ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    15. Ožujak 2020. 07:33

Ja kad odem na forum po noci totalno se uzivim u postove i razbudim i puno losije spavam. Ovako obavim sve u cca pol sata i mir. Tako da trenutno apstiniram nocu od pisuckanja. I ovako me boli glava ujutro

I moj mali poceo vece pauze radit po noci, sad smo na jednom budjenju oko 3, pol 4 i onda oko 6 kad se probudi svi se dizemo. Hvala Bogu ona budjenja svaka 2 sata su trajala samo 2 dana. Rastu nam klinci

Grizli
    15. Ožujak 2020. 07:39

PetraB drzite se! Super da su dobre, osjecaju valjda da trebaju malo mami olaksat. Srceka mala. I muz nek se drzi sa klincima doma nadam se da cete brzo svi biti skupa zdravi.
    Red fox moja imA jako suhu kozu n licu i usi joj se ljuskaju jadnoj, a tako i meni bude koza. I pomaze samo mazanje sa la roche posay lipikarp losionom. U pocetku sam mazala sa istim tim samo ima dodatak AP kao da atopijski iako ga nema i kad se malo smirilo onda peesla samo na losion. Sad mazem 1 dnevno navecer, a u pocetku sam 2-3 luta keoz dan s time da bi prije joj lice prebrisala sa vodom prokuhanom. Mojoj se i kosica perut tj tjeme pa glavicu rijesavamo sa sebamed samponom. 

Grizli
    15. Ožujak 2020. 07:41

I zaboravih napisat da smo mi imale super noc. Samo 1 budnje u 3.30!

mrgud_zg
    15. Ožujak 2020. 08:06

Mi recimo imali ok noc. Jeo u 11, pol 4 i pol 7. Sto je fakat ok. Osim sto je u pol 4 plakao ko kisna godina, tako tuzno a fakat ne znam od cega. Tek kad se smirio je uspio pojest i zaspat. Sad je super volje. Pokusavam ga nagovorit da jos malo spavamo al bas mi ne ide 🙈 Dala sam mu sad jos jest pa cemo vidjet dal je za pravo zaspao 😁
    Petra drago mi je da ste imale dobru noc. Nadam se da ce se tako i nastavit i da ce curke sto prije ozdravit 🤞
    Red moj je imao po celu bas jako suhi kozu, ljustila mu se. Ja sam mislila da je tjemenica. Mazala s uljem, uriage kremom, nis nije pomagalo. Onda nam je pedica preporucila od aderme exomega i skroz je proslo. vec nakon 3 dana se stanje smirilo a sad je vec ko novo celo. Ako ces kupovat savjetujem malo pakiranje jer pise da se smije jednom dnevno mazat, mok ce imat kremu do punoljetnosti 😂

Anchy_001
    15. Ožujak 2020. 08:39

Red Fox

Pozdrav nocnoj 😆
    Petradrzi se, ak nis drugo sad ste sve zajedno. Bas kad citam, mislim svaka ti cast, uopce mi dode da ni ne pisem o svojim problemima. I svima kojima su bebaci bili u bolnici nemrem si ni zamisliti kak je to tesko.
    Vidim sa je vecini ili mirna noc ili se ne stizete javljati 😆
    Ja sam svim uspjela danas par puta uvaliti cicu. Inace on ima epizodu vristanja vec tri dana tocno u 6. Ne znam do cega je. Taman smo mislili da su prestali grcevi . Jel moguce sa mu odjednom ne odgovara novalac?
    Uzivajte dok ih mozete nositi, moj je vec tak dugacak da mu nije udobno spavati na meni 🤦🏼‍♀️
    I da vas pitam, moj ima bas strasno suho celo, nekad je crveno nekad ne, pojavi se i nestane tijekom dana. Jel ima koja takav problem? Pedijatrica nam je rekla da nam moze dati kortikosteroidnu mast ili da mazemo nekom neutralnom kremom. Odlucila sam probati bez kortica, mazem cicaplastom i nekad hipp preko dana al neksk nije bolje

Tak je i mom bilo i onda odjednom se nije micalo nego je tak ostalo i nastale su ko neke ljuske po kozi, koza ispod crvena ko paradajz i na desnom kapku mu je isto to krenulo. Njemu se to bas zakompliciralo tak da smo 2 dana mazali s korticima da maknemo upalu. Dobili smo i fenistil kapi koje sam mu davala 3,4 dana i poslije toga sam kupila neku kremu sos od dr.stribora u ljekarni. To je bas za suhu i osjetljivu kozu, jako je masna i to mu sad mazem svaku vecer i lice mu je pravo bebino 😊 

Točkica37
    15. Ožujak 2020. 08:42

Petra bar je sad muzu doma lakse. Sa velikima ce vec nekako izaci na kraj. Nek brzo produ sve boljke 🙏🙏🙏

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• piba7
    15. Ožujak 2020. 08:59

Petra drzi se. Ja se tebi divim i to svaki put. Mislim da sa svojim pozitivnim stavom si posramila sve nas ovdje. Mi se zalimo na to jer ne spavamo po noći duze od 2, 3 sata u komadu, a s kakvim se ti sve izazovima boris ❤
    Cure, vezano uz temu pelena, nas su odusevile Libertas pelene. Nisam nikad čula za njih, nego slučajno dobili neki paket, isprobali i oduševili se. Osim njih probali smo Pampers PC, Violeta, Babylove, Lumpi. 
    Ove Libertas sam nasla da ima za kupiti samo u Baby centru i trenutno su na vikend akciji 2+1 gratis. Vrijedi samo za web narudžbe i mislim da je samo jučer i danas akcija. Super je sto se mogu kombinirati velicine pa smo mi uzeli 6 paketa 🤦‍♀️ da se nade.

annika
    15. Ožujak 2020. 09:12

pozdrav cure
    Petra želim vam da brzo idete kući
    ja sam jučer cijeli dan razmišljala o onom k.... od korone koji se javio baš kod nas, danas sam odlučila da se uopće neću sekirati. idemo šetati i ostatak vremena smo kući, pripremamo se za online nastavu sutra. 
    mi smo skroz izbacili bočicu i izdajanje, sad još samo da se riješim šeširića

[iimg]

Red Fox
    15. Ožujak 2020. 09:15

Hvala na savjetima 😃 probat cu redom pa mozda nekaj pomogne, ak ne budem pitala pedijatricu za mjesec dana kad cemo na kontrolu. Kod njega nije tak jako strasno, malo se ljuska koza, i po usima malo. Grizli bas sam sad skuzila kad si napisala da je to od mene pokupio.ja se moram cijela mazati svaki dan inace mi je koza katastrofa. 
    Mikio mi imamo pampers premium 2 i u pocetku nam je stalno propustala, sad vise ne.moj muz ima teoriju da smo prije vise pazili da ga ne stisce pelena a sad stisnemo jace😂 i puno smo brzi u tome 😂

mrgud_zg
    15. Ožujak 2020. 09:17

Mikio ja jucer kupila pufies u plodinama su trenutno na akciji. Za sad se ne mogu pozalit. Cini mi se da imam misljenje ko losha i da je to sve jako slicno. Meni fkt propustile ukupno 3-4 pelene u ova 2,5 mj. I to jer su bile pune do cepa 🙊 al ja ga isto presvlacim kroz noc. Moj pak jakoo puno kaka pa ga ne zelim ostavit ukakanog prek noci

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.