Ja sam za mrlje otkrilaa u lidlu onaj njihov u spreju. Dode valjda 12 kn tak nes. Roza boca nacrtane kragne od kosulja. Ugl mrlje odma naspricam s tim i za koju min prelijem Vrucom vodom iz kuhala. Onda isperem i perem normalno kad je vec na redu. To se jos stopu ispere tak da mi nije bed kaj to prbo nije baby
Mi imamo kuhalo u toj kupaoni jer kak jebojler u podrumu onda mi do gornje kupaone treba dugo da dode topla voda. A jeftinija mi struja od vode 🙈 tak da ja i njemu perem i lice i guzu s prokuhanom vodom
Petra jako mi je zao. Da odete doma nakon tih 5 dana 🙏
Jel zna netko kako je lilipy iz proljetnih?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Jutro curke, sretan nam petak 13ti! 🤞😁
Vec sam lagano lose volje jer se priprema kisa, al dok ne padne cu pokusat izac s njom.
Petra uzasno mi je zao radi malene😕 treba sada izdrzat to, a muz i djecica ce se super brinut o drugoj misici😊 ti si jaka, mozete vi to 💪💪
.
Sto se tice korone, u pocetku mi je takodjer bilo smjesno, nisam isla za tim...a sada kad je vec uzelo maha nije mi svejedno 🙄
Ono di idemo su setnje na otvorenom, i tu i tamo kava na terasi. Ne pada mi napamet vuc ju po trg.centrima.
Mi nismo zalihe napravili😅 realno, ni ne mozemo, jer ih nemamo di drzati 🤷
.
Netko je pitao za kakicu, ja samo namocim u vodu i kasnije kad operem mi se sve skine.
.
Ja mislim da smo mi uhvatile neki ritam. Jede svaka 3h, ide spavat poslije obroka il 10.30 il 11.30 pa budjenje oko 2.30-3, pa u 6, i 9. Vec nam je neko vrijeme tako, stalno se nadam da ce koju min produzit san al tesko😴 budi se vec u placu klasicno.
Moja je danas ko tasmanijska zvijer 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Cica 100x, ne spava duze od 15 min,nervozna…
Umorna sam… Muz uspavljuje al cujem da se bore da neide… Vec sat i 15 min… Ovo ce biti dobra noc predosjecam 🤣🤣
Moja je toliko pocela trpat ruke u usta i slinit da me sve strah da se ne ispovraca od tog svog slinjenja i guranja. Jel i vase tako?
Slazem se s Lavicom mame pretjeruju. Moja je tek sad povremeno skuzila da ima ruke pa ih gleda samo. I trpa u usta 😒
Da moja jaaaako slini i cijeli dan ih glođe, ne daj Bože izvadit ih iz usta 🙈 ali ih niti ne gleda, ne kuži čak niti da su njezine 😂
Znači manje vjerovati u lovačke priče, a šta kad sam naivna ko sobarica 🙈
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Btw jel vasi jos uvijek kisu? Moja svaki dan, a prikladno je obucena.
Petra drzi se ❤ Drzimo ti 🤞 i na rukama i na nogama da malena čim prije ozdravi i da ste opet doma skupa te da vam više krene na bolje 😘
Mrgud nismo na kraju setali jer je prespavao dan, budila sam ga za jesti i onda su moji dosli pa ga pricuvali dok smo mi otisli mu kupiti pidzamice i vrecu. Poslije vise nije imao temperaturu i sad je ok ali mu je malo oteceno bez obzira sto sam odmah stavila oblog 😔 A čepić...umrla sam od smijeha stavljajuci ga...ja ga stavim on ga katalputira van 🤣🤣 Pa sam mamu zvala da mi objasni kako da to napravim i uspjela sam 💪
I da gore mi je bilo mjerit mu temp u guzi nego staviti čepić...za njega znam da je mekan i nece mu nista biti a toplomjer me bilo strah gurnuti 🙈
Anchy moj kad nece lijevu primiti kak spada dam mu desnu i za par min ga opet prebacim na lijevu i onda normalno sisa...a sto je najjace u lijevoj uvijek imam vise mlijeka nego u desnoj xD
.
Ovdje u Os zasad ne vidim da ljudi nesto vise kupuju,dapace manje sam ljudi vidjela po trgovinama. (Na ovaj kraj ni virus nece🙉)
Svakako trebamo ovaj vikend u nabavku pa eto mozda uzmemo koji wc papir više 🤣🤣 Ne kontam sta se toliko bore za taj wc papir hahaha Ja uvijek imam doma mini zalihu tjestenine, brasna,secera itd. tak da sam tu mirna..eventualni konzervama se opskrbiti kad krene da minimalno izlazimo.
Moja kihne bar 20 puta dnevno, ali najčešće nakon hranjenja pa mislim da je to mlijeko u nosu.. jednom smo joj do sad samo čistili nosić i nij bilo skoro ništa osim zalihe mlijeka
[/url
Da sigurno par puta dnevno po dva puta. 🙂
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Sortiraj odgovore
Najstariji