Ne kod nas ludnica bas krajnje. Ocekujte i u drugim regijama ovo jer mislim da ce sve ovako završiti panicno. Mm ide danas u nabavku pelena i jos nesto sto fali nam doma nista extra previse, ako uopce ičega nadje više i dogovor je da 15 dana ne primamo nikog i ne idemo u trgovine po nista. Dakle ljudi su stvarno nenormalni, fascinira me debil koji kod nas je testiran nocas i ima koronu. Trebao je biti u samoizolaciji al eto on otisao do kauflanda, u kafic na kavu i ne zna se di sve. Mene iskreno nije strah korone kao bolesti nego razdvojenosti od malene ako jedna od nas dobije to sranje. Dobila info od pedice da bebe ako mame dojilje obole moraju ostat doma bebe sa 1 samo osobom iz obitelji ili idu s njima u inkubator. Jadno dijete. Svima sam zabranila da dolaze k nama jer ekipa je neodgovorna.
Mi isto mislili imati kratenje u 4.mj pa smo bas danas otkazali sve do daljnjeg, previše imamo ljudi iz vih dijelova hrvatske koji bi trebali doc pa nam se ne riskira bas.
Za uzv kukova imamo 27.3 niko nista jos nije javljao, a 25.3 imamo 2.pregled i cijepljenje. To ne znam ni dal budu otkazivali preglede i cjepljenja mislim nekako da to nece.
Mrgud meni se dobrima pokazale puffies, babylove, violeta, huggies, lupilu od lidla... Jedine koje mi ne pasu su pampers premium care, dok obican pampers je ok i super drzi, od bipe i od mullera robne marke isto joj ne pasu jer su za bebe sa debljim nogicama. Najsretiji smo sa babylove i violeta s time da violeta je veca pa 2 joj je jos velika.
Cure kako je krenilo necemo nista isprobavat kupit cemo sta stignemo😞😞🙈🙈😅
E da i hippove su super... Ma nacelno nama su za sad sve drzale i izdrzale osim od mullera koje su joj dosta siroke oko nogica pa zato joj pustaju.
Mi smo isprobali tetu violetu, pampersice, babylove, lupilu iz Lidla, pufies i od nekog bili dobili Lumpi iz Konzuma te su užasne, živa plastika, pampersice nam prošle nekolicinu puta po noći (dakle 3 sata nisu izdržale), ove babylove su mi najmekše i dobre su!
Mi smo na Pamper PC i mislim da ćemo i ostati..Baby love mi nije los al vidjet cemo kad bude veći.
Mi smo na Babylove dvojci i ostat cemo jos. Te i puffies mi bile najbolje i s kceri. I Helen harper.
Mali nije kakao od prekjučer...sumnjam da je od Aptamila Comfort. Samo prducka🤔 Trbuh ko bacva.
Meni su pampers pc stvarno ok. Propustile ukupno 2 puta al to kad je bio pokakan do grla. I 1 je fakat smrdila, 2 mi sad uopce ne smrdi. Moj ima jace noge i prcastu guzu i njemu su babylove preplitke. Probali smo i lupilu i pumpi al meni taj prvi mjesec njegova zivota tak i magli ko da sam na nekim drogama bila, uopce se ne sjecam pol stvari 🙈
Probali pampers pc, violetu, babylove, beutybaby. Sve su nam ok 🤷🏻♀️ pampers smrdi kad se beba popiški, ali su kvalitetne pelene. Violeta su mi jedino čudne oko nogica, ne promoče, ali kakica uvijek dođe do ruba, bo.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Hvala cure za ovo za mrlje, budem bas kupila ovo iz lidla i nadam se da bude otislo 🤞
Od pelena, mi smo na babylove 3 i dobre su mu. Trenutno koristimo pampersice active baby jer smo ih dobili i one su mi cist oke. I helen haper iz kauflanda smo koristili i dobre su, al kolko sam skuzila nema ih vise
Ps ne znam jeste vidjele u lidlu od cetvrtka ima oblekice za malce, a u pepcu od jucer su 3x bodija 34,90 🙈 moram mm-a poslat po to 🤭
Mi smo na Babylove dvojci i ostat cemo jos. Te i puffies mi bile najbolje i s kceri. I Helen harper.
Mali nije kakao od prekjučer…sumnjam da je od Aptamila Comfort. Samo prducka🤔 Trbuh ko bacva.
Probali pampers pc, violetu, babylove, beutybaby. Sve su nam ok 🤷🏻♀️ pampers smrdi kad se beba popiški, ali su kvalitetne pelene. Violeta su mi jedino čudne oko nogica, ne promoče, ali kakica uvijek dođe do ruba, bo.
Vjerojatno je od Aptamila, nama je bila po jedna kakica dnevno od Bebimila, sad nekad bude 5,nekad 1, al se do leđa pokaka, i ako bude zelenkasta be brini se.
Sortiraj odgovore
Najstariji