ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Veljača 2020. 21:23

Mi smo obavili uzv kukova i sve je ok... pise 1a.
    Ja svom dam negdje 6-7 obroka dnevno izdojeno mlijeko i jedan obrok ad. Ima stolicu svski drugi dsn. Jel to normalno? 

• mom12
    23. Veljača 2020. 01:27

LoSa84

Mi smo obavili uzv kukova i sve je ok… pise 1a.
    Ja svom dam negdje 6-7 obroka dnevno izdojeno mlijeko i jedan obrok ad. Ima stolicu svski drugi dsn. Jel to normalno?

Mislim da je normalno kod dojene djece i do 10 dana...i moja ponekad zeza dan dva i onda se pokaki do grla po dva puta na dan

DeeDee
    23. Veljača 2020. 02:58

miki0

Cure kolko dugo moze stajati izdojeno mlijeko koje je bilo u frizideru pa podgrijano?
    Podgrijala sam u grijacu bocicu al je beba zaspala u meduvremenu a nebi htjela baciti… Jel vrijedi isto par sati na sobnoj temp?

Ja podgrijano ako ne pojede bacim, ali ako ti je  da baš veća količina pa ti je žao bacit pretpostavljam da po mirisu mozes skuzit 🤔🤔
    LoSa nama su na tečaju rekli da je za isključeno dojeno dijete nakon 8 tjedana starosti sve normalno - od par puta dnevno do jednom u deset dana tako da ovo svaki drugi dan s tim jednim AD obrokom zvuči čist fine.
    .
    Noćna izdrži 💪😁

[/url

Grizli
    23. Veljača 2020. 03:26

PetraB samo nek su curke dobro, a ti znam da zelis sto vise biti uz njih i sve al malo uspori i odmiri da se sto bolje oporavis prije negi idete doma. Znam da to sve znas jer si iskusna vec al ponekad zenski mozak ignorira sto zna kad su djeca u pitanju. To vidim po sebi.
    Mikio imam delux. Razlika je sto ta delux kao se pali na djetetov plac, al mora prvo taj ewan registrirat par put plac, a kod ns to jos nije uspio odraditi. Svjetlo ima neko crveno mene podjeseca na ono za grijenje sinusa 🤷‍♀️ ako znas na szo mislim i nije mi bilo dovoljno za dojenje jer je to svijetlo unutra u toj obci pa kroz nmsav naterijal ne vidis bas. Al sam ja u pepco kupila malu nocnu lampicu neku za djecu i super mi. To su one led nema kambela nista. Bila par kuna.

• Zarica
    23. Veljača 2020. 04:43

mrgud_zg

E a kosa, 😁 ja sam imala takvu zgaravicu da sam fakat mislila da cu rodit cupavca. A i mm i ja smo se rodili s hrpom kose. Na kraju se mali rodi ko neki dedek, imao zulufe a po tjemenu procelav. Sad mu svugdje ispada pa je jos smjesniji. A trepavice su mu isto narasle u nekom trenu al sad ko da i ond pucaju, kao kosa, sve otpada i raste novo
    Sto se tice boli u cicama, mene samo desna bradavica boli u pocetku kad krene cicat. I po noci nekad ak na pol spava pa nece otvorit usta do kraja. Pa me malo izgrizo i sad to boli. Lijeva je super i ne boli nis. Al meni jedno 10ak sekundi nakon kaj pocne vuc produ kao trnci kod obje cice. Ne. Znam dal se to i vama dogada?
    Petrapa nije nista cudno da te boli. Ja sam sve dane u bolnici trazila injekcije protiv bolova bez imali srama, kaj bi se patila. Bitno da su curke dobro, ojacat ce one brzo 💪🤗

Da, prvi par sekundi povlaci mlijeko kaj je ostalo pri vrhu nakin zadnjeg podoja i onda dolazi novo mlijeko u navali i u tom trenu krene nadolaziti mlijeko u drugoj cici. Tako nesto mi patronazna rekla i ja to bas osjetim. Cudan osjecaj :P

