ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Ožujak 2020. 19:14

Nama najbolje babylove iz dm
    Pampers odmah se guza zacrveni
    Dns nam malo nemiran dan a jučer bio super 
    Ja zombi dns😑
    I kod nas tu ludnica u dućanima Aldi i Lidl opustošeni
    Ljudi kupuju na kartone svega
    Bas panično stanje
    Eto svima ugodan ostatak večeri i mirna noć s bebama
    🤗

Damnarexx 🌺
    13. Ožujak 2020. 19:29

Mi smo za sad probali Pampers Premium, Baby Love i Violeta. PP su mi super, jednom promocile jer se gospodicna pokakala do grla😁, BabyLove par puta, a od Violete sam samo onaj mali paketic od 8 pelena probala(dobila uzorak u bolnici) i okej su.
    Mi smo jos uvijek na jedinici, i uopce ne mogu prosudit kad cemo prec na 2🤷 bas idem sutra po novu zalihu i planiram uzeti BabyLove, al ne znam dal da uzmem 2 posto su one same po sebi manje.

MaRe
    13. Ožujak 2020. 20:59

Kako ih stavite spavat u vreci? Na bok ili? I dal ih jos s necim pokrijete? Sam ga gledam dal mu je udobno tako 🙈

13. Ožujak 2020. 21:20

Lavice nama nikako nije odgovarao Aptamil Comfort no zbog toga jer je non stop kakao tako dane znam jel ti zatvor od toga. I da, puno je prduckao...
    Sta se pelena tice ja sam skoro isprobala sve na trzistu  Meni je to sve manje-vise isto. Jedino mi pampersice pc jako smrde i bila je crvena guza od Mullerovih. Svida mi se dizajn Puffies-a. Lumpi i Violeta su slicne... jedino Lumpi malo plasticniji izvana. Uglavnom kupim one koje su negdje na akciji  Sad smo na trojki.

13. Ožujak 2020. 21:37

MaRe moj spava u vreci na ledima no ako ne podrigne ga stavim na bok. Ne pokrivam ga s nicim vise preko vrece.
    Bliska osoba se trebala udati iza Uskrsa... vec godinu i pol imaju dogovorenu salu i sve. Sad to sve visi... bas mi je nekako zao.

Lavica27
    13. Ožujak 2020. 21:42

LoSa84

Lavice nama nikako nije odgovarao Aptamil Comfort no zbog toga jer je non stop kakao tako dane znam jel ti zatvor od toga. I da, puno je prduckao…
    Sta se pelena tice ja sam skoro isprobala sve na trzistuMeni je to sve manje-vise isto. Jedino mi pampersice pc jako smrde i bila je crvena guza od Mullerovih. Svida mi se dizajn Puffies-a. Lumpi i Violeta su slicne… jedino Lumpi malo plasticniji izvana. Uglavnom kupim one koje su negdje na akcijiSad smo na trojki.

A moj pak ne kaka dan,dan i pol i onda se pokenja 6 puta u danu...a PRE nije bilo u mom gradu nigdje da nastavimo nakon bolnice pa je od Pro experta bio samo Comfort into sam uzela. Prvi tj sve ok sad zeza.. a bed mi opet mu mijenjat hranu buduci su mu tamo vec dva isprobali. Vidjet cu sad sto cu dalje...

samojed
    13. Ožujak 2020. 22:03

Ja trenutno koristim Pufies 2 i ok su mada meni se najviše svidio Pamprers Premium meni nije niti jednom ponovio i ne smrdi mi pa sad vidim da vecini on ne odgovara a nama bas odgovara 

Damnarexx 🌺
    13. Ožujak 2020. 22:24

samojed

Ja trenutno koristim Pufies 2 i ok su mada meni se najviše svidio Pamprers Premium meni nije niti jednom ponovio i ne smrdi mi pa sad vidim da vecini on ne odgovara a nama bas odgovara

Kako je maleni? Jesi se smirila sad kad ste skupa 😊😊😊
    Btw, promjeni si Lilypie trakicu 

mrgud_zg
    13. Ožujak 2020. 23:05

Moj spava u vreci a ispod ima bodi i pidjamicu ili hlacice, ovisi. U sobi mi bude oko 20 po noci. I moj sad spava na ledima pa nekad okrenuti glavu lijevo nekad desno. Prvih mjesec i poll-dva sam ga stavljala na bok na one trokut jastuuke

13. Ožujak 2020. 23:11

Lavica27

LoSa84

Lavice nama nikako nije odgovarao Aptamil Comfort no zbog toga jer je non stop kakao tako dane znam jel ti zatvor od toga. I da, puno je prduckao…
    Sta se pelena tice ja sam skoro isprobala sve na trzistuMeni je to sve manje-vise isto. Jedino mi pampersice pc jako smrde i bila je crvena guza od Mullerovih. Svida mi se dizajn Puffies-a. Lumpi i Violeta su slicne… jedino Lumpi malo plasticniji izvana. Uglavnom kupim one koje su negdje na akcijiSad smo na trojki.

A moj pak ne kaka dan,dan i pol i onda se pokenja 6 puta u danu…a PRE nije bilo u mom gradu nigdje da nastavimo nakon bolnice pa je od Pro experta bio samo Comfort into sam uzela. Prvi tj sve ok sad zeza.. a bed mi opet mu mijenjat hranu buduci su mu tamo vec dva isprobali. Vidjet cu sad sto cu dalje…

Postoji Aptamil Prematura i Aptamil PRE. Prematura (u piksi od 400g) je za nedonoscad do 3 kg dok je PRE pocetna formula (piksa 800 g). Mi smo sad na PRE no prijeci cu na jedinicu. Ako si nedavno prosla na Comfort moguce da zbog toga ne kaka... no kad krene vidjet ces  Na PRE pak moj rijetko kaka.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.