Pozdrav svima :)
Mi smo danas imali bolju noc, i fino spavali...opet je to budjenje svaka 3h..za sad nikako dulje ne uspijeva odspavati kao vasi. Al dobro, bit ce i to 👍
Mi smo vec treci dan vani i uzasno nam pase sunceko 😍 ona lijepo odspava, a mi kavicu popijemo ☕
Pocela je glasnije plakati i u polu vrisku, pa smo u cudu bili jutros🤪😂
Ja se bojim i pohvaliti, ali meni su dole savovi puuuno bolje! Mogu normalno sjediti, i napokon ne pece niti ne boli.
.
Kupila sam si u DMu njihov bio caj za dojilje od komoraca i jos necega.
Primjetila sam da mi zna pokazivati različitu temperaturu pa mjerim triput i uzmem prosjek, ali mala je baš bila topla pod ruku dok je imala temp. Sinoć prije spavanja je ipak dobila pola čepića jer mi je taj sirup katastrofa da proguta, nakon što je prvi put izbljuckala ga i zagušila se pa to iskašljavala bilo mi je lakše ugurat čepić i bit na miru, bila je baš kenjkava, vjerojatno je boli. Onda se lijepo oznojila i danas je super, nema temp i normalno se ponaša.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Heh ja sam 9 mjeseci bila uvjerena da ce mi beba bit celava, vec se spremila na to i na porodu kad je ona bol bila neizdrziva kaze meni babica aaa ajde stisni sad jako, evo glave, ima crnu kosu. Meni je to takav motiv bio i takvu snagu mi je dalo za izgon...
A ja sam svom davala komorac i prduckao bi od njega...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Evo i nas... Danas sam malo nadosla. Upravo cekam pola 5 da mogu k curama. U 1 sam pricala s pedicom, ukljucili su im malo kisika u inkubator i jednoj daju lijek da ne zaboravi disat 🤦🏻♀️...
Kaze da je to za ocekivat kod blizanaca, nezrele su jos iako su kao rodjene u terminu al posto su blizanci ne moze se ocekivati drugo. Meni jos mlijeko ne ide, tj ide par kapi al svakih par sati stisnem pa cemo vidjeti. Sutra cu rec mojima da mi donesu izdajalicu... Na infuziji su. Uglavnom, nadam se da ce se sve srediti uskoro... Sve su mi ove info li-la... Kao dobro je al nije... Jao Losa, Lavice divim vam se ❤️❤️❤️❤️
url=https://lilypie.com][/url
Grizli ,hvala na savjetu ,probat ću ostatak dana i noći tako . Misila sam svakako otići u savjetovalište za dojenje jer mi nije jasno sto radim krivo . Dosta mi je i bolova i plakanja . Evo malac još malo mora jesti a mene već sada znoj polako oblijeva . Patronažna mi je rekla da nije ni soor u pitanju . Jel mogu ja na svoju ruku tražiti da izvadim neke nalaze da vidim postoji li neka bakterija ? Jer koliko god čitala i sto god nigdje nisu normalni bolovi tijekom dojenja s tim da mene dojke bole i poslije podoja .
Petra,drago mi je da si se javila ,nadam se da ćeš se brzo oporaviti i da ce sve sa curicama biti dobro 😇
Petra nadam se da ce curke sto prije biti dobro. A kako si ti? Fizicki mislim, jer znam da psihicki nisi sigurno bajno? Ali sigurna sam da ces uskoro cuti lijepe i ohrabrujuce vijesti.
Mare ja kombiniram dojenje i ad. S time da kombiniran dojenje sa i bez sesirica, izdojeno mlijeko u bocici i ad u bocici. Znaci sve moguce kombinacije. I nemam problema s time da nece prihvatiti cicu. Bar jos uvijek nemam.
Moj jadnicak se opet grci. Jadno dijete zijeva i spava mu se i taman kad krene tonut u san meni na rukama evo zgrci se i pocne jecat
Kod dojenih beba se ne preporuca davanje vode i caja do uvodjenja kasica. Ja svom nisam planirala davati kako nisam ni kceri.
Eleonoris,moje misljenje je da ti stalno po danu trazi jesri jer po noci ima dug razmak,mislim da bi jednim nocnim obrokom rjesila to sto zeli cesce jesti po danu. Btw po čemu mislis da stalno zeli jesti danju?
Petra kako ste?
Stelle ili tko me pitao za REM fazu,njega probudit muka ziva. Odnosno razbudi se i sbe al nakon par cicanja odmah utone u san totalka. Na kraju se ja izdojim i on to pojede za cas. Znam da radim kontraproduktivno buduci ga zelim bas dojiti ali obzirom na situaciju iz koje smo izasli sretna sam sto uopce moze piti moje mlijeko. Ja dodam 30/60ml AD-a kad vidim da se nacicava i nervozan je.
Recimo hranim je i ostane dva guca u flašici,popi ih ja izvadim i ona krene plakat,s ustima još siše i onda ruke počne grist.Pa joj napravim još i pojede pola flašice i tek onda izbaci jezikom da je gotova..prepostavljam da znaći da se stvarno nije najela?😰
Ja dajem izdojeno i da sisa...ponekad ad...dudu od prvog dana..a kad se prejede i dize joj se zeludac od dude doji prste....moja sve hoce..🤣...nema me sta savjest pec radi ad ako dijete trazi jest a nemam mlijeka necu je ostavit gladnu...mislim da nije bolja od mene mama koja iskljucivo doji...😊😊
I ja sam tila kupit taj toolomjer al sam cula da nisu bas tocni nego su vise kao indikator...pa sam uzela onaj fexi izmjeri za 3 sec i to je to...
Anna moja se grcila tako nakon sto bi plakala oa se naguta zraka. Onda mi je patronazna pokazala kako da ju okrenem na ruku da je sa trbuscicem na mojoj ruci, a njene ruke i noge vise za dole. I onda sa desnom masiram trbuscic od dole. Tako uspije izsprduckat taj zrak. Al visi mi na ruci ko majmuncek.
Sortiraj odgovore
Najstariji