ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    13. Ožujak 2020. 10:58

Kad im stavite cepic (mozete pod toplom vodom ga prvo malo namociti da se omeksa) skupite i izravnajte noge da ga odmah ne potjera  van...

Grizli
    13. Ožujak 2020. 11:37

Mrgud to stoji gdje su deterdženti taj sprej ili je to nesto iz neke tjedne ponude. Bas bi uzela to da imamo u pripravi. Do sad mi samo 1 tutica i 1 bodij spflekani kakicom i morala ih maknut van upotrebe jer se nisu oprali. 🤷‍♀️
    Lavice pamtim savjet. Tnx
    Damnarexx i moja kise jos uvijek. Najčešće kad ju legnem za presvlacenje. Prvo mislila da joj smeta nesto u toj sobi pa sam ju presvlacila par dana drugdje al nije prestala kihat pa smo se vratile na presvlacenje u sobicu. 

Lavica27
    13. Ožujak 2020. 12:06

Potvrdjujem ovo za sredstvo iz lidla ( W5 ona njihova robna marka,di su detrdzenti za sudje ves i ostalo za ciscenje). Kcerniz vrtica dodje posarana,poflekana,blatna, ovo je milina. Ja pospricam i u ves masinu odmah i sve ode (od kceri).

Grizli
    13. Ožujak 2020. 12:18

Lavice hvala na info... Bas budem potrazila jednom.
    Dakle cure kod nas u Iatri opsadno stanje u pravom smislu riječi. Javila mi zena koja radi u DM-u da su iz sredista dobili uputu da zatvore DM na 3 mjeseca u svim regijama di je zabrana okupljanja na javnim mjestima. Danas mm mora u nabavku pelena jer ovo izmice kontroli kod nas

Red Fox
    13. Ožujak 2020. 12:42

Bok svima, jedno brzinsko citanje i javljanje 😂 peglala sam sad s njim u ergu i sad dok jos spava da se javim 😂
    Drzim fige da stariji klinci svima budu zdravi.
    Mi jucer bili u ducanu jer smo fakat ostali bez svega, ne znam kaj bi rekla, neki stvarno pretjeruju.mi smo se jesino ludacki opskrbili s novalacom ak nece biti uvoza.
    Moj i dalje odbija cicu i staaalno trazi paznju. Netko je pisao da je jedan takav zafrkant 😂
    Po noci mi je opet spavao od 22 do 6. Malo mi fali nocno citanje foruma 😂 al necu dva puta reci, mozda i nama slijedi taj skok s 3 mjeseca

DeeDee
    13. Ožujak 2020. 13:18

Grizli

Lavice hvala na info… Bas budem potrazila jednom.
    Dakle cure kod nas u Iatri opsadno stanje u pravom smislu riječi. Javila mi zena koja radi u DM-u da su iz sredista dobili uputu da zatvore DM na 3 mjeseca u svim regijama di je zabrana okupljanja na javnim mjestima. Danas mm mora u nabavku pelena jer ovo izmice kontroli kod nas

Moglo bi i kod nas tako.. od ponedjeljka zatvoreni vrtici, skole i fakulteti, otkazuje se sve sve sve. Za pelene i dohranu sam baš pomislila kakva sreća da koristim platnene i imam mlijeka, zamisli da sve pozatvaraju, ili blokiraju uvoz, jadni ljudi jbt. A dućani su isto poluprazni, do jučer sam se rugala al mislim da ćemo danas i mi u malo žešću nabavku hrane 🤔🤔🤔

[/url

Lavica27
    13. Ožujak 2020. 13:39

Ala mi se sve cini biti ce potty training od 3.mjeseca zivota!
    Nas sad zvali iz Klaiceve da nam otkazuju termin pretrage kao i svima i zvat ce nas iza Uskrsa... I mala je od ponedjeljka doma,nema vrtica...

Lavica27
    13. Ožujak 2020. 13:40

P.s. mi zakazali krstenje za 19.4. Pricekat cemo jos al pretpostavljam da cemo otkazivati...

Lorena94
    13. Ožujak 2020. 13:55

Pozdrav ženice, mi se još patimo sa sisanjem, povuče 2, 3 puta i dreka.. Danas je posebno cendrav, možda zbog promjene vremena. A i ja također neraspoložena, još krvarim, u kući kao da mi je bomba eksplodirala, mi smo malog vodili do trgovine, a sad kako javljaju zatvaranje škola, fakulteta i vrtića mislim da će uvijek jedno od nas biti sa malim, naravno kad dragi nije na terenu 😫 ne znam kako vaše bebice mi smo 10 tjedana i po danu se borimo sa spavanjem, spava po 15 min ako i toliko, pogotovo ako zaspi na meni kad ga spustim evo ga u roku sekunde. Mi preko dana nemamo neku rutinu, vidjela sam da ste pisale, uvijek smo u nekom laufu nas dvoje, sad zbog te corone ne znam hoćemo li i dalje.

• mom12
    13. Ožujak 2020. 14:17

Jbte ja nemogu virovat kolika panika...ispocetka me nije bilo strah...al od jucer ajme...na svakom koraku ljudi o tome pricaju...bas se svi boje...kupuju...al nemozes se izolirat nikako pa netko mora izic van i lako je donese..ili npr muz mi radi pa lako je donese sve i da ja ne izalzim...rekla sam svima oko sebe sta nisu u hr da najprije karantena 15 dana pa onda tek kod mene....ni meni vise nije svejedno...ja se smijala na to...i usporedivala sa onim prijasnjim pticijim i svinjskim gripama...al ovo je uzelo maha...ne samo kod nas nego u njemackoj i italiji je zavladala panika...tko ce znat kad ce prestat

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.