ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    22. Veljača 2020. 12:58

Kod dojenih beba se ne preporuca davanje vode i caja do uvodjenja kasica. Ja svom nisam planirala davati kako nisam ni kceri.
    Eleonoris,moje misljenje je da ti stalno po danu trazi jesri jer po noci ima dug razmak,mislim da bi jednim nocnim obrokom rjesila to sto zeli cesce jesti po danu. Btw po čemu mislis da stalno zeli jesti danju?
    Petra kako ste?
    Stelle ili tko me pitao za REM fazu,njega probudit muka ziva. Odnosno razbudi se i sbe al nakon par cicanja odmah utone u san totalka. Na kraju se ja izdojim i on to pojede za cas. Znam da radim kontraproduktivno buduci ga zelim bas dojiti ali obzirom na situaciju iz koje smo izasli sretna sam sto uopce moze piti moje mlijeko. Ja dodam 30/60ml AD-a kad vidim da se nacicava i nervozan je.

• mom12
    22. Veljača 2020. 13:12

I ja sam za trepavavice primjetila...al sam primjetila u pocetku da ih ima al kao da su skrivene bile pa su nakon odreden9g perioda izisle

• thinkpink1
    22. Veljača 2020. 13:33

Evo i mene! Nasla vas 🤗 Damnarexx hvala na pomoci😘
    Bome jucer nisam imala vremena trazit temu jer sam nam narucila domace piceke pa dok sam sve rastrancirala, razvrstala, zapakirala i slozila u skrinju taman je uz curku trajalo cijelo poslijepodne.
    Pozdrav svim mamicama🥰🥰
    Ja isto za vrijeme dojenja ne mislim nista dodavat, niti caj niti vodu, ev.kad sam dala dohranu nakon obroka sam joj na zlicicu ponudila prokuhane vode jer im dohrana zna im biti teska i zedni budu, pa tek tolko da si ispere usta.

22. Veljača 2020. 13:47

Moj se rodio sa 7 mjeseci sa puno crne kose. U bolnici su ga svi gledali koliko kose ima  Sad mu se kosa malo prorijedila i posvijetlila no jos je ima i svatko tko ga vidi komentira koliko kose ima. Trepavice ima dugacke, crne i uvijene... no moj muz ima takve. Moje su svijetle i ravne.

• mom12
    22. Veljača 2020. 14:00

Ja se nadam da ce mi iduca bebica imat dugu kosu🙈🙈...ova mi se rodila pola celava...al je isto slatkica...

Grizli
    22. Veljača 2020. 14:18

Mom 😂😂😂pa narast ce kosa... Ti si sad ko moja frrndica kad je rekla muzu si u trudnoci obzirom da du oboje u 35-toj vec imali pol zubi umjetnih pa mu je kad se mala rodila i zaplakala prvo rekla vidis rodila se krezuba jer mi imamo lose zube. Uglavnom jos dan danas se smijemo na to. 

• mom12
    22. Veljača 2020. 14:29

Ovo sa frendicom je vrh 🤣🤣🤣🤣ja sam opsjednuta kosom...i preslatka mi je kod beba kosa ona duga sta strsi u zrak...ja sam se nadala tome.. 🙈🙈🙈..

Simbalija
    22. Veljača 2020. 15:03

LoSa84

Simbalaja kako si mjerila temperaturu? U guzi? To ti ni nije temperatura. Iznad 38.

Nene imam onaj ušni od Brauna.
    Znam da nije, samo je on rekao da joj dam taj sirupić ako vidim da je razdražljiva. A meni je bila premalaksala pa sam se prepala.
    Hvala vam svima na savjetima, danas je miško mali super ☺️
    Lavice ja sam isto pitala zašto sirup, a ne čepić pa je rekao da nekoj djeci više paše sirup nekoj čepić pa da vidim što ću.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

MaRe
    22. Veljača 2020. 15:04

Grizli 🤣🤣🤣🤣 
    Mom kod mene pak obrnuto...ja sam se nadala da nece imati puno kose 😁 na kraju ni nije..imao je malo,na taman 🥰 
    .
    Cure koje kombinirate mlijeko i dohranu..dal i dalje prihvacaju sisu? Tko je ono rekao da sve kombinira? Red🤔  Mislim da cu mu morat pomalo davat jednom-dvaput dnevno dohrane poslije sisa..vidjet cu kako ce biti..mozda je sad u skoku pa mu treba vise. Meni ta dohrana teze pada nego njemu 😔al sta da radim, necu ga pustit da gladan plače. Eno bio posisao obje i pošto je trazio jos dala mu malo AD i spava ko beba. 

22. Veljača 2020. 15:21

Simbalija

LoSa84

Simbalaja kako si mjerila temperaturu? U guzi? To ti ni nije temperatura. Iznad 38.

Nene imam onaj ušni od Brauna.
    Znam da nije, samo je on rekao da joj dam taj sirupić ako vidim da je razdražljiva. A meni je bila premalaksala pa sam se prepala.
    Hvala vam svima na savjetima, danas je miško mali super ☺️
    Lavice ja sam isto pitala zašto sirup, a ne čepić pa je rekao da nekoj djeci više paše sirup nekoj čepić pa da vidim što ću.

Taj imam i ja pa cim ga malo utoplim pokszuje mi 38. Rekla mi pedijstrica da ti bas nisu dobri za male bebe jer im je uska mala pa nije bas dobar za njih.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.