Ma to s koronom drame malo previše rekla bih, točno ovo što je LoSa napisala.
.
Iza nas isto solidna noć, jučer smo bili u dvije šetnje pa je bila još uspavanija nego inače ali zato kad jede pojede konkretno 😁
[/url
Kod nas ok noć do 5 ujutro kad je pocela opet stenjat/vikat/rezat/cvilit/nemampojmasta i to u snu pa ju je tata preuzeo nosio i pazio u dnevnom a ja fino do 8.30 spavala dok nije opet trazila cicu.
Korona... Ne znam mene nije strah za mene, al me rrcimo brine za malu posto je premala i imunitrt joj je jos slabasan. Nama je Italija bas blizu i dosta ljudi ide tamo iz naseg okruženja. Doduse tjesi me info da se prenosi prisnim kontaktom sa zarazenim. Nikog ne ljubimo, ne grlimo, ne djelimo pribor za jelo isl. S lim god pricamo drzimo se na distanci, a nju ne dira niko osim nama bliskih koji obave pranje ruku i sve ostalo kad dodju kod nas. Drugo sto se ljudi boje paketa iz kine ja sam umrla od smijeha. Jer korona virus ke tip virusa koji bez organskog domacina umire kroz par dana. Prvo iz kine paketi putuju dugo, drugo nema niceg organskog u vecini tih paketa a plasticne drnde mu nisu domacini. A i koliko sam citala na jako niskim temp umire taj virus a gore u avionima teretni prostor se ohladi i do - 50.
Mi danas imali svakakve planove, aliii moja mama se polomila pa moramo do nje pomoć joj. Pa cemo vidjet kako cemo to uspjet obaviti. 🤦♀️
Ja se danas ne mogu dobit nikako, najradije bi prespavala cijeli dan 🤪
Ne znam da li je tlak ili zeljezo ili samo došlo na naplatu ultra smanjeno spavanje zadnjih mjesec dana, u odnosu na moje uobičajeno. Oko 2i30 se izdojila, ona se probudila oko 3, znam da sam samo u polusnu rekla njemu da preuzme. Nahranili se, vratio je u krevetić, počela cendrat, nikako zaspat i u 4 skuzim da smrdi podosta, opet njemu prepustila, sve kroz neki polusan. Spavala sam do 6i30, izdojila, ona se probudila u 7, nahranila ju, presvukla. Obavila sve nešto šta sam imala po kući za obavit, u 8i30 došla nazad u krevet, opet malu na cicu i nakon 20 minuta zaspale obje. I još sam u krevetu 😮
Već tri puta se krenula ustat i doslovno zaspim u roku odmah nazad, kaže mi dečko da dođe u sobu i pričamo, nakon dvije minute se vrsti, ja tvrdo spavam 🙈
Ona spava kraj mene i baš nam je lijepo ali brate mili skoro 11 je, ne sjećam se kad se to zadnji put desilo 🤔
Idem si skuhat neku konjsku kavu jer imam osjećaj da bi mogla prespavati nedjelju.
.
Nadam se da će svima biti laganini dan, Petra želim ti da se sve što prije riješi 💓💓
[/url
Cure jel normalno da beba ima sve vise pristica po licu? Mojoj prvo bilo tu i tamo koji po licu i glavi, al sad zadnja 3 dana sve vise ih je. Najvise na celu izmedju obrva i oko nosa ih ima i sitni su, prije su bili veci i samo po jedan tu i tamo i imali su kao bjelu tockicu gore. Ove su bas smao crvene tockice. A ima ih svugdje po licu, cak i po vratu. Jel moguce od vrucine? Osip? Alergija... Probala namazat cicaplast baume sto pise da je za to, al ne pomaze bas. Malo me to brine sad vec jer sta nije da bi ti pristici ako su od ciscenja trebali se povlaciti a ne da ih se jos vise pojavljuje?
I mojoj je bilo tako malo po dva tri odjednom cijelo lice..bilo ih je crvenih i bijelih...al sve se povuklo kroz tj dva ...ne sjecam se...to od hormona...
Cure jel normalno da beba ima sve vise pristica po licu? Mojoj prvo bilo tu i tamo koji po licu i glavi, al sad zadnja 3 dana sve vise ih je. Najvise na celu izmedju obrva i oko nosa ih ima i sitni su, prije su bili veci i samo po jedan tu i tamo i imali su kao bjelu tockicu gore. Ove su bas smao crvene tockice. A ima ih svugdje po licu, cak i po vratu. Jel moguce od vrucine? Osip? Alergija… Probala namazat cicaplast baume sto pise da je za to, al ne pomaze bas. Malo me to brine sad vec jer sta nije da bi ti pristici ako su od ciscenja trebali se povlaciti a ne da ih se jos vise pojavljuje?
To ti je normalno. Mojoj isto tako, bilo par vecih i povukli se, onda jedan dan počeli sitni na jednom obrazu, sad je sirota krcata, lice i baš cijela glavica tj. tjeme.
[/url
Moj je isto imao pristice i nisam nicim mazala i povuklo se. Citala samda je djzcju kozu najbolje minimalno ili nikako tretirati i da je to najbolje. Tesko odoljeti svim kremicama no ako nemaozbiljnih problema nema potrebe
I ja ne mazem...ponekad nakon kupanja mustelom..imam mlijeko i kremu za lice...zbog mirisa🙈
I stari babski recept je stavit na kozu djeteta majcino mlijeko
Petra znam da ti ih je grozno gledati ali gore izgleda nego je. Na kolko kisika su i koja im je tezina bila? Drzi se i cuvaj sebe...Grizli sve su ti cure odg... ode samo i da potraje,potraje...
Ja imam jedan drugi problem. Dojenje. On je uzasno lijen za dojiti. Nadala sam se da necemo tih problema imati ali ne cudim se obzirom na sveukupnu situaciju. Urla da je gladan,stavim ga na cicu, vuce ludjacki i cuje se gutanje tri minute i zaspi. I tako stalnom razbudjujem ga i svasta nesto.onda svako malo visi na cici i neaktivno doji,ja se bojim kako odrzati laktaciju s tim kratkim podojima. Na kraju on zaspe uvijek, ja se moram izdajati a voljela bi da mi on navuce vecu kolicinu mlijeka da imam konkretan obrok za izdojiti... kao da smo u zacaranom.krugu.
Sortiraj odgovore
Najstariji