ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    14. Ožujak 2020. 19:54

PetraB uuff, sretno, drzite se i nadam se da idete brzo doma! 😘
    .
    Nama nije predlozila cijepivo za rotu, al cu ju pitat i deff malenu cijepiti. 💪
    .
    Nama je danas neko cudno popodne, ne znam da li ju muci probava il sta 🤷 spava, i odjednom plac i vristanje. Dignem ju, nekako smiirim, zaspi... Ja ju spustim i sve ispocetka..  Evo vec mi je skoro sat vremena na prsima, ne mogu mrdnut😆 al uzivam 💕

Lavica27
    14. Ožujak 2020. 19:56

Damnarexx to ti je probava. Moj nije kakio dva dana i bilo je kako kazes. Noc uzasna i jutros oko 6 se da prostis israo do pola ledja, i nakon toga odspavao 5 sati u komadu nije se pomjerio. 
    Thinkpink nama se bljuckanje malo smanjilo..mvama?

Damnarexx 🌺
    14. Ožujak 2020. 20:03

Lavica27

Damnarexx to ti je probava. Moj nije kakio dva dana i bilo je kako kazes. Noc uzasna i jutros oko 6 se da prostis israo do pola ledja, i nakon toga odspavao 5 sati u komadu nije se pomjerio.
    Thinkpink nama se bljuckanje malo smanjilo..mvama?

Ona je cak i kakala danas, ali ocito ne dovoljno🤷 nama je uvijek skoro maaalo pokakana, to ono kroz prdac 🤪
    I nama se smanjilo bljuckanje! Hvala bogu, jer je ono bilo strasno.

Damnarexx 🌺
    14. Ožujak 2020. 20:04

Malo pokakana pelena, jel* 🤦🤦

DeeDee
    14. Ožujak 2020. 21:35

You will never walk alone 🌺

PetraBuuff, sretno, drzite se i nadam se da idete brzo doma! 😘
    .
    Nama nije predlozila cijepivo za rotu, al cu ju pitat i deff malenu cijepiti. 💪
    .
    Nama je danas neko cudno popodne, ne znam da li ju muci probava il sta 🤷 spava, i odjednom plac i vristanje. Dignem ju, nekako smiirim, zaspi… Ja ju spustim i sve ispocetka.. Evo vec mi je skoro sat vremena na prsima, ne mogu mrdnut😆 al uzivam 💕

Kod nas identično, bila super cijeli dan do nekih 17 i od onda točno ovo što pišeš, jedva zaspala pred pol sata ali i to ne znam koliko ce trajat jer mi ne djeluje da čvrsto spava. Slažem se s Lavicom, imali smo već ovaj tjedan dva takva dana i prestalo je kad je napunila pelenu onako kvalitetno.
    .
    Petra...💓💓💓

[/url

PetraB
    15. Ožujak 2020. 02:37

Hej nocna smjeno! 💪🏼
    Hvala curke na podrsci 🤗❤️🤗❤️
    E Lavice taj manjak alfe1antitripsina ima malac... A jetrene su njoj bile povisene prije prve doze sumameda. Ne znam vise kaj da mislim. Zelim samo da prestanu svi govoriti kak je mala, sitna i iscudjavat se tone... Da mala je, znam al u Petrovoj uopce nisu to predstavili kao ne znam kakav problem. Dapace, tretirali su kao normalnu terminsku djecu samo malo sitniju. Ja sam prvo pitala jel to normalno da su tak male rodjene u 37. tjednu i svi neonatolozi su rekli da je to sasvim normalno za blizance. Ja pretpostavljam da se tu ne susrecu tako cesto sa ovak malim bebacima pa su zato takvi. 🤷🏻‍♀️
    Evo stigla mi je nocas i druga curka ipak. Dragi ju je ipak doveo na pregled za svaki slucaj. Prvo je dr rekla da vjerojatno nece ostati jer su pluca cista i puno je bolje opce stanje joj. I naprave bris nosa za neki brzinski test na RSV (virus koji uzrokuje taj prokleti bronhiolitis) i ona ispadne pozitivna. Kad sam ih vidjela na vratima apartmana... 😥
    Al dobro... Sad su curke sa mnom ako nista drugo.❤️ Druga mora samo inhalacije primat za sada tako da se nadam da se nece i njoj nesto zakomplicirat k vragu. Odmah sam ju na cicu stavila, nije zaboravila cicat 😅❤️. 
    Upravo smo zavrsili sa hranjenjem i inhalacijom (sat i pol nam je trebalo) pa sam sad do pola 6 "mirna" osim ako curke nece imati drugi plan. Odoh odspavati to malo kaj imam vremena. Ak se ne javljam saljite pomoc u sisacku bolnicu 😅😅😅😅😅

