Anna moja se grcila tako nakon sto bi plakala oa se naguta zraka. Onda mi je patronazna pokazala kako da ju okrenem na ruku da je sa trbuscicem na mojoj ruci, a njene ruke i noge vise za dole. I onda sa desnom masiram trbuscic od dole. Tako uspije izsprduckat taj zrak. Al visi mi na ruci ko majmuncek.
To je i nama pokazala, i pali ta poza 😁
Majmunciciii🐵
Bok svima 🙂 mi smo danas cijeli dan negdje u diru, prvo s kolicima pa sa ergobaby, nadam se da ce ha friski zrak umoriti.
Mare ja sve kombiniram 🙋🏼♀️ Samo kaj smo sad izbacili izdojeno na bocicu i samo sisa. Al mi smo ti specifican slucaj, prvo sa sesiricima pa smo se borili da ih maknemo i sad konacno zadnjih tjedan dana krenulo kak treba al nemam dosta mlijeka. Skuzim kad nervozno izvlaci cicu i dere se, onda mu dan jos malo ad na flasicu. I nakon kaj je jaaaako tvrdo kako neki dan, formiranu kuglicu, pocela sam mu nakon ad davati vode na zlicicu, kak je rekla Thinkpink i sad je kakanje opet normalno.
Kakva je koza vasih beba? Mom je celo strasno suho. Sad sa mu pocela mazati sa cicaplast kremom. Jel vi kaj koristite?
Hej cure...evo i moja je cupavica, ima bas puno crne, guste kose. Imale smo prvi fotosession kad je imala mjesec dana i na slikama ima friz kao Dusko Lokin 🙈🙈 Kad je mokra bude kao mala ovcica, ali se izravna kad se osusi...
_
Produzila je nocno spavanje sa 3 na 4 - 5 sati i nisam je budila, preko dana je malo krace, cesce trazi papati pa valjda to nadoknadi.
Mene su jedno vrijeme bas bolile i pekle bradavice, ali nisam ih mazala i ne nosim grudnjak (samo kad negdje idem) i proslo je. Treba samo izdrzati dok malo ne ocvrsne koza. Dok sam mazala kremicama i stavljala one jastucice bilo je samo gore.
L 💛
Ja kad citam kak se vi neke mucite jer nemate dosta mlijeka dode mi da poludim na svog bebaca kad ima faze da se svada s cicom i nece lijepo jest 🙄 a ja fakat imam mlijeka. Znaci ja bez problema izdojim onu bocicu od 125 ml iz jedne cice. I ako mu nakon toga dam tu istu vidim da vuce i da ima jos.. a on ima dane da nece jest. Tj ja mislim da njemu mlijeko ide prebrzo I da nemre tak brzo gutat pa se cesto zahlikne i to ga zivcira. Sad stalno pokusavam neke polozaje da mu je glava u ravnini il iznad cice.. nadam se da ipak kad jos malo maraste i ojaca mu nece to vise stvarat probleme..
Nego, jucer sam vidjela curu sa onim ruksakom s aliexpressa ood branimirca 😁 zelenim. S obzirog da ga ima pola foruma bas sam si pomislila dal je to neka od vas 🙈😊
Mrgud bome imas dobru proizvodnju 😂 ja sam iz jedne 50 izdojila 😂
Kaj se tice boli kod dojenja, ja zbog toga ni nisam dojila neko vrijeme plus ragade. Onda sam se neko vrijeme samo izdajala dok nije proslo i sad kad dojim bez sesirica me puno manje boli. Jedino kad povuce na pocetku al to traje 10- tak sekundi
Anna fizicki je svakim danom sve bolje al recimo danas sam malo pretjerala sa hodanjem i evo ipak sam trazila nesto protiv bolova. Preko dana ne, bilo ok do nekih 5 popodne... A onda krenulo bolit za popiiiii 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
url=https://lilypie.com][/url
Grizli 🤣🤣🤣🤣
Mom kod mene pak obrnuto…ja sam se nadala da nece imati puno kose 😁 na kraju ni nije..imao je malo,na taman 🥰
.
Cure koje kombinirate mlijeko i dohranu..dal i dalje prihvacaju sisu? Tko je ono rekao da sve kombinira? Red🤔 Mislim da cu mu morat pomalo davat jednom-dvaput dnevno dohrane poslije sisa..vidjet cu kako ce biti..mozda je sad u skoku pa mu treba vise. Meni ta dohrana teze pada nego njemu 😔al sta da radim, necu ga pustit da gladan plače. Eno bio posisao obje i pošto je trazio jos dala mu malo AD i spava ko beba.
Kod mene je sve sad, dojenje (na sesirice samo), dohrana i jos sam pokusala malo sa izdajanjem i sve prihvaca.. Jer trazi, trazi, svaka dva sata, sat i pol nekad cak, neki skok je izgleda..
E a kosa, 😁 ja sam imala takvu zgaravicu da sam fakat mislila da cu rodit cupavca. A i mm i ja smo se rodili s hrpom kose. Na kraju se mali rodi ko neki dedek, imao zulufe a po tjemenu procelav. Sad mu svugdje ispada pa je jos smjesniji. A trepavice su mu isto narasle u nekom trenu al sad ko da i ond pucaju, kao kosa, sve otpada i raste novo
Sto se tice boli u cicama, mene samo desna bradavica boli u pocetku kad krene cicat. I po noci nekad ak na pol spava pa nece otvorit usta do kraja. Pa me malo izgrizo i sad to boli. Lijeva je super i ne boli nis. Al meni jedno 10ak sekundi nakon kaj pocne vuc produ kao trnci kod obje cice. Ne. Znam dal se to i vama dogada?
Petra pa nije nista cudno da te boli. Ja sam sve dane u bolnici trazila injekcije protiv bolova bez imali srama, kaj bi se patila. Bitno da su curke dobro, ojacat ce one brzo 💪🤗
Znači izludilo me danas to disanje.. Inace drzim nosic kad sisa.. Rekla patronazna da nakapam s fizioloskom.. Nakapala.. Bebac urla, van sebe.. Kuzim da se nesto dogada.. Dosla baka pomoc, bebac se isprdio iskakio i zaspo joj na rukama...
#nemajka se borila s njim 4 sata.. Pokusavala sve poze da mu olaksam i disanje i sisanje i napinjanje... Sta rec 🤷♀️
Rodio se sa toliko kose da su se svi cudili.. Duga crna 😊
Dojenje ide, al stalno je gladan.. Ne kuzim
. Kad završi stisnem dojku i ide jos mlijeka, znaci mlijeka ne fali.. #nemajka isto daje ad.
..
Sortiraj odgovore
Najstariji