ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    14. Ožujak 2020. 08:49

Grizli pusti mi neki kontakt pa ti se javim da dogovorimo :)
    .
    Mi imale super noć, jedno hranjenje u 3:30 i onda spavanje do 8:30 🥳🥳
    Njeno, meni se nije spavalo pa sam se zabavljala s mašinom za robu i s izdajalicom i malo počistila kuhinju 🙈

[/url

Lorena94
    14. Ožujak 2020. 09:09

Jutro drage moje, ja prijavljujem neprospavanu noć, samo je kenjko ibspavao bi pored mene u krevetu, pa uz sve to nam prošlo sve kroz pampersicu 😫 nadam se da cu danas malo odspavati kad i ako on bude preko dana spavao

kl1v
    14. Ožujak 2020. 09:20

Grizli

Ne znam koja je za vrecu pitala. Moja od kad u njoj spava je na leđima, glavu bocno drzi i to najcesce i ako zaspe na lijevu stranu nadjem je na kraju na desnu. Na bok ju stavim samo ako ne podrigne, al onda ju moram podbociti rucnikom ledja i trbuh, jer mi se neki dan okrenula prakticki skroz na trbuh pa me strah da se ne ugusi tako ako se okrene u snu. I samo s time je pokrivena, ispos vrece samo bodij i carapice tanke na nogicama + siroko povijanje. I super spava od kad nije previs ubundana. Jedino joj dlanovi znaju biti hladni al dok se ne budni mislim da joj ne smeta.
    Za dojenje sa koronom su rekli sa se preporuca nastaviti ako dojilja moze s time da treba biti oprezan dodatno da se beba ne zarazi. Mlijekom se ne prenosi virus.
    Cure jel vi uspjevate nac u ljekarnama K1D3 kapsule one Babytol? Mi opet muku mucimo za ih naci po ljekarnama.

Ako ne možeš naći kapi ne opterećuje se. Kupi  d3 od plivit.  Ili nazovi pedicu u ponedjeljak i pitaj za savjet. Ja sam ih nasla u ljekarnama filipovic,  ali mali ima takve grceve da je dr rekao da mi uzmemo d3

Grizli
    14. Ožujak 2020. 09:24

DeeDee mozea mi poslat svoj mail na moreisol32@gmail.com pa se dogovorimo da tu ne lijepimo podatke ipak zbog GDPR 😁
    Moja nakon papanja je fino zaspala al ja opet nisam mogla do 5.30, a onda se u 6.20 probudila za novu rundu. Ja ne znam kako da sebe uspavam, meni treba po 2h da opet zaspem. Imate kakav savjet? Mm predlaze da me tavom po glavi, pa pokusavam jos sto prije toga. 

kl1v
    14. Ožujak 2020. 09:25

Cure moje traju li vama babinje ? Nisam pametna ali najradije bih rekla ljudima da ne dolaze.. dok se situacija ne smiri. 
    Mi smo imali budnu noc..luda sam više.  Sad ga nunanja u foželji jer nemam snage za ništa.  Za ru čak ću pile i povrce u vrećicu i u rol. Baš sam kod drogirana

mrgud_zg
    14. Ožujak 2020. 09:36

Necu puno hvalit da opet ne zacopram al moj je vratio neki ritam spavanja bar kolko tolko. Odspavao jucer popodne preko 2 sata. I nocas 4,5 sata u komadu. Ostalo i dalje hoce jest cesce neg normalno al ajde. O hranjenju necu. To su stalne borbe. Korak naprijed korak nazad, cica al uz borbu 🙄

DeeDee
    14. Ožujak 2020. 10:11

Grizli

DeeDee mozea mi poslat svoj mail na moreisol32@gmail.com pa se dogovorimo da tu ne lijepimo podatke ipak zbog GDPR 😁
    Moja nakon papanja je fino zaspala al ja opet nisam mogla do 5.30, a onda se u 6.20 probudila za novu rundu. Ja ne znam kako da sebe uspavam, meni treba po 2h da opet zaspem. Imate kakav savjet? Mm predlaze da me tavom po glavi, pa pokusavam jos sto prije toga.

Super mu je plan 👌😂
    Saljem mail :) 

[/url

DeeDee
    14. Ožujak 2020. 10:20

kl1v

Cure moje traju li vama babinje ? Nisam pametna ali najradije bih rekla ljudima da ne dolaze.. dok se situacija ne smiri.
    Mi smo imali budnu noc..luda sam više. Sad ga nunanja u foželji jer nemam snage za ništa. Za ru čak ću pile i povrce u vrećicu i u rol. Baš sam kod drogirana

Nama svi nekako spontano kuže i ne dolaze.. s mjesec dana smo kao počeli primati posjete ali bilo mojih par frendica, teta i sestrična.. sad kad se ovo zakuhalo mi se baš nikog ne prima doma, ali i oni koji su najavili su se sami odjavili do daljnjeg..

[/url

MaRe
    14. Ožujak 2020. 10:24

mrgud_zg

Necu puno hvalit da opet ne zacopram al moj je vratio neki ritam spavanja bar kolko tolko. Odspavao jucer popodne preko 2 sata. I nocas 4,5 sata u komadu. Ostalo i dalje hoce jest cesce neg normalno al ajde. O hranjenju necu. To su stalne borbe. Korak naprijed korak nazad, cica al uz borbu 🙄

E jel zeza na obje cice? Moj sad desnu bez problema prihvaca a lijevu di valjda vise curi primi-pusti-primi-pusti 🙄 a bas mi mrsko se izdajati, sad mu samo sisu forsiram. 

Grizli
    14. Ožujak 2020. 11:46

DeeDee 👍
    Kliv nama samoinicijativno ljudi odustaju od posjeta. Vecina ima ipak zdrav razum ocito.
    Mikio sta kad se beba cijepi mi nozemo pokupiti rotu od tog cjepiva ili inace mozemo pokupit? Nisam shvatila. Mi planiramo ju cjepiti za rotu zato me zanima. Al koliko sam shvatila kod odraslih ipak ne bude tako tesko kao kod beba. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.