sobiju rotu tak mali da ide obavezno hospitalizacija. Tog cjepiva me nije strah pa Ajde. Pitala sam dal bi kaj drugo preporucila od neobaveznih pa je rekla da ne
Petra vi stw zbilja sve takve lavice 💪 drzte se i drzim fige da sto prije budete zdrave i cim prije pustene kuci ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji