ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    22. Veljača 2020. 07:10

Ja svog i da hocu ne mogu hraniti ako se ne razbudi jer se ne najede nikako i onda se zacas opet probudi gladan.
    .
    Eno ga od 5 ujutro stenje i "priča" u kreveticu kao da je podne...preslatko mi tako kad pokušava zvukove proizvoditi al sine čekaj jutro ne pričaj po noći   🤣
    .
    Danas bi kao kod svekrve trebali ići..jeej 🤥 nadam se da ce se ukomirat od voznje i spavat tamo da ga ona ne dohvati...ne zna zena s djecom, pa razvlaci ga ko vrecu krompira...i uzalud joj govorimo i ja i muž i svekar xD Onda samo kaze kao i ona je jedno odgojila 🙉 Sva sreca pa je vidimo jednom tjedno na pol sata

DeeDee
    22. Veljača 2020. 07:24

Jutro, mi se nahranile u 2:45, ja se izdojila oko 5i15 jer sam počela puštat :D a ona tvrdo spavala, rekoh neću je budit, ionako će ona za pol sata cca. Probudila se u 7 😮
    Tako da evo, mi smo imali super laganini noć, ali ne znam da li je to preveliki razmak za tako malu bebu. A mislim, pojela je 100 onda i sad 110 tako da teoretski pojede dosta i po obroku i ukupno kroz dan..
    .
    Nadam se da noćna nije na aparatima nego spava 😁😁😁

[/url

Valkris
    22. Veljača 2020. 07:43

DeeDee

Jutro, mi se nahranile u 2:45, ja se izdojila oko 5i15 jer sam počela puštat :D a ona tvrdo spavala, rekoh neću je budit, ionako će ona za pol sata cca. Probudila se u 7 😮
    Tako da evo, mi smo imali super laganini noć, ali ne znam da li je to preveliki razmak za tako malu bebu. A mislim, pojela je 100 onda i sad 110 tako da teoretski pojede dosta i po obroku i ukupno kroz dan..
    .
    Nadam se da noćna nije na aparatima nego spava 😁😁😁

Moj ljenjivac se ne budi po noci sam za dojenje, mi ga moramo buditi.. Pitali smo patronaznu i rekla je da je 4h ok razmak, ali da vise od toga bas ne pustimo.. Mi imamo tjedan dana i dojimo na zahtjev, a po noci ocito mali šef ne zahtijeva hahahha
    Nego, jel vase bebe nekad ne mogu doc do zraka kad sisaju? Imam osjećaj da zaboravi disat

DeeDee
    22. Veljača 2020. 08:01

Valkris tako i mi, prvih dana sam je morala buditi za svaki obrok, pa onda za noćne, isto mi je patronažna rekla ako ne traži 4 sata, s tim da ja izdajam na svaka 3 jer inače poplava pa ju tako nekako i dignem inače. Moja bočicu jede normalno ali sisu uzasno halapljivo i, ovisno o položaju moram joj micat nosić tj. prstima udubit sisu da se nosić oslobodi jer inače doslovno ostane bez zraka kako zabije glavu u mene.

[/url

Lavica27
    22. Veljača 2020. 08:59

Jutro! Mog ni presvlačenje pelene ne probudi... njurga i zaspi cim se pristeka,na kraju sam izdajala nocas. Nemogu se oprostit s izdajalicom sve da hocu. Simbalija kakvo je stanje? Ja ga budim na max 4h, takp su mi u bolnici rekli... samo ne znam dokad tako..

Grizli
    22. Veljača 2020. 09:01

Valkris i moja je u prvim danima imala problem da kao stane disat dok sisa. Desilo se dok je bila patronazna pa je rekla da ju samo poskakljam po nogici kao i ako zaspe na cici sta je onda redovito radila. I upali svaki put krene dalje sisat normalno nakon sto ju poskakljam.
    A ja tek jutros skuzila da su mom djetetu narasle trepavice i to kakve 😳😍 duze i gusce od mojih. Kako do sad nisam skuzila ne znam. 

• Stelle123
    22. Veljača 2020. 09:25

Lavica27

Jutro! Mog ni presvlačenje pelene ne probudi… njurga i zaspi cim se pristeka,na kraju sam izdajala nocas. Nemogu se oprostit s izdajalicom sve da hocu. Simbalija kakvo je stanje? Ja ga budim na max 4h, takp su mi u bolnici rekli… samo ne znam dokad tako..

Pa jel ga dizes u REM fazi. Tad su osjetljiviji.

url=https://lilypie.com]

annika
    22. Veljača 2020. 09:27

Lavice, MaRe moze i sirup. na panadolu cak pisu upute i doziranje posebno za cijepljenje. Ali stavila sam ja prvo cepic koji je godpon u vidu kakice katapultirao nakon minutu. Cak su nam i mjetenja temp u guzi zavrsavala kakanjem

[iimg]

Eleonoris
    22. Veljača 2020. 09:31

Jutro mame😇
    Mi smo isto imale super noć,jela je u ponoć,5 i 8 😇..mene ne zabrinjava razmak 5 sati,meni je pantronažna rekla ako je beba gladna probudit će se..😀,tako da moja super spava po noći.
    Da vas pitam dali neka daje bebi hippov čaj od komorača? Meni su ga preporučili pošto je beba nekad u fazi da želi jesti svakih pola sata što je previše a iovako ima problema sa probavom i plinovima..dali taj čaj malo ublažava te tegobe? Nebi joj baš davala Espumisan kad je on više za kolike.

Eleonoris
    22. Veljača 2020. 10:00

Može meni neko objasnit kako da zaljepim ovaj lilypie?

To get 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.