ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samojed
    13. Ožujak 2020. 14:27

Petra bqs mi je žao, znam kako je teško kad je bebica u bolnici a tebi je još gore jer je jedna malena kući drži se 
    Blago se vama moj malac se non stop po noći budu doslovno svakih sat i po znači ja nemam dna nikako dal će se kad promijenim ne znam i isto tako on nema razmak da jede svaka 3sata već on jednostavno traži svako malo 
    Kod nas su odgodjene škole skupljanje na javnim mjestima u kafićima ne smije biti kao vide od 20odoba ha hu i iskreno mene plaši sve ovo ne zbog mene već zbog bebaca

Lorena94
    13. Ožujak 2020. 14:34

Petra drži se, znam da nije lako ali moraš izdržati, imaš dvije kiflice, jedna je sa tatom ali i on će paziti na nju kao što i ti paziš, maziš, ljubiš.  ❤️ Javljaj nam detalje! 

13. Ožujak 2020. 14:38

Meni su najsmijeniji ljudi koji se boje korone no odu u trgovinu gdje je 200 drugih ljudi. Na takvim mjestima to mozes pokupit.
    Ja se ne bojim virusa vec posljedica koje ce ljudska glupost i panika izazvati- nestasica lijekova, hrane za bebe i sl.otkazivanje operacija, pregleda...

• Zarica
    13. Ožujak 2020. 14:38

I meni je bas zao, ali mislim da ce krstenje morati pricekati...
    Red, ja sam pisala za svoga. Mali priljepak, nemrem ga ostavit da odem na wc, vec cmizdri:) zna se dogodit tu i tamo da me promatra u miru iz bouncera, ali najcesece je to dreka ako ono sto radim nije nesto oko njega:)
    Do sad sam bila uvjerena da su takva sva djeca tako da mi nije tesko padalo😂
    Ja sam sva uzivljena u nosiljke sada. Osim ergobabya uzela bi i ring sling. Svidja mi se poza na boku di mali ima dobar pregled. Jel koristi netko to? Bojim se sa ledja jedino kod toga.

Meni kod ove korone najgore kaj necemo moje vidjat. Obicno se skupi nas 15tak, braca sestre mama tata i svi njihovi. Al sad nam je i to prerizicno. Kolko god da nije opasno za djecu, ne zelim nista ostavit slucaju.

PetraB
    13. Ožujak 2020. 14:43

Korona... Ne znam kaj da velim... Shvacam mjere opreza no mislim da je ovo prevelika panika nastala. Ako pogledate ima ih 30-ak zarazenih, od toga su svi u nekom bliskom odnosu biki sa vec zarazenima ili su bili vani u zemljama gdje je kaos. Jos nije potvrdjena niti jedna "slucajna" zaraza... Mi smo sad recimo u problemu, danas samo 4 preNANA u dmu i 3 paketa xs pelena. I to smo naravno molili frendicu da ide u potragu. Slazem se da ukoliko nije potrebno ne treba se setkarat po trg centrima, ppgotovo s bebacima, no to ionako izbjegavamo u zimskom periodu zbog viroza i gripe... Ne znam, ja nekak ne panicarim no moram ocito napravit zalihu hrane za cure.
    Hvala cure svima na rijecima podrske, lijepo je dobiti ovoliko podrske od ljudi koje nikada u zivotu nisi vidjela, Grizli draga divna si. ❤️😘❤️😘

url=https://lilypie.com][/url

• mom12
    13. Ožujak 2020. 14:47

E bas tako..ja bi trebala do ducana otic al mi se neda jer ljudi stvarno nisu normalni..navalili koda nece bit sutra...a ducani ce naravno nabavljat robu sad im je prilika za zaradu...ako uvoz ne prekinu...tako da sam odlucila u pon ujutro ic...nadam se da ce se guzva smanjit

Lorena94
    13. Ožujak 2020. 15:13

Mi 27.3.trebamo na UZV kukova, ali još nisu zvali da otkažu 😓 da zovem ja i pitam ili čekam još koji dan? 

mrgud_zg
    13. Ožujak 2020. 15:25

Cure koje pelene koristite? Sad je proslo neko vrijeme pa ste testirale..
    Ja bi morala po pelene, skuzila da imam doma pampers 3, kupila kad je neka akcija bila, a to mu jos veliko. Skroz zaboravila 🙄
    Meni je violeta skroz ok
    Mi imamo 24 pregled kukova i nitko nas nije zvao otkazat

• mom12
    13. Ožujak 2020. 15:33

Probala sam od bipe. I ok su skroz...al imam jos od dma pa cu kad njih potrosim uzet od hippa..nasla sam u mullera..al sam imala dosta jos pelena pa nisam tila uzimat...i violeta mi je skroz ok..a pampers dvojka razocaranje....ne vrijedi ni kune...stalno mi robica od male vlazna bila...uzas...jos bi uzela one puffies i imaju u ljekarni trudi...pa cemo vidit na kojima cemo ostat

• mom12
    13. Ožujak 2020. 15:35

Ja sam svojoj krenila trojku ima 6300 pa bi mi one babylove dvojka bile male..nisu sve iste pelene...treba gledat kilazu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.