url=https://lilypie.com][/url

Red Fox
    15. Ožujak 2020. 05:22

Pozdrav nocnoj 😆
    Petra drzi se, ak nis drugo sad ste sve zajedno. Bas kad citam, mislim svaka ti cast, uopce mi dode da ni ne pisem o svojim problemima. I svima kojima su bebaci bili u bolnici nemrem si ni zamisliti kak je to tesko. 
    Vidim sa je vecini ili mirna noc ili se ne stizete javljati 😆
    Ja sam svim uspjela danas par puta uvaliti cicu. Inace on ima epizodu vristanja vec tri dana tocno u 6. Ne znam do cega je. Taman smo mislili da su prestali grcevi . Jel moguce sa mu odjednom ne odgovara novalac?
    Uzivajte dok ih mozete nositi, moj je vec tak dugacak da mu nije udobno spavati na meni 🤦🏼‍♀️
    I da vas pitam, moj ima bas strasno suho celo, nekad je crveno nekad ne, pojavi se i nestane tijekom dana. Jel ima koja takav problem? Pedijatrica nam je rekla da nam moze dati kortikosteroidnu mast ili da mazemo nekom neutralnom kremom. Odlucila sam probati bez kortica, mazem cicaplastom i nekad hipp preko dana al neksk nije bolje 

PetraB
    15. Ožujak 2020. 06:55

Red Fox hvala ti no molim te ne umanjuj svoje probleme. ❤️🤗
    Dobro si rekla ili je bila mirna noc svima ili se curke nisu stigle javiti. Ja drzim fige da su mamasite samo jako lijepo, mirno i cvrsto spavale.
    E da... Sestre su na odjelu presmijesne... One su u vecoj "panici" nego ja. Stalno dolaze, pitaju jel trebam pomoc a kaj je najbolje curke su bas bile dobre po noci. Ni mu ni be od njih. Probudila ih za cicanje, ciscenje nosa, temperaturu... Sve su kroz neki polusan odradile. Sad sam malo tutnula dudu jednoj dok je druga cicala i evo ih opet core. Nece to tako potrajat to znam al dobro je... 💪🏼😎... Jos samo da muz nadje dudu i od ove druge i posalje po nekome pa ce biti lakse.

url=https://lilypie.com][/url

MaRe
    15. Ožujak 2020. 07:20

Dobro jutro 🙂
    Neka mirna noć bila...moj je zaspao oko 7 pa sam i ja s njime na kutnoj odspavala do 11 i onda ga probudila da jede i da se prebacimo u spavacu..tu se oko 3 probudio i sad u 6. I opet mi fali sna 🙈🤣🤣 Nocas je prva noc da sam cak nesto uspjela sanjati haaha
    Petra ❤ sad ste barem skupa..bitno da i druga ne mora zasad na antibiotike. 

• Zarica
    15. Ožujak 2020. 07:24

Petra, lijepo bar da ste skupa Borite se i dalje, sad ste svi u sigurnim rukama. Pozitivu saljem

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.