Mi na babylove 3 i odlicne su nam. Propuste samo kad fulamo sa zamatanjem. Znaci izdrze cijelu noc. Tipa od 9 navecer do 8 ujutro se zna zalomit.
A ne znam, meni je jasno da vlada panika. Ocito su ugrozeni najvise stariji i bolesniji, ali svi imamo nekog takvog (npr roditelji) i ne razumijem zasto bi to znacilo da treba odmahnut rukom. Da ne spominjem da se uzasavam ovih scenarija koje Grizli spominje. Takodjer podacima iz Kine ne znam ko uopce vjeruje. Italija je druga prica i tamo je na malo vise od 15000 zarazenih oko 1200 umrlih. Pa mislim. Da ne spominjem brzinu sirenja zaraze. I onda te treba bit sram ako kazes da te strah.
Ne treba sirit paniku, ali bome trebamo bit svjesni s cim imamo posla.
Mi ga i dalje po noci na bok stavljamo, cak i u vreci, a po danu kak zaspe. Mislim da bi mogao komotno na ledjima po noci s obzirom da mu je glavica ionako uvijek na neku stranu, ali ovak smo mirniji.
Negdje sam procitala da se s Koronom moze normalno dojit. A mislim da sad u bolnicu idu samo oni kojima se zakomplicira, ostali se lijece kuci u samoizolaciji. Panika je zbilja prevelika, a objektivno 90 posto ljudi nece biti nista, niti ce imat ozbiljnije simptome. Mi imamo ducan ispred kuce, toliki mi je radijus kretanja trenutno.
url=https://lilypie.com]
Ne znam koja je za vrecu pitala. Moja od kad u njoj spava je na leđima, glavu bocno drzi i to najcesce i ako zaspe na lijevu stranu nadjem je na kraju na desnu. Na bok ju stavim samo ako ne podrigne, al onda ju moram podbociti rucnikom ledja i trbuh, jer mi se neki dan okrenula prakticki skroz na trbuh pa me strah da se ne ugusi tako ako se okrene u snu. I samo s time je pokrivena, ispos vrece samo bodij i carapice tanke na nogicama + siroko povijanje. I super spava od kad nije previs ubundana. Jedino joj dlanovi znaju biti hladni al dok se ne budni mislim da joj ne smeta.
Za dojenje sa koronom su rekli sa se preporuca nastaviti ako dojilja moze s time da treba biti oprezan dodatno da se beba ne zarazi. Mlijekom se ne prenosi virus.
Cure jel vi uspjevate nac u ljekarnama K1D3 kapsule one Babytol? Mi opet muku mucimo za ih naci po ljekarnama.
Ajme meni, ja i mm zaspali ko top. Nemam pojma kolko je mali plakao dok mi nije doslo do mozga da mali place od gladi😮 Znaci cujem ga u polusnu al nikak mi nije dolazilo do mozga, sam sam odjednom rekla: Pa on je gladan! :D
Stetno nocna!
Petra, kakvo je stanje?
Samojed, kako tvoj mali? Jel dobro podnio sve one dane u bolnici?
Ne znam koja je za vrecu pitala. Moja od kad u njoj spava je na leđima, glavu bocno drzi i to najcesce i ako zaspe na lijevu stranu nadjem je na kraju na desnu. Na bok ju stavim samo ako ne podrigne, al onda ju moram podbociti rucnikom ledja i trbuh, jer mi se neki dan okrenula prakticki skroz na trbuh pa me strah da se ne ugusi tako ako se okrene u snu. I samo s time je pokrivena, ispos vrece samo bodij i carapice tanke na nogicama + siroko povijanje. I super spava od kad nije previs ubundana. Jedino joj dlanovi znaju biti hladni al dok se ne budni mislim da joj ne smeta.
Za dojenje sa koronom su rekli sa se preporuca nastaviti ako dojilja moze s time da treba biti oprezan dodatno da se beba ne zarazi. Mlijekom se ne prenosi virus.
Cure jel vi uspjevate nac u ljekarnama K1D3 kapsule one Babytol? Mi opet muku mucimo za ih naci po ljekarnama.
Mogu ti ja poslat, neotvorena kutija. Ja bila kupila pa mi pred rekla da ne davam
[/url
I ja imam pola kutije, pa ako zelis posaljem 😊 mi smo presli na Oleovit.
Grizli zasto Oleovit ne koristis? Puno ga bebe bolje toleriraju. I zasto siroko povijas? To su ti rekli na kontroli kukica? Meni je nekoliko doktora (ukljuvujuci neonatologa, gizijatra) reklo da za tim nema potrebe ako se ne pokaze na uzv-u da je neki problem. A i onda su puno ucinkovitije vjezbe. Jedino su mi moja patronazna i jefna stara sestra rekle da se siroko povija do 3 mj ili do uzv-a. No to je neka 30 god stara preporuka.
DeeDee pa ako ti ne treba mogu kupiti od tebe. Taman mi jos 1 kutija treba do 12 tt kako je rekla pedica mi da joj to dajem. Kod nas nigdje nema za kupiti pa ja kad pol kutije potrosimo krenem u potragu.
Losa pa na kontroli me pitala jel joj dajem kakav d vitamin rekla sam to da joj dajem i da super podnosi. Nema grceva i lako mi je za dat joj. Ona to sa zadovoljstvom polizucka. Pa nisma htjela mjenajat vec kad joj ne stvara nikakve probleme. Plus toga sto joj ja moram davat K1 jer ona je iskljucivo dojena pa posto nema niti jedan obrok AD da je to bolja opcija od oleovit kapi koje su samo D vitamin. A siroko povijanje samo preko noci ima. Tokom dana je bez, al kako bas nije odusevljena vjezbicama pa vis eih ne radim nego radi onda tako nam rekla.
Jutro svima :)
Mi smo imali prvu noc da nije odspavao s redovnim budenjem u 1 i 4 nego se budio svakih sat-sat i po...u biti imam osjecaj kao da nije ni spavao xD
Samo smo papali,podrigivali,mijenjali pelene i pricali xD Mali covjek se naspavao cijeli dan pa mu falilo price i sise. Na kraju sam ga u 4 uzela kod sebe u krevet pošto je muz jos navecer pobjegao u dnevni od nas, mali prdi,ja hrcem 🤣🤣🤣
.
Hvala svima na savjetima oko vrece...super je odspavao u njoj ono malo sto je spavao 🙂
.
Sad je zaspao a ja idem jesti jer sam gladna kao vuk pa mi se mozda posreci da i ja ubijem oko 🙃
Sortiraj odgovore
Najstariji