Evo i nas iz nocne. Morali do Zadra jucee ujutro na festu. Mali super, izdrzao sve stojicki:) Malo je postao nervozan pred vecer pa se pokupili tada, al s obzirom da je trajalo od 2 popodne mi zadovoljni:) 

Nego, kak vi raznisljate o koronavirusu? Jos malo pa kod nas. Sad kad sam vidla da je dosao do Italije moram priznat da mi ni svejedno

23. Veljača 2020. 05:06

Hvala cure na misljenjima. Bit ce da je to što je prorijedio kakanje ok. Mislim znamda je ok za samo dojene bebe no ovsj jedsn ad me zbunio.a i jucer sammu ga dala nakon 3 dana samo mlijeka. Prducka tako da mu crijeva rade.
    Koronavirus je malo jaca gripa no radi se previse velika strka oko toga... treba to ignorirati kao i sto smo sars, svinjsku gripu i sl. Ti Kinezi svasta jedu sto nije za ljude pa svakakve boleštine navuku. Novinari to sve prenapuhuju...

Damnarexx 🌺
    23. Veljača 2020. 06:01

Jutro 😪😪 mi imali burnu noc plakanja/stenjanja...nadam se da cemo makar sad poslije muznje odspavat kako treba🐮
    .
    Sto se tice korona virusa i mene je malo trta, al isto tako vjerujem da je sve dosta napuhano.

samojed
    23. Veljača 2020. 06:14

Jutro cure, evo nas na drugom hranjenju mali je isto stenjao cjelu noć i grčio se pa sam odlučila danas otići po Sab simplex kapi nadam se da će mu bar malo olakšati
    Korone se vala i ja plašim ipak se to širi kako vidim brzinom svjetlosti, juce čujem da je kao kod nas jedno djete u izolaciji pod sumnjom na koronu ali nije u Sarajevu u drugom je gradu dali je istina ne znam možda je samo medijska glupost 

23. Veljača 2020. 07:48

Kako ja zbog podla puno putujem sijecam se kad je bila aktualna svinjska gripa a ja sam trebala nekud ici. Moji doma su bili svi preplašeni. Naravno da mi nije bilo ništa i u inozemstvu nitko nije toliko tu svinjsku gripu spominjao kao naši novinari. Tako da ih treba ignorirati. Meni je najsmiješnije da se koronavirusa najviše boje umirovljenici koji su doma i nikud ne idu, a realno oni to nemaju gdje dobiti 
    Evo od muza kolega pred tjedan dana bio u Kini i nit tamo nije tolika panika, samo u gradu gdje se pojavilo. I nitko ga nakon puta nije stavio u karantenu ni ništa jer nema potrebe. Ne treba sve novinarima vjerovati   

mrgud_zg
    23. Veljača 2020. 07:55

Jutro! Mi imali solidnu noc al nesto je u fazi da je bas gladan. Nije bilo plakanja ni nista al cesce od sinoc trazi jest. Raste 😁 danAs idemo prvi put u goste na rucak i obukla sam mu kompletic u kojem je izaso iz rodilista (al tad nismo uopce imali dojam kolko su bebe male 😂😂 i tad mu je bilo oooogromno, a danas mu je taman taman - zara 62 😎)
    Zarica vidis nisam to znala. Al zvuci logicno. Tnx na pojasnjenju 👍
    Losha ja isto mislim da je ok. Cak do 5 il 7 dana kazu da je ok bez kakanja. Taj tvoj jedan obrod ad u par dana mislim da se skoro ni ne racuna. Jedino bebe do 8 tjedana bi trebale svaki dan a tvoj ima vise 
    Mikio jedno bljuvanje ti ne mora zbilja nis znacit. Moj je pocetkom ovog tjedna sto posto bio u skoku 8.tjedna. I stalno na cici i preeevise je jeo. I nekoliko puta je to sve povratio jer jednostavno nije gdje imao s tom kolicinom. I kak je to proslo, poceo opet normalno jest, i ni jednom zadnja 3 dana nije povracao. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.